Zaboravićemo na poskupljenja goriva :D
Printable View
Zaboravićemo na poskupljenja goriva :D
hhahahahahhahh ili kiksaju vijesti sa informacijama ili se neko shali :D
Odličan zakon.
Zabranjen razgovor sa suvozačem, za pješake zabranjeno nošenje slušalica... Šta je sledeće? Zabranjeno paljenje muzike u kolima?
Bio sam prije mjesec dana kod gospodje sudije za neko prekoracenje i kako sam se lijepo ponasao ona me kazni sa 70 eura :)
E sad,prije su mi uvijek davali uplatnicu i ja je uplatim u roku od 8 dana,a sad mi je rekla da ce mi doci na kucnu adresu ali od nje nista evo preko mjesec dana...
Znam da su azurni kad trebaju da uzmu pare pa me interesuje je li neko imao slicnu situaciju ili mi je istekao rok placanja pa cu je izduplat :)
Tishu, tishu, evo je policija... :D
U cemu je razlika izmedju pricanja sa suvozacem i pricanja pomocu handsfree uredjaja, jedno kaznjavati a drugo ne?
Kojom tehnikom i tehnologijom ce oni utvrditi da li vozac i suvozac zvacu zvaku otvorenih usta, caskaju ili pjevaju omiljenu pjesmu sa radija?
Jos nek postave po jednog policajca ispred svakih vrata da naplacuje izlazak iz kuce, taman ih ima dovoljno da nece prifalit :D
ista situacija. neka ne dolazi slobodno, ne treba mi nista :)
nego, zapalo mi je za oko, a i za nos, ulazim u zgradu kad ono portir pushi, idem hodnikom ka sobi br. 4 kad kurir nosi poshtu i pushi. proziva me sudija, pardon, sudinica, ja ulazim kad i ona pushi... reko ljepota...
a kako da kazem taxisti dje da skrene?! da ga zovnem na handsfree?
Sjecate se ove "gospode"?
http://www.youtube.com/watch?v=mVP6JjQqGBI&feature=related
E pazi komentar sa najvise lajkova: "mene su ova 'gospoda' jucer zaustavili,nikad nisam imal prekrsaj u zivotu. vozio sam 78km/h ,a ogranicenje je bilo 60km/h. nakon snimke sam im rekao da nikad nisam kaznjavan nadajuci se nekoj opomeni ali su rekli da se nista ne moze i naplatili mi 500kn kazne. ukratko,m.ater vam j.ebem seljacine hvatajte pijance i ubojice na cestama ,a ne da kradete postene ljude!f*ck"
Hahahahha kako su bili fini pred kamerama, a posle kad se kamere ugase :D E jbm ti, svuda su isti...
Nije 211 nego 204, nepravedno sam kaznjen :D
http://www.youtube.com/watch?v=-3KA9...eature=related
U pravu je co'ek,211 je prebrzo a on je vozio samo 204...Nije to isto :dejection:
211 je premnogo... a ne ne to je velika brzina ja sam vozio 204 :))) aliii VRH!
Malo obavještenje:
Od ponedeljka će svi privedeni na triježnjenje posle završetka istog biti privedeni kod sudije da mu odma razreže kaznu ;)
To me bas afektuje.
Ti živiš zdravim životom :D
idem ti ja put starog prije dva dana i prolazim podvoznjak kad pored mene sivi micubishi pajero inerventni upalio rotaciju i pokazuje mi da stanem, ja stani, iskocise njih dvojica pocese po autu da mi pretresaju imas li sto ovo ono, poce mene po dzepova da pretresa na sred ulice, veli daj mi dokumenta ja daj veli jesi nekad privodjen zbog droge ovo ono, reko ne druze st.o ti je vidis da sam na posao, razvozim jela, on provjeri preko njihove stanice je li potraga za mnom i vrati mi dokumenta.e pa da covjek ne povjeruje.
Pa dobro, toga ima svugdje. To je normalna pojava.
bez ikakvog razloga, nisam ni prekrsaj nikakav napravio, i to smo se jos mimoisli kod nina jankovica i one se okrenuli i za mnom.
na mene su se bili bas natovrzli dok sam vozio kupea, taj im je auto nekako djelovao "mafijaski"...bas me zanima pretresaju li tako veska i aca...
ja sam cuo da ne smiju na taj nacin da te pretresaju na sred ulice, bez ikakvog razloga.Mada to je ipak nasa drzava :)
Tebe da, ali auto ne, AFAIK, bez search warrant.
mogu vazda rec da si bjeza od njih i da su morali da te pretresu jer su sumnjali u tebe..
ode vozacka,i lezanje u celiju zbog 0.51 % alkohola...
majku im u majku klosarsku!
e jbg...
ja sam juce sa drugom ufatio "krug oko skvera" :P na ulaz u budvu, kerovi su bili kod hotela park na ono prosirenje i krenuli za mnom, srecom mi se pomakao cikica sa polom dok je bili crveno na semaforu i pobjegao sam inace bi i ja popio finu kaznu :D