Je li postarina ista za sve posiljke ili je naplacuju u zavisnosti od vrijednosti? Mislim na ovu postarinu koju nasa posta naplacuje. Meni uzese 1 € za tempered glass (doduse, spakovan u pozamasnu kutiju).
Printable View
Je li postarina ista za sve posiljke ili je naplacuju u zavisnosti od vrijednosti? Mislim na ovu postarinu koju nasa posta naplacuje. Meni uzese 1 € za tempered glass (doduse, spakovan u pozamasnu kutiju).
I ja cekam masku I tempered glas, dako je to prodavac zapakovao zajedno majku mu :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Jeste, valjda ih je zajedno ubacio, da mi ustedi taj euro :-)
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Pozdrav
Htio sam poruciti item sa sajta thomann.de, u vrijednosti od ukupno oko 400 EUR sa shippingom za Crnu Goru od 40 EUR. Ispod checkouta pise da nije ukljucen PDV.
Da li cu po prijemu u CG morati sto dodatno da platim??? U pitanju je elektricni klavir, a u sledecoj porudzbi mozda mikrofon i zvucna kartica iste vrijednosti.
Hvala.
Pa carinu i pdv ce ti obracunati ovi nasi kad stigne. Takonti je na sve porudzbine preko 150 eura
Preporucite mi dje da izvadim visa karticu kako bih se registrovao na paypal, i kupovao online preko ebaya i aliexpressa? Da li postoji neka kartica koju ne moram mjesecno da placam za odrzavanje? Cini mi se da sam nekad imao NLB Electron koja je bila tog tipa?
A zna li ko kakva je mogucnost da vratim robu prodavcu sa Aliexpressa? Tj koliko ja postarina i isplati li se to uopste?
Pise ti na kartici expiry date, tj. do kad je aktivna. Zavisno od banke do banke, NLB electron kartice izdaje na 3 godine.
Sto se tice kartice za koju nemas mjesecno odrzavanje uzmi Visa San karticu kod nlb-a. Placa se 4 eura za izdavanje i to je u sustini to.
Da.
Ali na svaku isplatu ide 0,5 %.
Dakle, nema ni 1 za džabe.
Послато са A536 користећи Тапаток 2
Nema nikakve provizije ni kod uplata ni pri placanju,jedino kada istekne ista moras platiti da je produzis tacno ne znam sada ali mislim da je 4 evra.
dje dodje ova banka tacno?
Pozdrav svima, jeste li pokusavali da napravite deal sa prodavcem iskljucivo mislim na Aliexpress ukoliko porudzbina prelazi 150e da vam lupi potvrdu tipa na 120$ ili slicno..? Imate li iskustva sa ovakvim stvarima?