Vidjeh na livescore da je zuti dobio masu prije gola, al i da je go da u 87min, greska ;)
Printable View
Vidjeh na livescore da je zuti dobio masu prije gola, al i da je go da u 87min, greska ;)
ne voditi vucinica u london jer u slucaju kartona nece igrati protiv bugara.
Snimak utakmice Crna Gora vs Svajcarska (RTCG)
Prvo poluvrijeme:
http://www.megaupload.com/?d=UJ8Y7YD0
Drugo poluvrijeme:
http://www.megaupload.com/?d=OHWLE0LF
http://img163.imageshack.us/img163/2195/88057898.jpg
Vjeruj da nijesam ni znao za te zelene kockice sto znace dok drug nije gore napisao,vjeruj da zaista ne obracam paznju na to i to mi je najmanje bitno,naravno da znam da postujete sve ovo i kao sto rekoh meni nije tesko raditi ovo sto radim jer je od srca ;) Glavno da mi idemo uzdignute glave na Wembley :cool:
Evo i ja da se javim. Još mislim da sanjam da imamo 9 od 9 bodova i gol razliku 3:0! Neopisivo koliko sam srećan. A kako i ne bih bio kad se ovakva euforija napravi i pjesma kroz grad prije i poslije utakmice. Poslije utakmice malo slavlja u Irish Pubu đe dođoše i Švajcarci. Neko je dao šal Crne Gore jednom Švajcarcu sa ofarbanim licem u bojama njihove zastave.
Sad malo o meču. Objektivno, imali smo dosta sreće i raspoloženog Božovića na golu. Ista stvar je bila i protiv Bugara i Velšana. Ne želim ni na koji način da omalovažim pobjedu, naprotiv, ali ono što sam konačno shvatio poslije Svjetskog Prvenstva je to da su ekipe vrlo, vrlo izjednačene i da moraš imat veliku dozu sreće da bi dobio utakmicu. Mislim da ne treba podsjećati ali otprilike su to sudijske odluke, prekidi, par odbrana, par grešaka golmana, i slično su neki od presudnijih faktora da bi se utakmica dobila. Iako je, da kucnem, suđenje bilo dobro u sva tri meča i što smo sve golove dali iz igre ne treba govoriti o tome koliko smo sva tri meča strepjeli do zadnjeg sudijskog zvižduka i da je izjednačenje uvijek visilo u vazduhu. Iako ne vjerujem u frazu da sreću treba zaslužiti moram reći da ako je iko zaslužio to su onda ovi momci koji su dali 100 % u svakoj od ovih utakmica. Meni je dovoljno da vidim da se onoliko trude i da budem zadovoljan bez obzira na krajnji rezultat. Sljedeća stvar koju valja napomenuti je to da nijesmo ni svjesni kakvog igrača imamo. Mislim naravno na Mirka Vučinića. Koliko je čovjek pretrčao i koliko je kvalitetnih poteza napravio je nenormalno. Ono što njega krasi su obije noge i odbrambenom igraču nije lako jer ne zna odakle mu puca. Pošto je oba gola dao lijevom nogom ja sam posumnjao da sam u zabludi misleći da je dešnjak i sad gledajući youtube vidim da je, ipak dešnjak, ali da skoro pola golova da lijevom. Malo je takvih napadača. Bez ikakvog pretjerivanja on nam je pola tima. I svima ostalima svaka čast da ne izdvajam nikog pojedinačno. Mislim da bi, ipak, Branka Boškovića trebalo oslobodit obaveze da toliko putuje da bi igrao u prijateljskom meču protiv Azerbejdžana :). Umjesto toga ja bih na toj utakmici odmah ubacio u vatru malog Vešovića. Zna to da digne igrača a njemu je dobro krenulo u C. Zvezdi i tu bi još više dobio na samopouzdanju.
Protiv Engleza? Eh. Što bude. Ne bih stvarno volio da nas nešto razbiju rezultatski ali se ne treba posebno sjekirat (ako se može, naravno). Nadam se da će Simon konačno proraditi na tom meču.
Srećno i živjeli!
ja bih vucinica protiv engleske odmarao jer je povrijedjen i ima karton.
isto nam se pise ka sa njim ka bez njega nazalost :)
Nitko ovo nije mogao očekivati, ali potajno sam znao da moja momčad može biti konkurent svima u ovoj skupini, rekao je Cico.
Njegova Crna Gora je s devet bodova vodeća u skupini G nakon tri kola. Pobijedila je Wales, Bugarsku i Švicarsku, sve po 1-0.
- Pobjeda protiv Švicarske je najveća. Dobili smo momčad koja je na SP-u pobijedila Španjolsku. Nadmudrio sam jednog od najvećih trenera na svijetu, Hitzfelda - kaže Cico.
Gledatelji su njega i igrače sa stadiona u Podgorici ispratili skandiranjem.
- Ovdje je neviđena euforija. Svi su presretni i zadovoljni sa mnom - izjavio je naš veliki trener i dodao:
- Sad idemo na Wembley. Znamo da bi nas Englezi mogli podcijeniti i to ćemo pokušati iskoristiti. Mirko Vučinić može probiti i njihovu obranu. Pomoći će mi zadnja utakmica Hrvatske na Wembleyu. Da mi je zdrav Jovetić išao bih i na prvo mjesto u skupini. Neki su mislili da se hrabrim i da sam preoptimističan prije početka, ali ja sam potajno vjerovao u ovu momčad.
Sretan je bio i predsjednik crnogorskog nogometnog saveza Dejan Savićević, koji je s našim trenerom slavio dugo u noć.
- Nisam ni sumnjao u Cicu, neki su ga kritizirali nakon prijateljskih utakmica, ali znali smo da će sve doći na svoje. On je čudo. Svi ga obožavaju. Slavilo se, svi su skandirali Cici i igračima - rekao je promuklim glasom Savičević.
Najveća senzacija dosadašnjeg tijeka kvalifikacija za EP svakako je Crna Gora s izbornikom Zlatkom Kranjčarom. Iz tri utakmice izvukli su svih devet bodova, redom su 1:0 padali – Wales (Podgorica), Bugarska (Sofija) i Švicarska (Podgorica).
Sad i Cicini kritičari šute
– Iskreno, nisam očekivao ovako fenomenalan start! Potajno sam se nadao da bismo mogli upisati sedam bodova, ali maksimalnom se učinku nisam ni potiho nadao. No, ostajemo čvrsto na zemlji, svjesni smo da se sve ovo lijepo može u nogometu lako okrenuti. Baš sam o tome razgovarao nakon utakmice s predsjednikom Saveza Crne Gore Dejanom Savićevićem, složili smo se da euforiji nema mjesta – rekao nam je Kranjčar jutro poslije 1:0 pobjede protiv Švicarske.
No, euforija je zahvatila Crnu Goru, na ulicama Podgorice dugo u noć slavila se velika pobjeda. Tamošnji mediji sada veličaju Kranjčara i njegove igrače, nema više negativnih tonova.
– Ma, nije ih ni bilo, samo je srpski "Dan" prije tri mjeseca pisao protiv mene. Sada šute – kaže Kranjčar i hvali svoje igrače:
– Dečki su odigrali izvanredno, Švicarska je također bila vrlo dobra, imali su svoje šanse, no mi smo jednu svoju znali iskoristiti i zasluženo smo slavili. Vratar Božović bio je sjajan, a čovjek odluke opet je bio genijalni Mirko Vučinić – priča Kranjčar.
Nakon postignutoga gola Vučinić se u euforiji skinuo gotovo do kraja, ostao je samo u gaćama, i za taj je striptiz dobio žuti karton. Jeste li se ljutili na njega?
– Ma, ne! Vučinić je takav, nepredvidiv, kakav je u igračkom smislu, takav je i u slavlju! Srećom, taj ga žuti karton neće omesti da vodi momčad na Wembleyu.
Na Wembley rasterećeni
U utorak igrate u Londonu, kako protiv Engleske?
– Veselim se velikoj utakmici u nogometnom hramu, igrači će biti prepuni motiva. I budu li nas Englezi malo podcijenili, moglo bi biti svašta. Odlazimo u London rasterećeni, ali ne idemo u shopping – kaže Kranjčar i dodaje da će mu dvoboj s Engleskom biti jedna od najvećih utakmica u trenerskoj karijeri! Uz dvoboj s Celticom na Dinamovoj klupi te s Hrvatskom protiv Brazila na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj...
www.vecernjilist.hr
Bravo sokoli. Svaka chast.
Malo i nama da se divi cijela Evropa.
:respect:
Kakvo zadrzhavanje lopte u teren od Mirka Vuchinica glavom po zemlji? Je li ono realno?:D
Imamo li mi para za prenos zna li se ? :/
Ljudi,mozda je rano govoriti o tome,ali vidim da je vecini i dalje prvi cilj da dodjemo do baraza.Primjecuje li ko da smo medju prvim favoritima da budemo najbolja druga selekcija ? Vec je u svakoj grupi bilo kikseva
prenosa ce sigurno biti, pa makar na areni gledali, jer interesovanje je veliko i u svim balkanskim zemljama a ne samo crnoj gori :)
Vrijeme je da se ide u Englesku :)
http://i54.tinypic.com/24147ie.png