Sta znaci uskoro?
Oceli podrzavat mkv video, titlove....?
Printable View
Sta znaci uskoro?
Oceli podrzavat mkv video, titlove....?
Nece odmah. Mozda kasnije...
Oceli mozda moci da se snimljena emisija kopira na flesku?
Može li kako da se snimljena emisija "izvuče" iz risivera?
Ne. To nikada nece biti omoguceno zbog copyright.
od 18:00 na B92 ide utakmica Olimpija-CZ, kanal kodiran, poziv na 1500-1-2, odgovor je da je vec prijavljeno i da ce biti rijeseno, medjutim evo poluvrijeme a slike nema...
Zar tu nije trebao da ide tenis?
cak je i na tv vodicu na extra tv pisalo fudbal-prijateljska utakmica, bili ste obavijesteni u 18:05, i slika nije odblokirana...na Total je slika isla normalno, a posto vidim da stitite autorska prava i kad treba i kad ne treba zanima me na koji nacin mozete mene da nadoknadite izgubljenih 40 minuta zivota, a to je ono vrijeme od mog poziva na 1500 do kraja prvo prvog poluvremena koje sam proveo cekajuci da odblokirate sliku?
Izvini sto si cekao. Provjericu sa nadleznima o cemu se radi
Kako da izgasim Arena Sport paket? Moram li zvat 1500?
Meni > Extra TV paketi
Trebace ti PIN, a default je 0000
~5 minuta je potrebno da se deaktivira paket. Dobijes i potvrdu na ekranu.. Svakako se ne obracunava za cijeli mjesec, nego proporcionalno danima..
de/aktivacija paketa preko TV ide automatski i kao sto Emill rece to se obradi za oko 5 minuta.
odradjeno je kako vi rekoste, u roku od 5min. hvala
Od danas 5 kanala za djecu u novom paketu "Crtaći" - Оrlando Kids, Bambino, Disney Junior, Duck TV i Baby TV (3.9 EUR).
Pretplatite se preko Meni > Extra TV paketi (default PIN 0000).
samo jos moras biti madjionicar da pronadjes taj paket crtaci u extra tv paketima...
Bice u toku dana, a do tada moze i pozivom na 1500.
Ovakve bruke i sramote nema nigdje na svijetu. Ugasise juce djecije kanale, formirase novi paket za ciju aktivaciju preko risivera stalno javlja gresku, na 1500 ne znaju o cemu se radi, ostavis broj telefona i niko te kontaktira... UZAS!!!
Bitno je da sada umjesto 4.90 EUR za Plus paket uzimaju citavih 8.80 EUR (3.90 EUR je djeciji paket). Vjerovatno nisu mogli spakovati jos cetiri djecija kanala u Plus paket. SRAMNO!!!
ovima kolektivno treba dati otkaz.mene nece gledat,jos malo do isteka ugovora.dovoljna je obicna antena,nekoliko nasih kanala + cs.smece od tv ne namjeravam vise finansirat.vjerujem da ce mnogi isto uradit,barem oni koje ja poznajem
Moze preko risivera. Omoguceno je malo poslije moje prethodne poruke. Posalji broj na private.
O kakvih 8.8 EUR pricas?! Mozda ako volis plus paket, a imas djecu, onda te ta kombinacija kosta 8.8 :D
Sale moze li se kako rijesit da onaj opis filmova bude malo duzi jer me osim ko glumi i rezira interesuje i sto se desava u film?
AKo pitas za live kanale trenutno postoji ogranicenje u tom polju za opis. Za videoteku nema ogranicenja, tj. imas tab Detalji.
Potrudicemo se da za live kanale prosirimo polje.
Naravno da pitam za live kanale.
Hvala.