A da nije u krv? :D
Printable View
A da nije u krv? :D
jbg, vozis alfu, sto si ocekivao :p
Meni je daljinsko ugradjivao momak sa Zabjela,mislim da se Ivan zove,pokusaj na ovaj broj:067 232 036.
Bilo je nesto tipa 20e ugradnja modula,a jos 5e se dodatno naplacuje da ti "napravi" da ti se pale zmigavci pri zakljucavanju/otkjucavanju.
Sto se rucice tice,radije bih stavio fabricku nego neke ovog tipa...
On vec ima daljinsko, samo je do kljuca nesto, mijenja sam bateriju ali nije do nje.
E to vec ne znam...Mada ima dosta dobrih elektricara i elektronicara,mislim da nije neki problem utvrditi sta je u pitanju.
Jedna od ikona:
http://www.dodaj.rs/f/2S/Kh/3qGCQe1s/5.jpg
http://www.dodaj.rs/f/2L/12m/3dQw5OqM/6.jpg
oj mene
Valjaju li sto ovi KN Filteri sto se prodaju na Forum.Stavio bix na Alfa 145 1.3 Boxer.Ako neko ima iskustva ???
stavi ti tu obicnu pecurku iz Shumija :D
Prica se da ne valja Pecurka da se stavlja ....
Pozdrav ljudi! Imam AR 156 1.8ts koju nisam palio oko 7 mjeseci :( Imate li neki savijet sta da zamijenim prije nego je upalim sem drugog akumulatora? Jel moglo nesto ozbiljnije da se desi od tolikog stajanja?
koliko se krece neki 156 dizel.I da li je bolji benzinac ili dizel u njemu,ako je neka godisnja prodja malo preko 5000km,tj st se vise isplati?
5000 je prilicno malo....ja nesto ne prelazim previse, pa opet pregazim makar 15000km godisnje... ja bih mozda radije u tom slucaju uzeo benzinca :) makar je jeftiniji za odrzavanje ako nista drugo...
ipak JTD sto se svega tice pa i male kilometraze...
jtd od 2500 pa gore, zavisi od godista i stanja naravno...
koliko trose one 4x4 vise goriva od normalne?
ako je dobar dizel motor mala je razlika u odrzavanju, mozda je cak i nema...
5000 jeste malo,ali i to je napucana kilometraza.I ja sam vise na strani benzinca,najvjerovatnije 156 1.8.Mislim da je ta masina sasvim solidna za pomenuti model.
Hvala vam puno. :)
http://www.youtube.com/watch?v=YedTXUoiEUk ko da se ne zaljubi u ovaj zvuk!? <3
Da. ali je velika razlika izmedju V6 zvuka i t.s. zvuka ;) Vjeruj mi imam i jedan i drugi (pa i treci dizel)...
1.8t.s. je odlicna kombinacija, ali opet kazem, JTD je bolji, pa sa minimum cackanja i brzi, a moze se i zvuk namjestit ;)
VooDooPrle, 4x4 troshi vishe, mozda i dva litra, ako mislish na onu sa dilera, ta sigurno troshi dva litra vishe ;)
Znam da se ne mogu uporedjivati,ali mislim da je mnogo da pocnem odmah sa Ar sa V6 motorom :) .Ovaj 1.8 mogu kontrolisati.Dizel,nije to za mene,a cini mi se jos manje za Alfu Romeo.Nikako mi se ne veze taj pojam za nju.Naravno ovo je neko moje misljenje kao laika.Ali strucni savjeti ljudi koji vec voze dati model,dakako da odgovaraju i da su dobrodosli. ;)
Nije mi jasno zbog cega je mnogo V6 za pocetak, ukoliko mozes izdrzati finansijki potrosnju i odrzavanje tog auta? :)
Polako, treba da te auto mehaničari prvo zgotive kao nekog ko je "siroma' i vozi 1.8" ... ;)
Ja preferiram benzince (al opet ukusi i potrebe su razliciti) i kada sam kupovao 147 trazio sam samo benzinca (no, ja sam uglavnom na motociklu tako da godisnje prelazim do 5.000 km autom sto je malo)
ja sam ranije bio odlucni fan benzinaca, onda pocnem voziti jednog tdi i sad mi mnogo vise odgovara, tj mojim potrebama voznje, razvijanje snage kod turbo dizela... na male obrtaje ima bas dosta snage, dok kod benzinca moram da se pripremim, saltam jednu manje i vozim u vece obrtaje.
govorim o razlikama u motoru recimo 1.9tdi i 1.8t.s. znam da se v6 benz ne moze uporedjivati jer on ima snage skoro uvijek
auto mi sluzi iskljucivo za prevoz od tacke A do tacke B sa preticanjima
ne, odlicni su i benzici, ne kazem, samo iz iskustva kazem sta je prihvatljivije za voznju i za dalju prodaju, mada se i kupuje jefinije benz od dizela ;)
A ti ako trazish nesto "pravo" imas kod mene gtv 2.0 t.s. nista previshe jako, a predstavlja to sto alfa jes ;)