Njegova fotografija (mi) ima onaj analogni smek, moguce bas zbog uslova kad je fotografisano, i ako bude na temi (za sad) ima mlj glas.
Printable View
Ako se neko od nas "srećom" ili namjerno nađe u specifičnom okruženju i napravi nesvakidašnju fotku, svaku ću glasati ako mi se svidi... Neka je podijeli sa nama i da nam inspiraciju...
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Ma nema veze, nego više tako doživljavam samu percepciju takmičenja, i donekle sam vođen takvom idejom kada sam predlagao da se takmičenje uopšte i pokrene, da se svi entuzijasti fotografije sa ovog foruma ne bave tom istom fotografijom samo jer tek tako imaju kameru na telefonu, nego da se zbog učestvovanja potrude malo više od pukog klika na telefonu. A to od početka na žalost kod većine takmičara nije bio slučaj, već su takmičari često bili na pravom mjestu u pravo vrijeme, i okidali magične trenutke, samo tako. Ti trenuci zahvaljujući toj magičnosti ostaju veličanstveni na bilo kakvoj fotografiji, ali ta fotografija ostaje bilokakva fotografija, niko je ne će pamtiti zbog magičnog trenutka. Možda hoćeš ti jer je tvoja ili neko drugi, ostaće ti u sjećanju jer se sjećaš i pomoći će ti da se sjetiš tog dana i tog moćnog trenutka da si tada bio u tom balonu sa tim ludačkim pogledom na svijet oko tebe i ostale balone. Al tu je kraj. [emoji846]
Svakako da je umjetnost u oku posmatrača i da svako na svoj način vidi ljepotu u nečemu.
Al svakako ne mislim da treba slati nešto što smo fotografisali negdje jer smo se zadesili tamo i zbog toga smo imali priliku snimiti taj trenutak bez nekog posebnog truda, već samo uperili kameru, bez ako ona nije ispala baš onako kako si planirao, trudio se da dođeš do tog rezultata koji si nam prikazao, to je onda OK.
Zato je između ostalog vrijeme za dostavu radova 7 dana. Dovoljno vremena da osmisliš temu, prisjetiš se gdje i kako bi mogao da fotografišeš i na kraju to i odradiš :)
Iako je još kratko vremena, dobra fotografija na ovu temu ko može da odradi je da stavi tajmer na oko pet sekundi, i ako ima bunar i neku bušnu kantu na dnu kante zalijepi telefon upali kameru da odbrojava i kao zamahne kantom iznad bunara, trebalo bi da se vidi odsjaj u vodi bunara, čovjek kako zamahuje kantom [emoji38] i onda se sa Snapseed-om ili Lajtrumom nabudže malo kontrast i sijenke...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Biće mi teško da se odlučim između Antaresa, Đuke i Aveta...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
E pa mogu vam reci da sam zadovoljan odzivom, ima nade za ovo nase malo igraliste
I svidjaju mi se radovi, sad ste me na jade, ne znam za koga da glasam :rolleyes:
@djuka26, je li ovo Avala?
@ssaajjkkoo, u cemu ti je ovaj ekosistem? :thinking:
Dovere, sta ti je ovo? :D
Moze li neko od moderatora (@starwalker bi to najbolje :D) da Doverovu fotku prebaci na pravi servis; ona je sad na i.postimag a ne na postimages.org, i ne vidi se dok se ne klikne
Aj otvarajte to glasanje. By the way, ko ce sad cekat 7 dana za konacan resultat glasanja? :joy:
Glasanje startuje u ponoć ;)
Kako volite da komplikujete... :D
Sa tapatalka se ne vidi poll...
^
Da dodamo malo dramatičnosti i neizvjesnosti :D
Ben Dover nijesam skontala sto si fotkao :D Imala sam nekoliko favorita i bas mi je bilo tesko odluciti...Ben Dover ni u ludilu ne bih skontala a nije da nijesam pokusavala:D a Low-key me je baš baš oduševio ali sam se odlucila za ssaajjkkoovv ekosistem....djelovalo mi je da je neko ostrvo rijecno sa ladjom....a znam da nije :D
Inace Djuka, toranj na avali? Ne kontam kako ej covjek provalio
Antaresov senzibilitet. :thumbsup:
Meni je izbor bio izmedju Low Keya i djuke, obje odlicne, samo mi je djukina vise legla :)
Evo dok se glasanje zahuktava jedna od juče... Nije baš odozgo ali eto...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c8a7dd4427.jpg
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Lijep ambijent nekog restorana ?
Kako da nadjem glasanje, nema preko TT? [emoji58]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikako. Jedino da otvoris web varijantu - mozes i iz TT - na tri tackice u gornjem desnom uglu pa Web View. Moras se logovati da bi glasao.
Kad hocu da kopiram temu gdje su fotke i glasanje nista mi se ne kopira, nikakav link do teme. Mozda je do mene.
Napeto, napeto. Loki i Antrax izjednačeno :D
Mrtva trka. Mada...ljepse bi bilo da je vise glasaca...
Nijesam zadovoljan. 10 thanks a 1 glas. Nema smisla. [emoji23]
E blago meni sa TT.Osjećam se ka Tripleta na Starom Aerodromu
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Neznavenom meni (crnjak mi da listam sad), zar nije više uslov za glas lajk ispod fotke ili?
Starky, mogu li znati zasto nije moguće doci do teme ako udjem na pdf cdm foto takmicenje? Čak ni tema sa komentarima nije više tamo nego je na pdf-u vizuelne umjetnosti...moze li se znati dje je tema?!!?!?!?
Direktno u vizuelnim umjetnostima. Cika starki je stavio da bi lakse dolazili do teme.
Mozda da se podforumu da prefix Arhiva, da ne bi dolazilo do zabune
Loki??? :joy:
Evo da bude neizvjesnije (ne znam da li i napetije), dajem glas mexiku, jednako su mi se dopale i neke druge, ali on je uhvatio moj omiljeni pogled odozgo
Zaista mi od pocetka takmicenja nije bilo teze da se odlucim za koga da glasam. Bilo je vise favorita, i za svakog bih mogao reci, pa i jeste najbolja, na svoj nacin...
Pojedine sam vec komentarisao, a prosto moram jos ponekog spomenuti
@Fenix
Zanimljiva fotka... Dopada mi se taj cipkani odraz kovanog gvozdja, i svjetlost koja je topla i razigrana. Samo bi mozda druge crevlje tu bolje funkcionisale :D
@starwalker
Fora fotka, odlicna tekstura, sjajno se uklopila s cipelama (i za cipele + ;)) Zamisljam kako bi dobro bilo da si mogao uhvatiti isto to u pokretu, mozda iz dijagonale
I ja sam mislio, ali sipak :D Na kraju mi i vlastiti ulaz posluzi da se upisem, tako da je tvoje snalazenje u odnosu na moje spektakularno
Prednost domaceg terena :joy: E koliko sam puta tuda obigravao i fotografisao iz raznih uglova, moj djuka, ali moram priznati da mi nijedna nije bila dobra kao ova tvoja. Zbilja lijepa igra svijetlog i tamnog, simetrija koja je interesantno asimetricna i fenomenalna linearnost
Dobra ideja, dopala mi se realizacija, a zvoncica je najbolje opisala, bas kao rijecno ostrvce sa biljem i barkom
Ne bi iz hiljadu puta pogodio. Odlicna!
Vala bas :joy: A vala nema smisla ni da stavis u foto takmicenje onakav plato, kad god otvorim temu i vidim ono tvoje varivo i priloge, moram obic frizider :rolleyes:
Kako se zove jelo? Jesu li ti u trecoj zdjelici klice pasulja? Kako sam se na to navukao , pa to je strasno, trpam ih i dje idu i dje nikako ne idu
Ako bude izjednaceno, hocemo li da kao drugi kriterijum bude broj thanksova ili "ko prvi njemu djevojka"? :)