Potom se vratio se na Vučinića.
"Pohvalite ga, očistio je kartone. Nemojte samo da ga kritikujete", rekao je kroz osmijeh selektor.
Printable View
Potom se vratio se na Vučinića.
"Pohvalite ga, očistio je kartone. Nemojte samo da ga kritikujete", rekao je kroz osmijeh selektor.
ljudi pekovica ima da istetoviram kao simbol za mudoviste svetsko! taj momak treba da igra u mnogo jacem klubu i ligi!
Quote:
What I fail to understand is, why can we only scrape together a few, semi-talented footballers, when nations like Montenegro, whose total population is little more than that of Sheffield, can field a team able to overwhelm us in the second half? Theoretically, or rather statistically, for every player nominated for Montenegro,we should have around 70.
Quote:
Well, another fine performance from our intrepid team of overpaid bores, with Wayne Rooney making sure it would be a night to remember, long before it was over. Granted, we started brightly enough and actually dominated most of the first half against a team ranked 17 places below us, from a country boasting a population of 630.000 against England's 50 million!
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...England-2.htmlQuote:
Montenegro a population of 600,000 people gave us a very hard time and made us look very ordinary in the second half
http://www.mirrorfootball.co.uk/opin...cle809109.htmlQuote:
I want MirrorFootball to adopt this as our anthem RT @jackman365: Montenegro National Anthem http://youtu.be/GPtPjMdtofk brilliant.
kako sam se radovao kad je ulazio u igru ovaj skromni i dobri momak, a kako ga pljuvase vecina oko mene:)
http://www.youtube.com/watch?v=OP0Ma...watch_response
Ali kakav je onaj Stark, pravi ladni Njemac. Lagano dolazi do Runija ja reko nece mu dat ni zuti kad ono tras crveni :D Mada svirao im je svaki kontakt i bio je sigurno jedan penal nad Joveticem. Mada sad nije ni vazno, bitno je da smo u barazu! Da prodje i ta utakmica u Bazelu (apsolutno me ne zanima koji ce biti rezultat, neka ubaci malo Bataka da igra :D), pa cekamo cetvrtak i izvlacenje za baraz.
Kapiten tranja u ovom meču. Rekao sam Delibašić ga zna metnuti jakim ekipama.Bećo nije kriv ,već naš dragi selektor koji ga je metnuo tamo dje mu nije prirodna pozicija.Kašćelan promašaj totalni.Viđelo se da i tandem damjanović-delibašić može biti mnogo bolji nego peckalica Đalović i stari crnogorac Vučinić.Imali smo sreće ali sreća prati hrabre
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP!
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP!
Runi glavonjo ćelavi! :D Srećno svima, ljudi. :)
Ja jos nema sanse da zaspem
ИМАМО СРЦЕ!
Каква радост и лудиница вечерас на трави....;)
IDEMO BRE BARAZ!!!! KAKVI BARAZ EP ODMA SAD ODMA!!!
Kako su mi cestitali rodjendan nocas, nije moglo bolje!!!
SVAKA CHAST MOMCI PA DA POTVRDIMO I TO EP BRZO!
Josh jednom smo pokazali koliko SRCE imamo i PONOS i kako treba da se igra za nacionalni dres!
Runi shrekchino mrtva, namjestio ti je tata ovaj crveni..............
ali kakvu je loptu mali savic dao, da ne vjerujes. kao da ima 20 godina igrackog iskustva. a delibasic da je otresao stativu glavom pukla bi na pla a on bi nastavio da trci.
A kako sam se presmijao kad je Mirko izletio u gace iz svlacionice i naravno masa ljudi odma na njega :D
<<<<<<<<<<<33333333333333
Kako mi je srce puno noćas, ljudi što je ovo!!!
Nemojte odma po Mirku. I njega i Jovetića su neutralisali i zbog toga ih je Brna ostavio na terenu dok je uvodio ostale napadače, da se englezi bave i dalje njima dvojicom. 5 napadača igra pola utakmice, mudovita odluka selektora ali se isplatila.
I ko god dođe u baraž neće se dobro proves', nadam se da su momci shvatili da od večeras ne treba pokazivat ni prema kome. Sabili su engleze u 20 metara... ono drugo poluvrijeme je bilo uživanje za gledat.
Čestitam im od srca.
kakva noc majko mila....
ja tek sad polako vjerujem u sve ovo, u baraz i ovaj reazlutat veceras....
svaka cast momcima, jos jednom su nam priredili nezaboravno vece.
ne bih se bavio navijanjem, ali moram pomenuti detalj negdje pri kraju prvog poluvremena kad jedna grupa od nekih 5-6 momaka izlazi sa sjevera. kakvi jebeni luzeri....
no, ko ih j**e.
ovo je noc za pamcenje za sve prave navijace....
UIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
dje su pljuvaci sto je cico poceran, sto su svasta pricali za deja, sprdali se brni, podsmjehivali se savu???????
UIPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
nadam se da niste bili na stadion veceras i da niste culi one vriske kad smo izjednacili :)))))))
a sad u basel da se pjeva samo DEFENCE DEFENCE :D
Oce li bit u prodaji karata za baraz :)
hahaha al ulazak u teren :) vrh :) za ono se zivi za onakve trenutke :)
Attachment 66526
priceless!!!!
600 jebenih hiljada stanovnika.
Za ginisa.
Ja sam to snima sa $evera i stvarno cijela noc je bila magicna...pocinjem da vjerujem u bajke jer Brnovic nije mogao imat bolji pocetak na klupi protiv Engleza...sad gledam snimak utakmice...kakav presing u drugo...svasta :)
koji je ono igrac na kraju nas , pao na pod i ne ustaje i mislim da place. jedno 5 minuta sam lezi licem ka zemlji?
Mirko i 2 prsta hit veceri naravno uz to Pekovicevo upadanje na istocnu tribinu hahahahaah :)
Kako ce da se ostete nocas hahhahahaha nece se ni pojavit u Bazel :)
I Brna koji kaze neka rade sad sto god oce, nista me ne zanima. :D
"Hvala publici, čovjeku koji je vjerovao u mene Dejanu Savićeviću. Hvala i Kranjčaru, ovo je zajednički uspjeh svih nas", istakao je Brnović.
Bravo Brna majstore!
novi remi protiv Engleza, gol u sudijskoj nadoknadi, mjesto u baražu, igrači na tribinama, a navijači na terenu...
ov je najace
i ja bi zahvalio ocu od runija, ostetio ga je veceras dobro:)))
ima i tu malih zasluga:)
Sjajna noc...Nevjerovatno!
Baraz cemo igrat bez publike.
Moram, jednostavno moram jedan mail da posaljem. Djavo mi ne da mira.
Dje je ona adresa?
Zna se naravno na koga mislim.
Ne bi trebalo da igramo baraz bez publike mozda neka novcana kazna... A nocas navijanje bilo za 0