A ja sto vozim evo 10 godina bez prednje…
Printable View
Nisam prebacao tablicu zato sto znam da sam 100% ispravan i zato sto je zadnja zalijepljena za branik bila...
Mada mene generalno i sa tablicom su slabo koji put preskocili zato sto je auto bio zakucan u pod i svima zanimljiv, neki su zaustavljali cisto i auto da vide kao sto su sami govorili
Pa i to je posa’.
Ja sam moje vozio 45 dana bez tablica.
Oko 4000km kroz CG.
Nijesam dobio ni jednu kaznu.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Bugi, nisam onaj dan obraćala pažnju kod tebe, da li električna vozila imaju iste tablice kao ostali?
Vidjeh po Krakovu da električna imaju zelene registarske oznake.
Crni humor....zelene....kao ekoloski...
Bugi ima custom tablice :)
Jaoo, znači n epodjećaj me koliko sam ostarila i zaboravna haha. pa vidjela sam da su custom ao ao ao. Zaboravite prethodni post. Bugi ništa, šalila sma se.
A ovo za tablice ne bi bila loša fora.
Najekološkije je vozit bez tablicah
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prodje link kroz crveno u centar grada (Bar) a nije primjetio da je policijska Astra iza njega. Upali ovaj rotaciju ali ne ebe momak zivu silu, bice bije neka ultra seljana muzika unutra da nit' cuje nit' vidi (zna se da muzika u voznji vise utice na vid nego na sluh jelte).. Jurio ga je od centra pa sve do Lakovica i tamo je morao da mu se preprijeci da bi ga zaustavio inace bi do Ulcinja posli oboje.
Samo sam cekao da pocne da kruzi onim kruznim kod Voli-ja kao onaj nedavno. :D
drogiran 99%
Onda su po PG svi drogirani jer prolaze na crveno kao da je zeleno.
Sent from my iPad using Tapatalk
Pa jesu, vise imas drogiranih i pijanih nego nas normalnih.
Nije, ne zezaj
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...zili-drogirani
U Baru samo Aca Lukas gostuje...
https://i1.sndcdn.com/artworks-00007...t-t500x500.jpg
Ulcinjanin H.K. (2002) je u dva odvojena postupka koja su vođena u odjeljenju u Ulcinju osuđen na ukupno 3.500€ novčanih kazni, saopšteno je Suda za prekršaje.
"Njega je sutkinja Anka Kekić najprije oglasila krivim zbog 3 saobraćajna prekršaja koje je počinio istog dana u ranim jutarnjim časovima - odbijanje alkotestiranja, vožnja neregistrovanim vozilom, vožnja bez vozačke dozvole i osudila ga novčanom kaznom u iznosu od 2000€.
Isti okrivljeni je u odvojenom postupku osuđen novčanom kaznom u iznosu od 1500€, jer je odmah po izvršenim saobraćajnim prekršajima omalovažavao policijske službenike koji su ga identifikovali kao prestupnika, isključili iz saobraćaja i sprovodili do prostorija u Uprave policije u Ulcinju", navodi se u saopštenju.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako bi ovaj da mu je Maśa sudio isao na hladjenje u Spuz
Sta bi s onim iz Ulcinja sto je bjezao policiji?
Sent from my iPad using Tapatalk
Na most - Drač.
https://i.postimg.cc/3RcmkLSD/Screen...15-Gallery.jpg
Nisu Barani...
Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu lišeni su slobode:
1. N.B. (1991) iz Danilovgrada -1.25 g/kg
2. D.I. (1979) iz Podgorice – 2.98 g/kg
Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci lišena su slobode lica:
3. N.L. (1983) Danilovgrada -(pozitivan na benzodiazepin i kokain, odbio davanje uzorka urina na analizu),
4. R.B.(1994) iz Danilovgrada -(pozitivan na kokain),
5. R.P. (1998) iz Podgorice -(pozitivan na kokain),
6. M.Š. (2000) iz Danilovgrada upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncetraciji od 2.08.g/kg i odbio da se podvrgne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci.
7. F . L.(1992) iz Cetinja odbio da se podvrne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci.
Dana 27.01.2023.godine imenovana lica su uz zahtjeve za pokretanje prekršajnih postupka sprovedena dežurnom sudiji Suda za prekršaje
Ja moram probat ovaj kokain!!!
sve se para nema...
p.s. vise mrci saobracajna za droge u cg, nego redovna policija :D :D
Pitanje, vozio sam se kroz HR, nisam vidio semafor (ne pitajte kako), te sam ga prošao ,,do pola pješačkog”, vratio se, i onda na zeleno prošao raskrsnicu. Ako su me usnimili (nisam primjetio kamere, ali to nije ni relevantno jer nisam primjetio ni semafor [emoji3] ) koliko mogu očekivati da će me ,,zaklati”?
Ako te nisu na granicu kaznili, onda vrlo vjerovatno neće ni stizati.
Dodatno, nema ni Hrvatska previše kamera po gradovima pa je pitanje jesu li te uopšte snimili.
Ja sam 2017 za 162kmh na autoputu platio 27 eura na licu mjesta (ograničenje im je 130). Pratio me 20 minuta, i kad sam preašao 160 prvi put (preticao 30tak šlepera prije Zagreba 100njak kilometara) zaustavio me. Koncetrisao sam se na kolonu, a auto nije imalo tempomat. Fini neki ljudi bijahu, sviđelo im se što nisam htio da gledam snimak i ubjeđujemo se jesam ili nisam što im stranci stalno rade nego rekao odmah da sam prekoračio i da završavamo posao.
Kako su me iskasapili, za 5 dana 3 kazne, telefon, pojas (skoro pred zgradu) i prekoracenje (prosao radar kod Ine u Dg, posle 2km jos jedan radar, na sred puta) :D znaciiiii
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Moj drug ima drugačiju teoriju:ovi što ne blicaju su oni što su u osnovnoj školi samoinicijativno stavljali futrolu uspravno između sebe i druga iz klupe da ovaj ne može da prepiše
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ja blicam samo kad nema policije a vidim da neko vozi pun gas.
https://i.postimg.cc/GLDMCkJD/IMG-85...c87a2832-V.jpg
Kako se uštekao kao CS da igra...
Carski!!!
Vidjeh na putu NK-PG presretaca, odavno ga nisam vidio. Pasat 8 crne boje, tablice PG HN.
Ne znam je li pusten na auto-put novi A4 s line 200ks
Presretač.
Skoro sam pisala gradskim vlastima vezano za ovaj Trg i to dva puta i dobila isti odgovor, "uskoro" počinje rekonstrukcija Trga Božane Vučinić. Prvo nije bio dobar plan pa ga je trebalo revidirati, pa se zatim čekao budžet da se usvoji. Sve je to završeno krajem prošle godine ali radovi još n epočinju. 14 miliona za Trg i za 350 parking mjesta ispod Trga u podzemnoj garaži. Vidjela sam i da je u planu grada izdvojeno 240 000 eur za pripremne radove...
Ovo je sami centar grada, Trg može biti baš lijepo mjesto i nadam se da uskoro počinje rekonstrukcija.
Odje nidje nema ni Z od zelene površine, sramota za šta pišu kazne. Ujutro jeste haos jer mi rekoše da ljudi iz državnih ustanova iz centra tu svi parkiraju.
14 miliona za pogrebno... a jada
Da ljudi voze na maglenke.
Eto u centar 2 kola zaustavili u 20sek i pišu im kazne za maglenke.