Ono je passat, dok ne dodje fabija da ispravlja.. :D
Printable View
Ono je passat, dok ne dodje fabija da ispravlja.. :D
Da, Passat IV.
Mora strucno i precizno. :lol:
B4 je samo redizajn B3 tako da je to ustvari B3, a ovaj B4.
Kako se Vili razumije, zajebo je i tetku wiki.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...39285676_n.jpg
Mislim da je ova pobijedila. Parking kod tuzilastva u centru.
Kako se bahato parkiraju, koliko prostora između njih... Moglo je još makar dvoje-troje kola da stane :D
Iha ko ga odavde izadje svaka mu cast
Послато са LT22i
Potrošiš kredit dok ih sve izvučeš ako si ovamo pri kraju :-D
Послато са LT22i
Pročitah izjavu bahate gradonačelnice Kotora, kako je nije sramota! U vezi slike gdje se vidi preticanje službenog audija preko pune linije bez stida izjavljuje da je fotomontaža.
www.vijesti.me/Vijesti/190233-clanak-190233
Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk
Mogu li se vijesti pozabaviti odakle doticnoj pare da trguje najskuplju garderobu? I zasto svaki put dolazi službenim autom u taj butik zatvorenog tipa(koji se nalazi u pg)?!!!??
Sent from my Z1
političari su generalno ljige, a ova ih je sve prešišala.
Desilo mi se par puta da moram da zagradim nekog, ali sam svaki put ostavljala ceduljicu s brojem. Samo jednom su me zvali zbog toga, a i taj jedini put sam ispracena sa "Znas li ti koliko ja cekam? Pola sata ne mogu da izadjem zbog tebe!", a odgovorno tvrdim da nije proslo ni 10 minuta od ostavljanja auta do poziva doticnog :)
A o kotorskoj gospodji je suvisno i govoriti. Bahatost im valjda dodje zajedno s funkcijom, sta li :) Bjese negdje i onaj video snimak sa Ranjom na YT, pa je ka' najbolji... Zao mi je samo sto ne slikah jednom kako Rasko K. vozi u suprotnom smjeru od dozvoljenog, kad se pomamio sto sam mu blokirala prolaz - dan danas se smijem toj sceni :D
Sent from my 9790
Svi km pomjeraju unazad samo ovi sa sluzbenim autima unaprijed - da bi ih sto prije zamijenili najnovjim bijesnim makinama.
P.S. Mozda ni nema potrebe da lazu kad sa njima idu i na ljetovanja i do prodavnice po hljeb i dje god stignu.
Послато са LT22i
Vozili bi oni meni maximum golf 2 i to da im je mnogo!
Prastajte ako je bilo:
Audi quattro plowing
https://www.google.com/url?sa=t&sour...ILdfcPuHP8CCYw
Zato je i napravljen.
Ovako je stalno parkiran. Nasao covjek sigurno mjesto, sto bi se mucio kao mi ostali. Ja ponekad napravim i dva, tri kruga da nadjem mjesto, a on fino na trotoar. Da bi prosao ovuda moras sici sa trotoara na ulicu, jos ako ste sa kolicima. Cisti bezobrazluk. Klik vecu sliku, neka se lijepo vidi registracija i firma.
http://www.dodaj.rs/t/3x/4O/3sR8vS7E/imag4014.jpg
A dobro, odje nema prevelike potrebe za trotoarom
Slike sa parkinga je zaebano postavljati kao primjere debilizma. Možda dotični nije mogao drugačije da se parkira od drugih kola u to vrijeme.
cikice iz komunalne samo da krenu da dizu auta koja su parkirana tako da ometaju prolaz pjesacima, imali bi posla koliko im volja... isti taj slucaj samo neuporedivo gori je magistrala od nadvoznajka prema zlatici... obratite paznju kad prolazite koliko je vozila parkirano od kraja do kraja trotoara, da bukvalno niko ne moze da prodje istim a da ne predje ili preko kola, ili da ne sidje na magistralu koja znamo koliko je prometna... a tuda idu i djeca, i majke sa kolicima i sl...e te, sto imaju dvoriste, al im lakse da se parkiraju tako i ugrozavaju ostale bi imali posebne kazne, da im vise ne bi palo na pamet da to rade...
Meni NK najmanje smeta, kad god dodjem fino ga pitam i pomjeri se da se parkiram.
samo jednom na trotoar krenes da dignes auto put zlatice pa bi vidio...niko nikad vise. a plus kad mi stanu na otpad onaj kod asanovica na sred ulice ili ispred one kafane prekoputa... ljudi izgleda jos zive u zabludi da je ono neka sporedna ulica.
A evo ga i ja istog toga slikah prije 2-3 dana:
http://i62.tinypic.com/iwt8g4.jpg
vidis da dzip gazi pa i ovaj pored njega, zato parkinzi nisu validni ;p
mene najvise u pg nerviraju likovi na onaj prolaz izmedju traka kod 697 poludim od onoga, kad iz balsica oces ka stadionu vidimo se , molis boga i prolazis
da vidis kako niko na ulicu vise ne parkira otkad su digli par auta sa one strane dje je NajMarket. Mada su oni jos najmanje smetali.
Da pauk tako digne ovoga ispred Krolinga, da vidis kako ga ne bi vise ostavljao na trotoar. Sa kolicima, a ni bez njih nema sanse da se proci moze.
Provlači se jedan kukavac autobusom između auta parkiranim uz ulicu, opuči se, a kreten koji je cijelo vrijeme sjedio u autu posle izlazi iz njega i gleda nešto (vjerovatno da ga nije gdje zakačio). Da napomenem da je imao pola metra prostora da se pomjeri udesno, ali neeee - zašto bi se pomjerao, zaboga...
http://img.tapatalk.com/d/14/04/05/ru6ydy2a.jpg
Fina obuka.....
Sent from my Z1
Prije neki dan u Deltu se nije imalo dje parkirat od stručnjaka koji zauzimaju po dva mjesta. A isto me tako oduševio jedan što se poprečno parkirao i zauzeo tri parking mjesta.
I onda sam morala, bila prinudjena, da se parkiram ko svi drugi.
Сент фром мај ајФон!