Prepesimistične persone
Printable View
Prepesimistične persone
I mene, zivota mi, eto..
Nervira me kad nesto isplaniram, i onda u zadnjem trenutku nesto iskrsne.
zato nemoj planirat nikad nista :)
odlican ;)
Jos (mozda) bolji ako ima i nekolika plana B? :)
Ali nije mi jasno... Onda ode i Maddog? Ja ne mogu njegove postove citati bez boje?
Samobanovah se.
Aj otpocinite, ne dajte se iznervirat.
Bunt je poceo. No mi je zao pisat u onoj boji jer stvaram Hariju posao a to necu.
Lazni izgovori :)
Hari voli posao. Toliko ga znam.
Kad neko zapali cigar u mom autu ili kuci. Dodje mi da mu ga bezkompromisno u oko ugasim. Sta cu, takav sam... Bezkompromisan i gadljiv na nikotin.
Posto mi vjerovatno slijedi ban samo da vas pozdravim :*
Drzite se :D
xaxaxaxaxa, revolution!!! :D
kad mi šalju zahtjeve za prijateljstvo, pa onda počnu pozivnice za farmu (kokoške, gurići, krave, ovce, koze), pa mi šalju nešto da sadim, da uređujem stanove, da ratujem s mafijom...
Pa prijateljski da te zaposle :)
stanje u drzavi..
kad se upali lampica od goriva..aaaaaaaaa
nervira me sto se luksic "masonski" rukovao sa papom. nisam znao da je i on ta fela
Sto su mi se pobrkali planovi,znaci ne da me to nervira,nego pucaaaam!111111111
sto mi usi izgorese
bila sam danas cijeli dan...ne,nije mi vruce,samo su mi usi crvene nesto, ne znam sto im je
to nije dobro
oće to kod ljudi što su neobrezani pa im se zapekne u nedostatku sexa...
je li moguce?
http://cafemontenegro.com/index.php?group=3&news=183475
bacite bombu svi da izginemo jebo im pas mater
Generalizovanje.
crnogorska liga (fudbal)
To sto nasa djeca idu u BG da upisuju fakultete, samo da bi mogli reci, da, da, u Be-ge sam...
Nista vala, sve ide svojim tokom.
http://desmond.imageshack.us/Himg64/...png&res=medium
Kakav mrznov.
mene samo nervira ovaj novi komsija, sto, po citavi dan lupa nesto, cuka, zaliva beton, svadja se, dovikuje, a ima i kucka koji laje 24h dnevno (ali bukvalno)... i tako .. uf
sport internet, uh
Nase kosarkasice. Zene odigraju savrseno do sad, sve samelju i odjednom dodje Turska i nagrdi ih.
I Branko Vujisic. Daj ljudi, oce li ko deportovati ovog covjeka? Kako me raznosi, nerealno !