https://autodiler.me/automobili/prodajem-ad281621622me
Vrijedi li ovaj sto? :)
Printable View
https://autodiler.me/automobili/prodajem-ad281621622me
Vrijedi li ovaj sto? :)
za perper ljudi (kojima ja vjerujem) kazu da uvoze provjerena auta...
svakao, provjera u alijans obavezna
racunaj da ti je veliki servis ili svjeze uradjen ili se kasni sa njima malo... motor je OK, ali snage nema boba - zamisli golf 2 suvi dizel (ako si kad davno vozio :P)
s tim mrtvilom ide i potrosnja od 5l, pa ce te manje sjekirat cijene goriva :)
p.s. podji do njih, pa vidi u dokuemntaciju tacan model motora i dodatno proguglaj da li je ta serija na sta slaba, ali ne bi trebala biti do 2016 su 1.5 solidno upeglali :)
Ima li neko od forumasa da je uvozio iz zemalja EU, audi Q3 15' godište pa da mi može reći koliko su ga ispali carina i PDV, cisto okvirno :D
dodaj na cijenu onu donju 23% i toliko ce ti otprilike doc.
Cijena x 1.05 x 1.21 + 1000eur.
Dostava, lezarina, papiri, mozda se i registracija uklopi.
Ovo 5% nema ako je vozilo proizvedeno u EU, samo 21% i troskovi prevoza, spedicije i onih dodatnih zajebancija do registracije
Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk
Tačnije ako vozilo ima euro1 papir, dzabe je proizveden u EU kad za dosta njih ne možeš dobiti eur1...
Pozdrav drustvo, selim se za crnu goru i vozim sa sobom auto koje je registrovano u portugalu trenutno a uvezeno 2017. godine iz njemacke u portugal i tada placeno po fakturi 13.000 eura. sada vec ima 8 godina i koliko bi me kostalo da ga uvezem u crnu goru i sta mi treba od papira ? smijem li uopste da ga uvezem u crnu goru ili se moram prvo tamo prijaviti pa onda regisrovati auto ?
ovo je istina. ja sam uvozio auto početkom godine iz italije, proizvedeno u italiji, ovi sa placa nijesu mi mogli izdati euro 1. postojala je neka varijanta da se možda na granici zatraži, ali to je trebalo da ide preko ovoga koji je radio prevoz a situacija sa njim je već bila isuviše komplikovana da bih se bakćao oko toga. i čini mi se da je izdavanje tog euro 1 papira na granici koštala cca 200 EUR tako da mi se nije isplatilo. vjerovatno se isplati prilikom uvoza nekog skupljeg vozila
EUR1 je besplatan, ovjerava ga carina po izjavi izvoznika... e sad, muka je sto oni moraju imati ciste sve poreske papire kod drzave ako hoce ta oslobadjanja...
Na granice ti spedicije znaju papreno naplatiti uslugu izdavanja istoga (svoje cimanje sa carinom da se u predmet doda i to)
tako da da - treba izvagat isplati li se
Sta najbolje pogledati za uvoz. Treba mi porodicno auto (djeca, kolica, biciklo) oko 6k da me ispadne komplet i da je dizel.
pasat karavan nemas tu puno filozofije
na sta obratiti paznju prilikom kupovine i kakvi su za održavanje, zna li ko
Touran ili Sharan takodje bih ubacio u razmatranje.
Tourana sam isto gledao ali mi je nekako "ruzan" mada je to stvar ukusa.
Tuaran mi ima stari, gepek masu mjesta,zadnja klupa se seta,3 komotno da sjedne odrasle osobe,po meni pravi porodicni auto. Sto se tice izgleda,kako kazes stvar je ukusa.
Ili vidi neku oktaviju karavan,jeftnija ti je a isto kao pasat.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
ako ko može da mi da prostu računicu, ako u npr Njemačkoj lično ja uzmem auto koji je na Mobile.de npr. 10.000€, proizveden u EU, koliko će me izaći na CG tablice?