tako sam i ja reko ali ocevidac veli da je tojota skrenula lijevo drito u njega
Printable View
tako sam i ja reko ali ocevidac veli da je tojota skrenula lijevo drito u njega
Na koju foru su se translirali u yarisovu traku onda?
Da je tojota skrenula, zar ne bi bili zakrenuti pod vecim uglom nakon sudara (kao da se odbije od cicija)??
Cici je pod vecim uglom u odnosu na svoju osu i pravac kretanja, djeluje da se on okrenuo vise jer je dalje od njega tacka udara na slikama.....
Inerciona sila je puno veća na C4 nego na ovu malu Tojotu (osim veće težine samog automobila tu je bar bilo i 300 kg više u teženi putnika), ali da bi bili u ovoj poziciji, a da je Tojota ušla u suprotnu traku onda je kretanje Tojote bilo vrlo sporo. Uostalom da su bile veće brzine ne bi automobili poslije sudara ostali u kontaktu... Ne znam...
Sent from my Motorola 8400
Ovo vam je naučna fantastika.
Tojota je presla u suprotnu traku jer je vozac bio mrtav pjan i citroen ga je bacio ovdje.......
----------------------
Juce na vezirov most golf 2 se zakucala u no i audi A6 mislim da je bio.
Bizbi moze li skica kao sluzbena zabeleska
Hwala
bizbi zvani evropski izvještaj
Duja se zakucala u novu S550 Ruske ambasade. Kakav prizor, lele.
aoooo nemoj jebat
a sad su ga uzeli
Nemojte da zovete Citroena cici, duju i tricu i čađa sam nekako preživio, ovo ne znam mogu li
ahhahahahahhahahahahahahhaha cici aaaaaaaaaaaaaaaa
https://m.cdm.me/hronika/u-saobracaj...oginuo-djecak/
Uzas !
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Baš užas, mogu misliti kako je čovjeku.
Greotica mala. Muka na tog covjeka golema, meni nije dobro sto ovo procitah...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Vrhunski mi drug, a sin od ocevog najboljeg prijatelja. Bas tuga i jad.
Bas vrijedna porodica i momak za primjer. Plus jedinac i onda je zelio dosta djece. Ima jos 2 sina i cerku. Ali nikad se od ovoga nece oporaviti.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Hoce li mi reci sta je sa jebbenim kamikazama sto iskacu na ulice prelaze dje hoce ?
Za malo nocas da ubijem covjeka... Izbjegavam da vozim nocu, i u oktobarske revolucije 100m prije raskrsnice kod mil popa iskace covjek is mraka pravo pod gume... Bog ga je pogledao da sam promijenio diskove i plocice prije 200km inace groma ne bi cuo. I slijeze ramenima tip i nastavlja... Jos se tresem evo.
Prekjuce sa kumom na bulevar preko puta delte neko je slomio onu mrezu i makao je i iskace covjek pred nas, mada je bio dan...
Sta je ovo *****mm ti
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Kolega je uzeo neku 4k kostala ga je 50ak evra sa svim dodacima ali bukvalno svim i odlicna je. Kao gopro mala dobro snima itd i ima drzac za auto, razne modele za kacenje, koristio sam je na kacigi kad sam isao kvadovima po bjelasici i snimci su odlicni. Porucio je sa Alija. Ja ne bi bjezao od tako necega pa sacekaj.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ja sam mislio naruciti sa Aliexpressa ovako nesto:
Dash Cam Novatek96655 Sony IMX322 WiFi 1080P Car DVR Registrator Video Recorder For Audi A1 A3 A4 A5 A6 A7 Q3 Q5 Q7
http://s.aliexpress.com/73m2IBJn?fromSns=Copy to clipboard
(from AliExpress Android)
Idealno se uklapa sa modelom auta, jedino sto se slabo razumijem da li su karakteristike te kamere dovoljne za dobar snimak.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ako ces da uzimas, uzmi ovo...(xiaomi po meni jedna od najboljih kineskih marki ikad)
Imas testove na yt, snimak je za te pare fantastican(mislim da koristi sony exmor senzor)
http://s.aliexpress.com/NjeeyAvi?fromSns
Sto je bio udes prije par dana kod katolicke - preminuo je momak 31god iz toga udesa.
Pocukase se fino.
Greskom izbrisah sliku - kod maše preko morace troje kola ne znam kakk su izveli to....
Mom bratu, dok je čekao na semaforu se desilo da se dijete romske nacionalnosti namjerno zaletjelo na njegov auto/retrovizor i udarilo tijelom.
Sent from my iPhone using Tapatalk