Cije je to izdanje?
Koliko djelova ima?
Printable View
Staklena knjiga gutaca snova - Dalkvist simpaticni triler, ima i erotike, zanimljiva...
rudi šeligo - ana i druge drame
Milena i druge drustvene reforme - Olja Knezevic
Tek ce da bude ;)
Nož - od Vuka Draškovića
Skoro završio. Stvarno sam se iznenadio, očekivao sam potpuno drugačije dijelo. Nije loše.
Dzaba ti. I dalje si iskljuciv. Gabrijele. Iskljucivost radja iskljucivost.
racunali se spremanje ispita u ovo trenutno citanje ?! :p
Ostrvo dana pređašnjeg - Umberto Eko
Mnogo dobro, preporuka.
Crispy Cheese od Roc&Roll's.
125g.sadrzi laktozu.
Bjesnilo ,Pekic
Prohujalo sa ženom, Erlend Lu.
Evo jednog zanimljivog pitanja sto sam sinoc cuo: Pored Kamijevog Stranca i djelimicno Pirandelovog Matije P., u kojim jos djelima vrucina(temperatura vazduha) igra bitnu ulogu?
Kami je pisao o apsurdu, Merso je car. Ok, shvatili smo, idemo dalje.
Jako binto :) kao i zaslepljivanje od sunca kada je sredio arapina.
Genijalan roman, koliko ga samo malo ljudi shvati.
Sada prelistavam neku glupost , u stilu primjenjene psihologije i priručnika za samopomoć, između ostalog kako otkriti soptvenu ličnost kroz deset kratkih pitanja.
Ispadoh da sam jazavac. Strašno.
Danas sam čitao
Oči sfinge ... još jedna knjiga u nizu o egipatskim čudesima, da se poludiš.
Avanture nevaljale djevojcice - Mario Vargas Ljosa
Nije lose...Iako je lagunino izdanje
''Amory Wars'' by Claudio Sanchez
Nebo nema miljenike-Em Remark
Pile od sokola -Dragan Uskoković
ne mogu prestati da se smijem...
ovu nedelju sam slobodan na posa pa imam dosta slobodnog vremena jer po ovoj vrucini ne mogu nikud.ako bi neko moga da mi preporuci neku knjigu.unaprijed da kazem da ne citam knjige i dosad sam samo procita tim lavlje srce kad sam bio u osnovnu nedje.pa na osnovu moga znanja sta mi je za citat?
Tajne srpskog džet seta..dok se ne svikneš na knjigu...
Procitaj Stranca od Albera Kamija. Tanka je knjiga.
Jao, bruke, otkad ne pročitah nešto.
igra staklenih perli, ponovo. i ponovo. i ponovo.
Akademiju profesora Kleksa.
kniga ne može biti debela, nego opširna... a vidim da si baš načitan tip o.O drži se ti filmova (B produkcije) i cece...
PS. tek se skoro nakanih da pročitam Gozbu od Platona, koju ovom prilikom preporučujem...
zaobidji topic, ili još bolje zaobidji forum...
Ovako.. Cinike u principu postujem. Inspirisu me.
Ali kad cinik na cinika udari, uvijek cu izabrati onog koji je prvi, odnosno - original.
Tako da, oprosti, ali mi na ovoj temi i u ovoj situaciji nisi ali ni malo interesantan.
Volim kad hejter ima bar pokrice. To je neki minimum koji zahtijevam. Radi se o samopostovanju, dakle - nista licno.
Hvala ti na razumijevanju i nastavi gdje si stao.
Attachment 63121
Gogolj - Taras Buljba
Procitati ponovo obavezno - sa razumjevanjem .:-D
ne znam sta se desava samnom ali bas citav zadnja 2 dana.ovu knjigu sto sad citav mafija ne prasta.procita sam gotovo pola.sad sam stiga do arkanovog ubistva i mogu rec da je knjiga dosta dobra i preporucio bi ljudima da procitaju ako nijesu
''48 zakona moći''
Bicu u Podgorici narednih 5-6 dana ... imate li prijedlog za neku knjigu (beletristika, pozeljno roman), od nekog MNE autora, nesto novije, sa, recimo, savremenom tematikom ...
Hvala unaprijed ...