navijanje ocajno. koreografija fina, ali me nervira onaj konicki transparent preko onog "i have a dream" ali konicani, ka' konicani. ciganska posla... :) sve ostalo, istorija. E viva Montenegro!
Printable View
navijanje ocajno. koreografija fina, ali me nervira onaj konicki transparent preko onog "i have a dream" ali konicani, ka' konicani. ciganska posla... :) sve ostalo, istorija. E viva Montenegro!
Mene je poceo neko napaljeno dijete (valjda ultras sutjeske ili celika) sa magetofonom ili kako se vec zove da prijeti tipa "Idi na sjever ako ti se pjevaju njihove pjesme". :D
Sto se prozivanja tice, kad smo mi prozivali, iskuliraste... ovo da ste vi uzvratili prvi put cujem, sto ne znaci da niste... nego 2:2 i svi srecni, zadovoljni :)
ima li ko stream da se gledaju ovi mladi?
ne ide, no mi nešto nisi bio procrnogorski raspoložen kad je dolazila albanska reprezentacija :D
Wales U21 0:0 Montenegro U21
u toku 20 minut...
8' zuti Golubovic
izgleda da je slicno kao u pg kad su igrali, vels samo napada i sutira. za sada 3 suta ka nasem golu i 1 korner za njih, kod nas sve na 0.
brat najjachi, treba za Real da igra...
http://3.bp.blogspot.com/_XsZ3DjRg8I...icMainz102.jpg
e moj POBRO na koju si ti bio tribinu... jos dozvoljavas da ti indijanci govore da navijas.
Nešto mi nije jasno:
Zašto niko ne spominje gol ZVEROTIĆA? :)
I je li moguće da se i na ovako važnom događaju dijelite?
Te Nikšićani, te Podgoričani, te ovi-oni.
Ljudi, ovo je CG! Svi smo jedno (valjda)?!
jeli ovo moguce? kakve su ovo novine, pi
http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...&clanak=300568
aj nek neko napishe neke nashe navijachke pjesme....da nauchim do utorka....ili YT link....jedino shto znam je TI SI NASHA PRVA LJUBAV CRNA GORO VOLIM TE :D
A jes,moramo se mi izdijelit.Ja predlazem,posto ovo nije vise zanimljivo,Niksicani-Podgoricani,da se mi sad izmedju sebe podijelimo Centrasi,Prekomoracani,Zabjelcani,Zlaticani,Zagori cani,Donjogoricani...Hercegovacka protiv Slobode,moramo malo raznovrsnije,neka se poradi na ovome.
kako se opterecujete danom :D takve splacine je najbolje ignorisati, to ih najvise boli :)
Dvije negativne stvari za koje cuh posle utakmice(u toku gledanja nisam ih bio svjestan):
1. Debilizmi "vodja navijaca" na Sjevernoj tribini. Krajnje je vrijeme da neko Skocku i ostaloj kompaniji umisljenih huligana objasni da nisu glavne face grada, da nisu branitelji Podgorice, da se o navijanju mogu nauciti od svakog sredovjecnog Engleza koji je juce dosao u PG, te da se utakmice ne igraju zbog pjesama, koreografija, tuca niti, oprostite na izrazu, kourcenja, vec zbog sportskih uspjeha i rezultata. Objasniti milom ili silom, sve jedno, ali dako nauce vishe i puste nas sve da na miru gledamo utakmice, navijamo kako mi zhelimo, znamo i umijemo i slavimo kao sinoc.
2. Dvije idiotske nacionalisticke novine, jedna srpska a druga crnogorska, Dan i Pobjeda. Dan sa stupidnom naslovnom stranicom, koja je posluzila samo za prikrivanje njihovog RAZOCARENJA shto je CG prosla u baraz, shto smo uspjeli. Dok su Drljevic&co na celu sportske redakcije, potpuno podrzavam Deja(a evo sam njegov najveci kriticar) shto im ne daje akreditacije. Pobjeda sa njihovim do zla boga prizemnim, vulgarnim i potpuno promashenim uplitanjem dnevne politike, i analiziranjem reakcija Vujanovica na himnu u sred analize utakmice, i to ne bilo koje, nego ovakvog uspjeha. Aj da je to uradio bilo ko, nego glavom i bradom glavni urednik te nazovi novine. Ako iko ne moralise nikad to sam ja, ali stvarno covjek mora da se zapita dokle idu ti ljudi kad su spremni i ovo da zloupotrijebe radi sitne, potpuno nebitne politicke dobiti. Sram ih bilo i jedne i druge.
Ne zelim da sirim negativnu energiju, ne zelim da potamnim ovaj ogromni uspjeh, ali, morao sam i ovo da napishem. Sad kad je to zavrseno, da se vratimo analizi puteva kako najlakse stici na Evropsko(ne u EU, kako neko rece, to za 5-6 godina, ovo je sad bitnije):D
nego... nevezano sto trenutno gubimo od velsa, moze li mi iko objasnit zasto je Vlajsavljevic i dalje trener mlade reprezentacije? igraju lose-ocajno, nema rezultata... i uopste nema naznaka da ce se igra popravit, jer ovo vec traje neko vrijeme, a mislim da su nam mladi igraci dosta dobri.
Aj i da razumijem Andriju da vice (iako nije ok, stvarno), momak stvarno zna navijanje, i trudi se i sve to. Ali Skocko da nekome zaprijeti, to ne mogu da shvatim. Onaj penal, da nekome prijeti, loptica ona. On je, coce, neki autoritet. Tamo ima mjesto na sipku, i misli da je ne znam sto. Penalcina. No neka vodi taj Robin Hood, i neka ne prdi mnogo.
meni je najsmjesnije bilo kad je reka da ne cimamo najlon, jer nam ga nisu majke kupile nego on i ostali...:)))) sto je ocekiva, da ce neko povjerovat i odusevit se...
stvarno me ne interesuje organizacija navijanja, ali cu ovako laicki prokomentarisat. ako su htjeli da im pjevaju coskovi, nisu trebali pit po cirsu i titogradu do 8 sati, nego fino poranit, zauzet gornji dio tribine, i rasporedit momke koji pjevaju i po coskovima...bitno je da su na onu sipku poperili 2-3 piplice, da one navijaju...
a transparent konik, je prica za sebe...znaci jos ne mogu da vjerujem :)
navijanje je bilo stvarno njesra u pojedinim momentima
Mladi izgubili od Velsa
http://www.mondocafe.me/fudbal/poraz...acije-1604.php
Druze da ti recem nesto Englezi akd su god zapjevali culi su se odlicno inace mislim da je njihov stil navijanja mnogo bolji no nas oni ne pjevaju konstantno cjeli mec no na swakih otrplike 10 do 15 minuta al se tada bas dobro cuju idruga stvar minimum po 5 puta na svaki mec pjevaju svoju himnu a mi nijendom jos a sto se tice vodja sa sjewera ne treba ih komentarisati a konik transparent prica za sebe axaxaxaxxaax
Da ne bude sad da opet počinjem odma da pljujem, ali ovo su stvari i rezultati zbog koji se daje otkaz selektoru.
Nevjerovatno je da je i dalje maskota od Vlaisavljevića tu đe jeste. Ali to su stvari na koje se žmuri i na koje Savićević ne reaguje a MORAO BI. Ali poslije onoga sinoć, iskreno, boli me kita.
Ono sto bi do sad trebalo da postane jasno je da ocajni repertoar pjesama udruzen sa losim rezultatom na terenu ubija atmosferu na tribini.
+ "navijaci" na coskovima koji glasa nisu pustali
Treba radit na vracanju navijaca(ali pravih) sa juga na sjever, da bukvalno citava tribina bude popunjena od coska do coska sa ljudima koji ce da pjevaju iz sveg glasa... Uz to i nove pjesme siguran sam da bi navijanje bilo odlicno.
Sto se tice transparenta Konika, nema problema neka ga postave, ali zar je muka bila da se predje 10 metara i da ga postave sa strane umjesto posred glavne poruke i poseru se na koreografiju...
Drugi gol... ljudi placu od srece... ulijetanje na teren... neopisivo :tears_of_joy:
Englezi nikad ne navijaju konstantno tokom meca. Zagrme 3-4 puta i to im je to.
Ja moram da spomenem situaciju na zapadu, posto sam tamo bio. Iza mene sjede otac i sin(recimo nekih 15ak godina). Ovaj mali je donio foto aparat i svojski se potrudio da obiljezi svoje prisustvo na stadionu. Pao prvi gol i sudija je kao sto znate svirao poluvrijeme. Ja gledam oko sebe, kad cujem iza - "cekaj da se namjestim..ajde sad". Ja se okrecem i gledam oca kako je namjestio radosnu facu i podigao ruku gore, kao da slavi gol i mali ga slika. Onda je mali namjestio neku facu slicnu i ovaj ga slikao. Ali najgore mi je kad sam u drugom poluvremenu masu puta skakao, pizdio..poslije jedne akcije skocim i uhvatim se za glavu i okrecem se govoreci - "je li ovo moguce ?!" i vidim ovu dvojicu kako se namjestaju i slikaju. Ovaj put je bila zajednicka slika. Znaci mi svi urlicemo, nerviramo se, a njih dvojica se iza slikaju ne mareci sta se na mecu desava. Pa opet poslije neke sledece akcije, mislim da je bilo kod simulacije Jovete, vidim blic - mali slika masu i sjevernu tribinu..dok mi svi ka jugu okrenuti. Doslo mi je da mu zabijem aparat u cmarinu i isutiram i njega i oca sa stadiona.
Procitah nedje da cemo mi biti nosioci u slucaju da Srbija ne bude druga. Vjerovatno bi to znacilo da igramo revans kuci. Je li ovo tacno?
sto se tice vlaisavljevica ne bi mi ni ibar iz rozaja trenirao, ono je bruka i sramota i ako sada ne smijeni ne znam kad ce, upropastice trecu generaciju za redom.
a da se osvrnem na vodje navijaca, kao prvo. psovanje neke prijetnje i sl to moze sa djecom od 12 do 15 godina. trebali su doci blize i zavoditi red pa bi vidjeli kako bi prosli. vec su im se bili poceli meraciti neki na njihove rijeci. ako ne znaju na drugi nacin da animiraju ljude nek se i ne trude. ne mogu me natjerati da pjevam ako necu, a dosao sa mda bi pjevao. mogu samo da me iziritiraju da necu iz inata da pjevam pa da vidim oce li doci da mi j m. sa druge strane neka naprave jos neku pjesmu a ne oooooooooooo eeeeeee aaaaaaaaa. i ko ne skace taj je ***** i sl. glupost i smjesno.