-
I onda kazu od sudbine se ne moze pobjeci, ali je isto tako ne treba ni izazivati
Ja sam juce imao par situacija
Prva je ta da kad izadjes sa trajekta (u ovom slucaju strana Lepetane), nemas nikakve sanse da ces prestici nekoliko auta i doci tamo nedje dostaaa prije nego li mi ostali debili koji to tako gledamo...Citroen C5 karavan TV AN306 - jedno auto iza mene, mene u dzipa i jos jednoga dzipa ispred mene, poceo preticanje u sred krivine, i onda mi vozaci treba da gledamo : rupetine na putu, dje cemo tockove sotaviti, auta u susretu, auta pored puta, pjesake, bicikla, motore i auta koja te prestizu . . . .
Druga situacija je ta da je momak sa opel astrom PG CP362 isto tako tamo kod HDL prestize mene a u susret ni manje ni vise nego shleper i dje ce nego desno,da nije bilo prostora da i ja odem desno jer mi je bio tek samo malo ispred pola moga auta,fino bi me izgurao ili bi on poginuo,a zasto je to sve uradio - da bi skrenuo odma poslije 200 metara i fino sam skrenuo za njim da ga priupitam kako su mu doma i ima li sto novo, lagano kaze ALI ja kasnim na posao.
Divota, nije ni cudo sto se gine ovoliko kad se manita i kad se napamet prestize i onako na srecu li ti nesrecu...uvijek mi je zao neduznih ljudi sto stradaju radi budala.
-
Na izlazu iz tunela, prije Cetnja, kamion se prevrnuo...
-
Vozih drugove do Pg skoro, i posle železničke Zeta u susret nam ide šleper a iza njega pocinje da pretice prvi range rover, da nije bilo onog proširenja ne bih imao dje sklonit od sutomorske pijane drtine od 80 ljeta, pa ako neko poznaje onog Milovica(Milovic compani) nek mu prenese "pas mu se mesa najelo pijanome", jer ja nikako da ga sretnem.
100 puta sam napravio grsku u saobraćaju, ali nikad nisam počeo da preticem a da VIDIM auto u susret, ili iz krivine! Dje je tu gram razuma i ljuckosti, i kolika je to sebičnost nikad mi nece biti jasno!
Poslato s Jadrana
-
to su ti kompleksi, 90% kod nas voze džipove zato što su ovako neviđene pizde pa nadoknađuju to tako što ćeraju druge da im se sklanjaju na put
-
Sto se radi po BG rekao bi covjek da malo zaostaju za Rusima.
14 povrijedjenih u centar grada sudarili se kamion i autobus + drugi udes sleceli u kanal ima mrtvih tako pise u naslovu.
https://s9.postimg.cc/9lq8ldtlr/dasdasdas.jpg
-
Jutros na Brajiće je kamion bio prevrnut. Bar se nadam da nema povrijeđenih.
-
-
-
-
Ford Puma i taksi skoda siva karavan zavrsili u ogradu na ostrvo
-
-
ima neki kangoo sto na krov vozen, i vozi se kroz grad tako... sreo ga par puta :)
-
-
-
Traze vozaca ili vise njih....
Tako sam cuo nisam citao jesu sto objavljivali.
-
-
Prolazio sam prije po ure...2 patrole i 10-15 ljudi stoje i dogovaraju se nesto
-
-
Na stari kod okova, pug 206 udario u kamion manji, razvaljen...
-
-
-
Pjesakinja?
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
to ti je moderno sad tako..
-
Gledam i ne vjerujem sta je covjek izbjegao
https://www.youtube.com/watch?v=8q9BOtNWdkU
-
na raskrsnici stoji isprekidana?!