Svakako je jedno obicno politikansko s*anje pa da je u 16D.
Printable View
Svakako je jedno obicno politikansko s*anje pa da je u 16D.
da li iko ko je 'faktor' u cineplexx dolazi na forum?
kome adresirati pismo/peticiju/molbu da se uvedu neke promjene (a tek su poceli )?
1.Dajte na ustrb RAZNOVRSNOSTI (masu filmova) da se uvedu stara vremena projekcija !
10 razlicitih filmova ali zato po jedna projekcija dnevno i to npr Tintin u 5 popodne.
Ne mogu nac vremena da podjem da ga gledam.
2.Pocnite da skladistite srednje i velike 'kese' za kokice jer se one najvise prodaju.
3.Primijetio sam da vise niko ne ulazi u salu da opomene 'dizache noga' i 'galamdzije' itd. Na Immortals su 2 reda djece od UKUPNO 9 godina vristala pola sata bez prestanka.
iako mislim da ce ovo (a mislim da se svi slazu sa predlogom) poci niz vjetar...
slazem se za tin tina, mada nije jedna projekcija, ima dvije, prva je u 12:50 :mrgreen: , a druga u 16:30. Htio sam da idem u subotu, ali posto se rezervacije ponistavaju ako se ne pokupe karte bar 30 min prije projekcije, a radila je samo jedna kasa sa 15ak ljudi u redu, vidio sam da nema leba da cu doci na vrijeme do svojih rezervisanih karata, prije nego sto se rezervacija automatski ponisti. A ako su se stvarno stisli da ne mogu da uvedu redara, necu im biti cest gost svakako...
Ima redara, odnosno, bilo je na projekcije dje sam ja bio... I to nas je jednom bilo u salu 4-oro (na Kolumbijku) i momak se popeo gore da opomene jednoga sto je digao noge na naslon...
Uglavnom, mislim da citaju ovo ljudi iz Cineplexx-a :)
Juče odoh na projekciju Tin Tina i ne znam za vas ali meni je Real 3d bolji od Xpanda 3d iz čistog razloga što se ne gube boje kao kod ovog drugog. Tako da, ono...
I đe su im ti pompezno najavljivani evropski filmovi, kojih nema čak ni u najavi? I dalje furaju holivudske blockbustere, čak više nego Ster, a satnice projekcija su posebna priča.
kako nema? a Družina protiv Žarka Žabojeda 3D?
http://www.cineplexx.me/sadrzaj/film...a.aspx?i=35061
a Ronal Varvarin 3D?
http://www.cineplexx.me/sadrzaj/film...a.aspx?i=34687
:D
stvarno sve do januara sve bzv filmovi ...
Ja sam riješio u buduće kad budem dolazio da gledam film da nosim svoje kese za kokice da ne bih razmišljao oće li oni imati ili ne.A repertoar filmova je posebna priča.Nema Warriora koji je izašao prije dva mjeseca, The Thing koji je isto tako izašao prije mjesec dana, Moneyballa, Hugo, važno je da su glupavi Sumrak nabavili na vrijeme.
Kakav je taj tinti rinti tin
sve mogu da shvatim, ali da pola sale udje od 10 do 20 minuta po pocetku filma... to ne razumijem...
pare... trebalo bi zatvarat salu kad pocne film, da ne uznemiravaju ostale, pa nek sacekaju sledecu projekciju...
najvise se kasni zbog cekanja na kokice :) nema redova nego se upada sa strane, kako crnogorski nepisani zakon propisuje. Ko prvi njemu kokicA
i dalje nemaju leda,za Coca-colu na točenje, i kasne mnogo sa spremanjem sale, recimo projekcija je u 10:30 i oni tek u 10:25 puste da se udje..
Sto se leda tice, to je na moju intervenciju jer ne mogu da smislim koka kolu sa ledom... Mogu ti zavrsit da nabave led kad ti dolazis :)
"Ne mogu da smislim coca colu sa ledom" = "Ne mogu da smislim auto sa gumama" = "Ne mogu da smislim vazduh sa kiseonikom" itd...
'Parada' je odlican. Odavno se nisam tako ismijao kao na fore koje su bacali balkanski irvasi. Ljimun :)
evo ti je medo, odgovorio, burek bez jogurta... mogli bi ovako do sjutra... da ako srede to da se ne zavrsava ono sto ima svaki normalni bioskop, a i bas me cudi kako im je ovo uspjelo, kad svudje u svijet uz onu točilicu dodje integrisan i ledomat...
A zima je pa da se ne prehlade ljudi :)
Pa dodje ledna koola... Sto ce vam jos i led? Samo da se vise mučka...
ahahahah sto si mucko kolu? :D
nego, bijah sinoc na Paradu. . . ljudi, ja obozavam podgoricku publiku u bioskopu. :) komentari i fore, ni da smo sami bili na setu.
hahahhaha eto vidis kad sam ja gledao paradu bili su sve sami politicki-korektni podgoricani. Nidje pogrdne rijeci, shale, doskocice itd, samo smijeh :)
ali zato je na immortals bilo vishe gay-related fora.
Valjalo bi da na spoljne ekrane (tipa dje kupujes kokice) prikazu ko dje sjedi, da po facama zakljucis oces li da bjezis od budala hahah :P
Pa kako vam se cini u odnosu na Stear...jer li bolji uzitak...postoje li zaista ti 3D efekti(primijetcuju li se) ta da recem"interakcija sa filmom" ? I koliko je karta>(petkom npr)?
nevjerovatno.
must be a troll
Imam zamjerku na ventilaciju sale... evo bih nocas na "paradu" u 22h, ulazim u salu, doslo mi da povracem... toplo, a osjeca se apa neka, znoj+miris kokica+sve ostalo...
Sjednem, pocinje film, i posle 10 min osjecam znoj neciji... ajde, ne mirisemo svi... ali ventilacija i osvjezivanje sale je bas lose...
P.S. Kokakola bez leda? Samo zimi... mada je mocno kad cujes da se kocke leda sudaraju u casu, a ako je providna to je ono must have
Dzabe ventilacija kad sjedes pored nekog bazdeza.
pa e, mada i zimi nije loshe stavit 2-3 kocke, jer je ja ne popijem odma, nego volim da gucam 2 sata kolko traje film i da pritom, i dalje ima onaj krepki ukus :D
Coca-Cola bez leda? Nema ventilacije? Ovi unazadise izgleda taj bioskop umjesto da ga unaprijede.
Kupujete piće i hranu u bioskopu? :D Hahahaha.
pa da muckaju :p
mozda danas podjem da gledam ove Besmrtnike, pa vidjeh da ih daju u dvije sale CKB (3D Digital) i Telekom (Real 3D) pa me zanima ima li razlike izmedju ove dvije tehnologije i koja je bolja od njih? Tintina sam gleda cini mi se u Real 3D i zadovoljan sam prikazom slike
ne znam je li vec pisano o ovome, ne zamjerite ako jeste...
kako kako ?
ja prvi put cujem to.
valjda su nam svi 3D projektori RealD
Ili ja stvarno kasnim. Ali to mi bas nema smisla. 2 sale 2 3d-a u jednom bioskopu 0_O
btw ja sam ga gledao u realD i sjajna je slika. RealD malo vise forsira osjecaj 'dubine' od ostalih 3D-ova koji 'iskacu put tebe' (ukratko)
edit: eo se zaleceh da ostavim karte za Puss in boots kad vidim da je sinhronizovan i da je 2D.
wtf
parada. 22,00h. juce
1.nerealan smrad,apa,vrucina, bazd pri ulazenju u salu a koju su prethodno napustila prosla grupa. ta vrucina i bazd je bila nepodnosljiva.ako je neko bio volio bi da potvrdi.
naravno narod odusevljen unutra jedu ubijaju presrecni kao stoka.
2. u prepunoj sali, idalje ima kapaciteta(osoba) koje lagano sjednu na tudje mjesto,znaju da ce neko doc tu i da ce ih dic i opet ono lagano.
a to redovno... ajde da je to ona generacija kino-kulture koja je navikla da $edi dje stigne ali brate doc na premijeru filma i vidjet buljuk ljudi ispred sale i ocekivat da ces se nekako prosvercovat po sredini 5. red odozgo (primjer)
vidim na paradu i dalje ide gomila ljudi.Ja odgledah to prvu noc i zacudo bilo je mozda 70% puno i svi mirisljavi <3
možda su došli pješke do delte, jer se krade iz kola na parkingu, pa se oznojili.
Prikazuju li se ovi 3D filmovi paralelno i u 2D? Nisam još bio, ali se plašim da ne bude ovako jer me 3D ni najmanje ne zanima.
Eto probah i ja konacno taj 3D. Ako je to to vala nista posebno.
Gledala sam Besmrtnike u CKB. U par navrata vidis te 3D efekte i to je to. Film mi se inace dopao.
Je li svaki 3D ovakav ili sam pogresni izabrala?
Ja bi malo da vidim to kako se strasish, sklanjas, vristis, bjezis :D