uvijek ista priča ovdje
Printable View
uvijek ista priča ovdje
https://m.cdm.me/hronika/bar-motocik...buvlje-pijace/
Zabranjeno je skretati lijevo na ovoj raskrsnici, ali ocigledno to nije dotaklo ovu gospodju da prekrsi pravilo i ugrozi zivote ostalih ucesnika.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Gusinje, sve je jasno
Tamo ne postoji nikakvo pravilo
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Evo je i novi bulevar na Stari aerodrom imao vatreno krštenje. Ništa strašno, srećom, ali ako ne postave semafore na ovoj raskrsnici kod škole...biće gadno .
Spucase se posteno....
Sent from my SM-N9700 using Tapatalk
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...64f2c7b1b8.jpg
Horor kako se vozi... Gore nego u Albaniju i Indiju.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...039f5d1b3d.jpg
E kakav udes kod Mimi-a na semafore, preko morace.
Nadam se da ce ova djevojka bit' dobro, ali bas bjese masu krvi. Hitna jos nije dosla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iz megana?
Onda nije bila vezana.
Ne znam iz kojih je kola. Ovu sam scenu zatekao.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mercedes se zakovao poprijecke u banderu kod kriznog za CT-Nk posle delte. Pakao kako se vozi.
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Rožajci su generalno kamikaze na putu.
Ljetos idem za Novi Pazar, na izlaz iz Rozaja prema granici kolona svi idemo 50, lik uzeo da nas pretice po sred krivine sa yamahom tmax 2020 godiste bez kacige u sorc i majicu, samo kad je pukao u reno megane, sto je najjace ostao je ziv, a nedaj boze da ih preteknes, to odma podivlja da se trka.
sta je ovo, ljudi moji...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...loljetne-djece
Ovo su horor dani. Tačno me strah da iko moj sijeda za volan,
Ne razumijem ovaj udes u Bijelo polje danas, čovjek 81 godinu ima za volanom? Kako?
mozda ga je nuzda nacerala da vozi,mozda nema nikog u kucu
Pozove Taksi, mogao je ubit nekog ni krivog ni duznog, sa 80 godina nemas ni vid ni sluh a za reflekse da ne pricam..
Ma nista tebra, sledeci put ce pitat tebe iz rozaja,plava,odakle li si vec, smije li sjesti za volan..
Qq, kad se ush digne iz opanaka..
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Kakve veze ima odakle je čoek? Post mu je potpuno na mjestu
Oglasi me ne zanimaju koliko lanjski snijeg al brao majstore,provalio si me..
Postoji li neka starosna granica sto se saobracaja tice ? Ne.
Sent from my SM-S901B using Tapatalk
Da ti je isti taj čiko udario u nekog iz porodice ili nedaj bože ubio, drugačije bi razmišljao, no dobro, ne zamjeram ti, vidi se da si baš pametan.
5 osoba povrijedjeno.
Ko zna koliko su leceli kad su u drvo udarili.
https://volimpodgoricu.me/novosti/ni...eno-vise-osoba
Nemaju veze godine, momak od 20 godina dok je drustvo sa izleta vracao samo se ukocio i pun gas, saputnik cimnu volan pa u brdo zavrsise srecom. kasnije dodje hitna i slepa.... decko se nicega ne sjeca sad da li je bio mozdani jer mu je noga oduzeta ili nesto drugo ko to zna rade pretrage ali nikad ne znas kad ce nekome se nesto u organizmu otkaciti
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Dobro, ali realno koja je vjerovatnoća da se to desi momku od 20 godina ili čovjeku od 80?
Prosle godine sam izbjegao slican udes, bio sam sa porodicom, čovjek 75 godina imao infrakt za volanom, mi prvi naišli, udario je u kuću i nažalost preminuo, ali eto zamalo u nas.
Mislim da stariji ljudi trebaju često da rade ljekarske preglede da bi se utvrdilo jesu li u stanju da voze.
Boga mi ja po ovim portalima vidim da omladina pravi vise saobracajki i vise gine no ovi 70+, pa ne znam koga treba vise ispitivat i propitivat.
@Yebiga nije ti on Rozajac, jer je prije par dana isto napadao Rozajce kako voze kao bez glave, kad je opisivao kako neki lik iz Rozaja u Fila papuce, sa kratkom majicom sa natpisom BOSS iz Cotona preticao sa Tmax 2020 godiste od 560cc i udario u Megane dok je on vozio 50kmh u koloni.
A evo sad mu smetaju i stariji ljudi, sjutra ce podgoricani, prekosjutra barani itd.
Harry, ako ne znaš onda ne pričaj...ljudi kad predju 70 godina imaju svake dvije godine obavezan zdravstveni pregled pred komisijom i bez toga papira im se ne može produziti dozvola...ako im se i produzi, produzi se na godinu ili dvije zavisno od onoga što komisija utvrdi a vrlo je rigorozna...moja tata ima 84 godine i dobio je dvije godine produzenje...pri tome moj tata kad se pojavi bilo gdje ljudi misle da ima 60 i koju! (kad preda papire, u anku fond pio, bilo dje pitju ga "gdje vam je stari? " misle da je za oca dosao, a ne za sebe)A sto se tiče njegovih refleksa i sposobnosti, sad dajem desnu ruku da je sposobniji, brzi, snalažljiviji i pažljiviji od većine šezdesetogodišnjaka...genetika...Dokle će tako, vidjećemo....tako da nema potrebe za tim šikaniranjem ljudi u trećem dobu, prije svega jer kao što neko reče, nekome je prijeko potrebno da imaju auto i prevoz do grada (konkretno) do ljekara i sl...
Niko nije rekao da mi smetaju stariji ljudi, samo mislim da je rizično da upravljaju za volanom iz razloga koji sam naveo gore. Nema potrebe za tim nekim izmisljotinama koje si iznio, ali dobro.
Za 4 godine sam presao preko 150k km pa sam se svega nagledao.
Koje konkretno izmisljotine? Moze bit za fila papuce i boss majicu, ostalo imas sve dokumentovano par postova iznad.
Vala i da si presao 5 miliona ne vidim poentu. Sta, vidio si da su stariji ljudi rizicniji vozaci od mladjih? Ili da Rozajci stiskaju gas kad krenes da ih pretices? Ili mi koji predjemo 20k godisnje ne mozemo vidjet neke stvari?
Eto vidis odma si provalio koje izmisljotine, čemu pišeš nešto što nema niđe veze? Napisao sam nešto što sam viđeo svojim očima i što često gledam po puteva, i šta je tu loše? Ti baš sigurno prelaziš 20k km godišnje xaxaxxa
Generalno su ljudi sa sjevera pomamljeni što se vožnje tiče. Cetinjani i većina Podgoričana takođe. Mislim čast izuzecima, ali užas kako se vozi kod nas. Često idem PG CT, nagledam se svačega.
Danilovgrađani su najgori vozači. To jamčim životom. [emoji846]
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Cetinjani najluđe voze. Oni samo lete. Mada danas svi voze kao beez glave, što se toga tiče...
Ja sam čuo da su iz jednoga sela u Donju Crmnicu i Zagarač u bratstvo Puraševića najgori vozači, posebno oni s crnom kosom, starosti između 36 i 43 godine što voze francuska auta.
ja znam samo jedno , da nam mobilni telefoni *ebase majku u saobracaju. Pa kroz grad barem od 10toro u kolonu 3-4 prica na telefon. Aj da i pricaju no vecina cacka instagram, porukanje ...
Vecina njih nisu neki vozaci inace a ne sa telefonom . Steta sto nema malo vise akcija policiskih kao nekad sto je bilo
Jeste. Ne miču se telefoni iz ruku... Bolest.