Nacionalne penzije svim roditeljima, koji su uspjeli da nahrane familiju one '93-će...
Printable View
Nacionalne penzije svim roditeljima, koji su uspjeli da nahrane familiju one '93-će...
Pomet!
http://images.tapatalk-cdn.com/15/11...b82e0521f1.jpg
...po ure blenem ka avetinja...
Neka ga ne mari...
Jesi li ovo ti na slici? :D
Послато са Lenovo A536 користећи Тапаток 2
"Gvinet Paltrou obožava proizvode čija je osnova voda u koju je lotos položio svoja jaja"
Ok, ja za ručak kupus koji je zapiša' seoski mačak.
Pridruzujem se pijenju kafe sa voljenom osobom. :mrgreen:
Milina.
Edit:
Lijepo li je kad postignes nesto za sta si se borio i mucio godinama, pored svih nevjerovatno otezavajucih okolnosti. Neopisiv osjecaj... Ah, kako se lakse dise... :topsy_turvy:
nekaslikaprelijepedjevojkekojaleti:D
Danas se osjećam sjaaaaaaaaaaaaajno.
Lijepo li je kad je sve na svom mjestu. :)
Ne skupljam trakice i gluposti razne, ne ostavljam ništa, ali danas, ni sama ne znam otkud, ispred mene kutija puna uspomena.
Presovani listići, papirići sa ispisanim porukama, neke od njih vrlo emotivne... karte za pozorište, pozivnice za vjenčanja...par predivnih fotografija.
Neki sretni ljudi ostavili su za sobom kutiju punu uspomena.
Prvi put sam poželjela da imam sličnu kutiju :)
"Gospodjice, lepi ste!" :)
Desi li se još nekome da izađe iz kuće namjeran da trguje pantalone, košulju, šta već, a da se taj poduhvat preobrati u kupovinu ribe u Laković marketu? No dobro, ima dana, ne odustajem.
Ima, meni, juce, posao sam da kupim farmerice, isprobao 3-4 i na kraju kupio tati trenerku.
Ja se vazda safre napunim kad pođem nešto za sebe da kupujem. I taman mi treba dva, tri odlaska da bih kupio to što 'oću. :D
Meni trgovina odjeće tako teško pada, sa oblačenjem i presvlačenjem, sa sve onim radnicama koje mi sugerišu da mi neki komad dobro stoji, da je sad moderan, tako da mi se često desi da samo po minut budem u radnji i nalijevo krug, nevoljan da zaista nešto i probam od odjeće. Ne može se nažalost čovjek pouzdati u onlajn trgovinu inače bih tako riješio svoje muke.
Ja ne volim da kupujem.
Skini, obuci, skini, obuci, a bjez.
Ova ce se roknut, srece mi
hahahaahaahhaahaah aooo
https://m.facebook.com/story.php?sto...00000569797843
Ne, otkako sam shvatio da se u šoping odjeće nikad ne ide namjenski. :D Ozbiljno, najjače stvari se nalaze - slučajno.
Praktikuj povremene 'upade' u radnje, a butičarkama naglasi da te ništa ne zanima, samo radiš mali apdejt (kao ulazak na društvene mreže) - razgledaš ponudu i izađeš :D
Bez očekivanja i bez stresa.
Volio bih da mi svaki dan pocinje ovako kao sto mi je ova noc zavrsila :)
Crnogorke nekad:
-Poginuše l ono oba tvoja sina?
-Zato sam ih i rodila.
Crnogorke sad:
-Čime ti se bave sinovi
-Jedan je modni kreator, drugi DJ
Smirite se brzi prsti...sve će proći.
Glava mi prskaJA, ali sam srećna, zadovoljna...
Cus..nece sladoled...
Oću na jogu!