Mozda i najveci problem! Nema tog sporog vozaca, mijenjanja traka, cekanja ili prosla kroz semafor, ne daje zmigavac kojeg kad ne prodjes vidis da bulji u telefon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Dodao bih i jednu novotariju koja postaje simptomatična u PG a na semaforima sa tajmerom:kretanje na crveno odnosno žuto,jer tajmer,jelte,služi da se krene na 4-5sek prije zelenog
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Sve je ok dok čovjek je svjestan svojih sposobnosti, moj je otac prosto batalio da vozi sa 70, jedan porodični prijatelj sto godina a vozi, kači ivičnjake...ludilo. A taj pregled je sprdnja mislim.
Ali da generalizujes rozajce i starije kao lose vozace to potvrdjujes.
Jesi li mi ugradio gps u auto pa znas?
Hahahahhahaha a sto je ovo ni da sam rekao 200 000
Kucas li ti poruke na forum dok vozis? [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Meni nije problem kad me neko pretekne na isprekidanu. Ali kad me neko pretekne na punu, bi mu glavu razbio. Ne znam je li do mene, ali tako se ruzno osjecam kad me neko nepropisno pretekne, kad se nepropisno parkira, kad baci smece kroz prozor, kad navece opusak neugaseni kroz prozor cvrgne a on zavrsi rasut po cesti...
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Zna li iko što se desi sa onom zenom sto je sa troje djece imala udes na putu Mojkovac- Djurdjevica Tara? Je li je srce strefilo, ili se sudarila? što slece u vodu??? Kolika su ta djeca? Vidim da se traga za jednim djecakom, djevojcica je nadjena...zali boze...ne mogu da citam novine posto nasi novinari kad nesto napisu to je zastidje
e i ja sam primijetio zadnjih dana čini mi se da bar po petoro dnevno vidim da prođu kroz crveno a kazne su žestoke, nemoguće da baš toliko ljudi ima veze u policiji?
Nemaju svi ali problem je sto nema policije da ih vidi.
Kakve su mi kamikaze u golfovima 7 ili 8. Nikako da se poklopi poznavanje osnovnih pravila saobraćaja ili vozačka vještina sa mogućnostima auta. Preticanje sa 150-170kmh da bi u prvoj krivini ušao u suprotnu traku. Makar bi imao prvoklasan pogled na taj pičvajz samo malo manje sreće da imaju.
Danas kod pokojnog City hotela e46 valjda driftovao i popeo se na trotoar. Evo i nakon sad vremena mi dodje da plačem jer po mojoj procjeni kasno je reagovao (oko 0,423 sec) na oversteer.
Ne vjerujem da je radjena obdukcija, muanat smo narod :(
Nisu djeca mogla biti prevelika, i ona mrcenica je ~27 godina
Greote od familije sto ovo dijete ne nalaze, i od ovih ljudi sto traze, jos kise krecu... pakao :(
a cemu smo platili 10milki za kamere u vise navrata Dobrotu im placali
moj brat kad je stradao nije bila obavezna, a porodica nije dozvolila obdukciju... ne mijenja ishod na zalost, to je li se neko utopio u Taru, promrzao na obalu ili je srce ti na kraju nista ne znaci niti olaksava :( (iz moje perspektive)
Ne, ali se mora u izveštaju napisati uzrok smrti, otac mi je umro prošle godine, očigledno i zašto (uznapredovao tumor), pa se opet moralo (zakonski) odraditi da konstatuje nadležni doktor. Znam ranije da nije moralo (opet primjeri iz porodice) pa se ,,ofrlje'' pisao uzrok smrti. No, što kažeš, šta god napisali, opet dođeš da se pokloniš kod ,,one ploče''.
Uh, veli vozac Mercedesa dobio teske tjelesne povrede...kako mi ga je zao. Sad nece da mi prija ova pita sa sirom od Zore Vukcevic.
Sinoć u Novi kod stare naplatne rampe ka Trebinju
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...se-dvije-osobe
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2ed878bcce.jpg
Crkvine, danas...
Vjerovatno je zaspao.
Pazi kakav udes i nema airbagova. Pitajte me zasto…
Nisu bili vezani? Već udarano auto?
https://instagram.com/highlander_brushes/
Davno su ti iskocili. [emoji23][emoji23][emoji23]
Nesto od toga jeste sigurno, udaren pa samo stavili airbagove ili nisu bili ispravni.
Airbagove da ali u 99% slucajeva nisu spojeni jer onda moras reparirat ili zamijenit centralu, kaiseve i td. Lampica se mice ili se prespaja sa lampicom od akumulatora i to je to.