Koliko para?
Printable View
Koliko para?
Sve su to traktori ;)
170 000
S500 AMG
Edition 1 ili Edition 300 ne znam tacno
Samo znam da mu je jedina prepreka do savrsenstva ta cijena...
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...eb37528d1b.jpg
Sent from my LG_G3 using Tapatalk
Ja vidjeh prosli vikend crni S coupe u Bar. Nov, ni tablice nije imao. Mozda je to taj.
Nou. Ovaj je white.
Kupljen u salon u Deutschland.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...b78540d0d3.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...8ec79733b2.jpg
S klasa ima najljepsu unutrasnjost po meni, kakvo savrsenstvo.
Meni je selo. Hi tech da, ali hi selo isto.
Vozio sam ga prosle godine i sprdao sam se sa njima, ono 150000 eura S500 a tehnika stara 10 godina a pola nove ne funkcionise.
Ne znam sto se tice funkcionalnosti i tehnologije, ali kontrolna tabla i ovaj display kad vidim tako mi mocno izgleda. :-)
Fabija, stvarno ne znam, ali ako ona 2 displeja nijesu hi tech onda ne znam sta je.
A top stvar na vecim brzinama je ono pumpanje sjedista sa strane da te podupre. Ali na malim brzinama bas smeta. Mada moze da se iskljuci.
Auto na 200+ km/h ne cuje se ama bas nista osim 4,7 motora koji radi savrseno, a na toj brzini osjecaj je kao da ide oko 100 ili 120.
Ovo pumpanje je imao i onaj prošli model,da drži tijelo u krivinama,pri većim brzinama.Ne znam kako može da vam se svidja ono osvjetljenje unutra,novogodišnja jelka.Meni eksterijer savršen,unutra mi nije legao.
Ono nije pumpanje vec flap koji pri 15 na sat stiska tijelo. Zamisli, pri 15 na sat. To sam odmah ugasio. Inace to je imao e60 prije 12 godina. Onda, turbo rupa na ovom biturbu...sramota.
Jedino je eto malo dobro to što kad se koči pri većim brzinama gura sjedište pozadi..ali sve je to bezveze :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pri malim brzinama smeta. Ali pri vecim je ok.
A tu rupu ja ne osjetih. Vj od uzbudjenja ili nemam pojma cega.
Samo znam da je 200+ isao za tren.
Da, samo sto je Samsung lider kad su chipovi u pitanju a Philips nije, daleko od toga.
Lexus je stavljao Nakamichi, i bilo je sve by Nakamichi, cak i instalacija. Sad stavljaju Mark Levinson, sve je Mark Levinson, i za svaki model auta rade posebno, sve hand made. Zamisli da mi pise tamo ML a ono...ispod se krije Sony ili tako nesto.
Nije ni dr. Dree neki vrhunski proizvod pa se gura kao nešto posebno.
Sigurno ni B&O ne vrijedi novca koji se traži za njega, ali daleko od toga da je loš da se za njega može reći samo da je to Philips...
Poslato sa pisaće mašine Note 3 dual sim
Ż\_(ツ )_/Ż
Da.
Imali su jedan ovakav u Ljubuski,ne znam da li je bas ovaj....Bozo jade radi,znam ga kad je bijele carape nosio,na elegant shoes...
Sica. Jel on normalan?
Skrkao sam hiljadaču na kola u zadnjih mjesec dana: mjenjač, amortizeri, pakne, neki vakum, senzori za esp i abs, nove gume... sad je odličan ali opet ako bi vozio auto od deset hiljada, tri hiljade bi me koštale ovakve popravke, odakle ljudima para da servisiraju ova starija kola ne znam ili ih ne servisiraju :/.
Masu ljudi vozi dok im ne crkne skroz, pa onda kuku lele....
Sent from my iPhone using Tapatalk
a dje bre. jos da vozi japanca, to ne da se ne kvari, nego ti svakog 30og u mjesecu ispod sjedista izabaca sitne pare. povrat pdv ti vrsi sam. samo japanac ljudi poslusajte me
Da li neko ima, ili je imao Mercedes B 180 cdi 2013. Zanimaju me iskustva, a posebno motor jer mi je ovaj nepoznanica.
Da li je pouzdan, ima li da kazem slabih tacaka...Hvala
Ti i S ne idete zajedno :)
Jedino LS :D
Kupio Ranko AMG GTS