Za turizam nista bolje nije moglo da se desi od ovog Adria opena, ali nekome odgovara da je ovakvo stanje u zemlju ocigledno.
Printable View
Za turizam nista bolje nije moglo da se desi od ovog Adria opena, ali nekome odgovara da je ovakvo stanje u zemlju ocigledno.
Gandush,evo sad na dnevmik prodje ono zalizano prasence shto si se posprda sa njim...žičare veli ovamo,žičare tamo...vjeshtachko osnježavanje za 4,5 godina,a yebem ti mi smo bolji no Shvica no ti nishta ne znash!!!
Ima li ko da reaguje?
Ja nisam imao zivaca da ga slusham,rekoh majki michi mi ovo ***** sa ekrana plizzzz
Kosovo prešlo kriterijum 25 na 100k, zabranice ulazak.
Albanija ako nastavi rast kroz 5-7 dana i oni će
Ulcinj moze da se gasi
Ma kakvi,sad ce onaj pod brkovima... Ljoro izac i pochet da laprda kako ochekuje krajem novembra pa sve tamo do februara EXTRA prihode jer...jer ne znam,zablokirah!
Onaj zalizani iz Skijališta se nije umio svezat sa mislima u ovu izjavu. A kako bi mi letio da podmazuje onu krpljevinu od žičare na Savin Kuk, a ne da ladi dupe u fotelju direktorsku.
Pa imao je prihoda ove sezone pa je optimistican inace ga niko nikad nije vidio na skije a i pokazao se tokom upravljanja na Zabljaku da je pravi kadar za cijelu drzavu.
Rijetko smijesna situacija da Markovic i Popovic (koji ne skijaju) razvijaju po sjeveru skijalista totalno suprotno zdravom razumu po brdima i organizuju nekakve koncerte na zicare a planine koje jedine imaju vrhunski potencijal Durmitor i Prokletije ne dobijaju ni centa.
[emoji3553]Veoma nezgodna situacija za turiste i turističke agencije iz Srbije[emoji3553]
- U Grčku ni preko Sjeverne Makedonije ni preko Bugarske - Agencije otkazuju polaske-
Srpski turisti neće moći da uđu u Grčku do 1. jula potvrđeno je „Politici” u Ministarstvu trgovine turizma i telekomunikacija.
Ova informacija, kako saznajemo, njima je potvrđena u ambasadi Srbije u Atini i generalnom konzulatu u Solunu. Ova vijest zatekla je brojne turiste iz Srbije na granici sa Bugarskom.
Prema nezvaničnim informacijama u Grčku do kraja juna mogu da uđu samo srpski državljani sa specijalnim dozvolama ili imaju boravak u ovoj zemlji. Domaćim agencijama već sada je iz resornog ministarstva preporučeno da ne kreću na planirana putovanja ka Grčkoj, gdje su već popodne trebale da krenu prve smjene srpskih turista.
Izvor: Politika
Mi planirasmo ovih dana da se provozamo do Grcke, ali izgleda da to nece bit izvdljivo, valjda je jos zatvorena granica sa albanijom, jedino su sa bugarskom otvorili.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ne vidim nidje da je za nas promijenjeno...https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7dfff6072d.jpg
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Hahaha oce li srpski mediji sad o Grckoj sve najgore :D
Nista trolovao nije,gore zemlje sto se tice ljubaznosti usluge i cijena nema nadaleko
Mozda nije po tvojoj volji i zelji al svaka mu je na mjesto
Kad pogledas drzave dje odavno postoje standardi all inclusiv i all inclusive plus i sta sve dobijas za svoj novac, mi smo komedija, odnos novac VS ove 3 stavke.
kad nasi zatucani mentaliteti postave tezu dje joj je mjesto,da ugostitelji i turizam zavise od gostiju a ne gosti od nas e tada ce krenuti nabolje
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Milogorci i MiloGrci, što bi veprić rekao..
Sent using Tapatalk
Gledao sam javljanje sa Sat-ove patrole, na granicu su između Bugarske i Grčke, i vidi se sa strane kako su poređana vozila sa srbijanskim registracijama. Dosta ih bijaše baš, a ostali prolaze pored njih.
Biće valjda da su satovci odradili neku anketu međju turistima koji čekaju da ih možda pušte.
Bukvalno, more i odmor su ti na par sati vožnje, vozio si vas dan današnji i ne možeš proć, no moraš nazad u Srbiju, kakvo peglanje.
Meni nisu jasni ljudi koji na odmor idu prvog dana kada će navodno da se otvori granica. Istina, može biti da je to jedini termin koji im odgovara, ali ipak.
Inače, potpuno je nekonvencionalno da se u ponedjeljak, na početku radne sedmice, ili sedmice odmora ne zna može li se neka granica preći. Mora se jasno znati najkasnije u pred vikend nakon koga slijedi ta sedmica.