Дако буде све са срећом више.
Printable View
Дако буде све са срећом више.
Idemo Dritko... Odma jako...
Ma daj, nesta mi signal na tv, kakav waste.
Tesko ce ovo da ide sa DFom.
Ovo je grupa prije svega nepristojnih i primitivnih ljudi
Istureno odjeljenje nervnoghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3801e8c2e1.jpg
Šta je rekao Dritan, nisam bio tu kad je pričao? Može ukratko
Nek je sa srecom 👏👏👏👏
Lider koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović rekao je da je predlo DF-a apsolutno prihvatljiv za tu koaliciju, te poručio da ostaje "čovjek od riječi".
"Ako se zadovolje poslovničke forme, možemo da pristupimo izboru predsjednika skupštine iz redova Demokrata, Alekse Bečića, a da nakon toga formalizujemo i kandidaturu za novog mandatara", kazao je Abazović.
Svaka čast Dritanu.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
nikad u istu rečenicu ne mogu Dritan i DF, mnogo klasa je on iznad njih
Sent from my iPhone using Tapatalk
Znao sam da ce DF podrzat Krivokapica na kraju. Jedan dan jedno pricaju, a sjutradan dijametralno suprotno.
U svakom slucaju, produktivan dan :)
Dje nam je gospodar, nije izlazio iz sume, mislim Gorice?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ovi su vec krenuli u kampanju (DF).
Ne znam je li ko snimio ali zdravko crveni se sve vise i vise kako pipun prica. Bas je neprijatno bilo
Ovdje idu izbori kroz godinu dana
Svi po DF sto nisu na himnu dosli a đe ga je presednik je li u sumu pa ga nema a na njega ne pjenite kakve moralne gromade obitavaju na ovaj forum
U roku od 30 dana od stupanju na funkciju, javni funkcioneri su dužni da ASKu podnesu izvještaj o svojoj imovini i prihodima, kao i o imovini i prihodima svih članova svog domaćinstva (član 23 Zakona o spječavanju korupcije)
Pa jes cudno da nekog nema na himnu, a bi da bude ministar inostranih poslova, jednostavno mi logiku ubija to razmišljanje. Da li to znači da bi protokol bio bez himne kad nedje odu?