Daleko je ovo od performansa za pojas
Treba ga nahraniti Reyesom ili Gloverom
Printable View
Daleko je ovo od performansa za pojas
Treba ga nahraniti Reyesom ili Gloverom
Rakic je po mojem misljenju odradio takticki izuzetno!
Nema ulaska u razmjene sa Rejesom. Ko god je to uradio popio je nokaut. Rejes je najveci nokauter ove divizije.. DC i Rogan samo serinjaju..
Nece dobit priliku za titulu, ali je odradio mec kako treba.
Ostalo je da me ispostuje Jan i da uzmem kes. Rakic, Medic, Nzacukvu brat, Islam i Jan. Ovog malog Medica sam htio stavit da dobija u prvoj rundi. Fina kvota je bila.
Zanima me kako ce zene proci, ova Megan je ogromna. Jan mi isto enigma.
Što napravi Yan jbt..
Zasluzena diskvalifikacija..ovaj malo isfolirao i jbg.. Ovi iz ugla mu rekli da kikuje..a koljeno mu bilo spusteno.
Islam predosadan borac, khabib je makar fino i boksovao, ovaj nista drugo nema. Ovaj nema sanse protiv vrha divizije. Čendler ili Porier bi ga pojeli.
Streling isfolirao smrda. Yan bodovno dominirao, los savjet iz ugla.
Ovdje mora ici revans, i zato je sterlin isfolirao, sad ce drugacije pare da dobije, ppv se drugacije dijeli itd. I tad ce opet Yan da ga prospe.
Nunes pjeske, ocekivano.
U ove dvije divizije nema ona protivnika.
Na bodove jan imao po bod prednosti kod dvojice..kod treceg bio u minusu. Da je ovaj nastavio..jan bi dobio poen kazne..i bilo bi ko dobije 5.rundu. Tako da..nije to bas tako kako pricas.
Dok za Rakica tek grijesis. Mnogo dosadnih boraca, po tvojem i misljenju nekih vikend fanova mma..drzali su pojas i to dugo. Neki i sad drze..
Rakic da je otkinuo glavu ovome opet ne bi dobio priliku za pojas. Mora jos jedan mec..
Što je uzimao sudija koji je imao sterlinga ispred na poene?
Morao je yan znati bolje ali u momentu se zaboravi.. slično je jon jones sa smithom, samo što he ovaj nastavio..
Što napraviše suCi, ali zasluženo poljski čekić
Bravo Blahovic. Da malo isprangija neko i adesanju.
Svaka cast Janu, mada sad kad pogledas protiv koga je Darko Stosic gubio na poene i ne izgleda toliko lose, sve ubice koje nokautiraju.
Gledao sam ga uživo u Zagrebu, kad je savladao Pokrajca.. veliki put je prešao do titule LHW..
Glover je sledeći, Dana potvrdio
ovako bi Jones prošao u HW
Adesanja se previse zaletio, lik je tezi skoro 10 kila od njega, ne znam sta je mislio, evo i sam rece vraca se u middleweight.
Kakvu glupost napravi Yan, sve je imao u svojim rukama, i jos mu govore njegovi samo rukama da udara.
Dako se Adesanya malo prizemlji, previse je bio hajpovan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
drugi stil borbe..drugo sve
Imaćemo priliku da to vidimo, za koji mjesec
Sto god bilo, JJ je next.. ljeto ili prije, nadam se
ja sam mislio da ce bit velike razlike u brzini, ali Jan lik od 38 godina u prve dvije runde izbjegava Israel-ove udarce kao da ima 25 godina. Refleksi su mu i dalje predobri.