Broj nekog dobrog i brzog stolara za unutrasnja vrata.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Printable View
Broj nekog dobrog i brzog stolara za unutrasnja vrata.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Kome da prijavim restoran bije muzika.zaspat ne.mogu. miliciji? Komunalnoj?
Sad policiji. Ne znam dok kad je radno vrijeme komunalne. Ima broj nedje, na njihov sajt cini mi se
http://podgorica.me/komunalna-policija/
A sto je ono digli su Anu Bekutu iz groba da pjeva
Komunalnoj.
Trebali bi mi igrani filmovi Zivka Nikolica, gdje da ih nadjem ? Kontaktirao sam Kinoteku, ali ne daju kopije u privatne svrhe.
Čudo neviđeno, Ljepota poroka i U ime naroda imam, valja li ti to?
Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk
gdje poć’ na masažu u PG?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zavisi što ti je
Sent from my F3111 using Tapatalk
imam nekih problema sa ledjima, preporučena mi masaža pa da probam
top, zahvaljujem :)
067671234 Igor fizioterapeut. City kvart. Masira dobar broj sportista. Samo poruke jer je gluvonijem
Dje se sve nalaze postrojenja za preciscavanje otpadnih voda na crnogrskom primorju? Kako to trenutno funkcionise?
Zna li to kako se obračunava carina i PDV kod nas kad odem u BiH i kupim npr kolica za bebe? Je li osnovica za carinu iznos sa fakture uključujući BiH PDV, ili je osnovica za carinu iznos bez BiH PDV-a?
Kompletan iznos sa računa. Traži Bosancima da ti izdaju tax-free račun pa vrati pdv
Kako ide ta procedura sa povratom PDV-a? Oni su iz prodavnice već rekli da imam mogućnost povrata PDV-a, ali koliko sam ja shvatio, moram prvo da kupim po cijeni sa PDV-om, pa prijavim na njihovoj granici da tražim povrat PDV-a, pa mi oni daju neki dokument kojim potvrđujem da sam iznio kolica iz zemlje, pa tek onda kad opet dođem u tu prodavnicu pokažem taj dokument i oni mi vrate PDV.
Mislim da je upravo tako, ali neka neko potvrdi. Još provjeri moraš li baš ti da pođeš nazad da uzmeš povrat ili može neko umjesto tebe
Ali tu je onda pitanje da li je takva faktura tax-free faktura pa naša carina računa pravu osnovicu kao osnovicu, ili će naša carina računati čitav iznos sa PDV-om kao osnovicu.
Možda je najbolje da tu pođe više ljudi, svako kupi po dio od kolica i pošto ništa od toga ne prelazi ni 150 eura a kamo li 300 koliko je dozvoljeno u ličnom prtljagu, izbjegne se plaćanje carine i PDV....
Raspakuj to i prodji granu
Tako je
Kako najjeftinije do Ljubljane?
Ja, sam.
Je li zivnula kod nas ona varijanta sa dijeljenjem troskova puta autom? Ima li autobusa? Nesto trece, cetvrto, peto...?