Klicko-Cizora na B92 u 23h
Printable View
Klicko-Cizora na B92 u 23h
Ovih dana mnogi ljudi su izgubili signal, jer je snijeg padao sa krovova i trajno poremetio poziciju antene, a u nekim slučajevima polomio nosač LNB-a. Ko ne može sam da riješi problem morat će da angažuje nekog od montažera da se to dovede u red.
Zasto su zamracili b92 kad ne prenosti rtcg man city porto .....svasta!!!!!!
Mene izludje restartovanje risivera kad gledam kanal broj 200 (RTCG). Ima li nacina da se to regulise?
Ovo se ne zna ko je gori od koga, odakle ideja ovima sa SK da prenose Mancester Siti na SK3 a na SK Prime ide Blekburn???
Ici ce Siti na Atlas najvjerovatnije,ako ne na Atlas na BHT sigurno
Sta sad sleduje novog korisnika, dobija li se risivier dzabe, ima li koji mjesec full paket po cijeni obicnog i sl. ?
Postanite korisnik do 15. aprila i pratite kanale iz paketa Total TV i to uz čak 50% popusta na 3 mjeseca pretplate!
Gledajte preko 150 kanala koje najviše volite, SportKlub kanale u HD rezoluciji, dječije (Ultra, Mini Ultra, Disney...), serije i filmove (Fox Life, Fox Crime, AXN...), kao i premijum kanale u paketima HBO, PINK i CLUB X, sa digitalnim kvalitetom slike i zvuka uz besplatno korišćenje opreme, na jednom ili više televizora u Vašem domu.
Gledaj bilo gdje Total TV – vodeća kablovska preko satelita!
*Promocija traje od 1. marta do 15. aprila 2012. Ponuda važi uz osnovni paket Total TV i minimalni period korišćenja usluge od 24 mjeseca. Besplatno korišćenje opreme odnosi se na prijemnik standardne definicije, u slučaju izbora HD opreme važe uslovi iz ponude sa cjenovnikom.
I sta ja da uradim sad da postanem novi korisnik,iz nk?I koliko me kosta ta osnovna oprema sa obicnim risiverom?
Montaža prijemnika i kompletne satelitske opreme 50 EUR (SD resiver), a na jesen ide zamjena svim korisnicima za HD resiver
Jedno pitanje, ako se ugradjuje Total TV u zgradi, je li postoji mogucnost da se stavi antena na krovu ili nesto. Malo glupo pitanje ali bi ne bih volio da stavljaju tanjir na balkon pa zbog toga pitam.
Koliko im treba otprilike da dodju da ugrade, tj. vremenski?
Kolko košta da se ugradi u 5 apartmana total TV.Može li na jedan tanjir .
Kolko je pretplata.Pozdrav
Je li neko ugradjivao total na vise tv uz dodatnu preplatu 3 eura po resiveru? Prije pola godine su uveliko to reklamirali ali monter nije mogao to da mi ugradi. Pa pitam da se nije sto promijenilo :)
Kako nije mogao?! Treba ti tel telefonska linija, (pod uslovom da nije rurarna).
posto mi izlazi extra tv ugovor zvao sam sinoc,da pitam oko ugradnje totala, vec postoji antena i jedna korisnik na spratu, mislio sam ,posto sam i ja cuo 3 eura,da cu uzeti risiver, platiti kolio treba na ime vec postjeceg korisnika i da ce nam racun za 2 risivera biti tih 13 eura,da li je to moguce ako vec ima jedan korisnik ,znaci 2 risivera s jedne antene koja je doplata mjesecno i sl
Da li ce Prva biti na totalu posto je juce pocela u CG
niko ne zna konkrektno da kaže ništa, a ovi iz ttv mne se ne oglašavaju. ja sam im poslao mejl sa istim pitanjem međutim odgovor nisam dobio.
Sto nema prevoda na MTV?
iZABERI SRPSKI TITL
Prva jeste pocela u Crnoj Gori analognim signalom umjesto PRO tv, a kablovske tv preuzimaju taj signal.
Na totalu ce biti jedino ako PRVA CG krene da se emituje na satelitu kao sto ide PRVA Sr
a do tada nista
od petka 30 marta u ponudi ttv ulazi kanal Fox Movies.
noćas je liga šampiona jesuli ovi iz ttv montenegra zaboravili da prebace na RTCG1.
Cuh neke informacije da za dva-tri mjeseca TTV pocinje sa ponudom interneta?! Ima li ko kakvu precizniju informaciju o tome jer mi ovi iz TTV ne odgovaraju na email.
I ja sam čuo tu priču, samo ne baš tako skoro da će biti... Prije će biti tamo polovinom ili krajem ljeta...
Nema sanse da je moglo. Lik je 5 sati ostao i isprobavao svasta i nije moglo. Na pocetku cim je probao nije moglo i rekao je nijeasm siguran da ce moci al ajde da probamo jer nekom moze a nekom ne. Uglavnom postoji neki problem sa total tv-om u Srbiji. Nekom daju signal nekom jednostavno ne moze.