Moze se coek zanijet pa krenut da ga presalta ka manuelnog :)
Printable View
Moze se coek zanijet pa krenut da ga presalta ka manuelnog :)
kupis fino rs6 karavan a ne ovo sto nema svrhe...
Ta rucica ima dugme naprijed.
Pa ovakva rucica menjaca je odavno i kod a1 i a3 i na novije s modele. Mozda su mislili na oblik
Ne nego na dugme koje se ne vidi. Mislili su da nema blokade.
a rs6 karavan ima svrhu ? Motor sa šesto konja sa izgledom porodičnog auta i gepekom za prevoz građevinskog materijala, pointless...
upravo je svrha ovo sto si naveo poslije znaka pitanja
znas kako voodoo. ovaj rsq3 je fin. suv, finog izgleda sa 300ks, i treba da ima toliku snagu. i do sad je bio tfsi sa 220ks.
problem je to sto mu audi dodaje rs3 oznaske jao ludnica supersport,oprema, sto ce da kosta 60.000sig itd,saltanje na volan. e to je smaranje i karikiranje. kao ides na stazu sa njim ovo ono...
znam ali ga spustaju do crne zemlje da bi bio stabilniji da se ne bi prevrnuo... onda je tu SUV samo polozaj vozaca. to je meni ne shvatljivo, kao sto ti rece spremas SUV za stazu...
opet mi vise smisla ima ovaj RSQ3 nego npr X6 :D
a tu su nedje..ne kapiram što je fora napravit 6 metara visoko auto i onda ga spuštat u pod..
because they can
naci ce se kupac i za njega
Audi na sajmu u Ženevi predstavlja model A3 e-tron odlične ekonomičosti
Audi radi na elektrifikaciji pogonskog agregata korišćenjem plug-in hibridne tehnologije. Ovaj brend će prikazati na sajmu automobila u Ženevi model Audi A3 e-tron koji karakteriše 204ks snage pogonskog agregata i 350Nm obrtnog momenta, pri čemu su sportske performanse zagarantovane.
Audi A3 e-tron je istinski Audi model. Ovaj model ubrzava od 0 do 100km/h za 7.6 sekundi dok je maksimalna brzina koju ovo vozilo razvija 222km/h.
Prema ECE standardnu za plug-n hibridne automobile ovaj model sa petoro vrata troši prosečno 1.5L/100km goriva, što odgovara emisiji izduvnih gasova od 35g/km pređenog puta
U električnom režimu, Audi A3 e-tron može da dostigne maksimalnu brzinu od 130km/h i da na taj način pređe maksimalno 50km
Ovaj model je opremljen modifikovanim 1.4 TFSI motorom koji razvija 150ks snage. Spojnica povezuje TFSI motor sa električnim.
Vozač može da odabere da li želi da oba motora budu aktivna u vožnji, samo električni režim ili samo da koristi TFSI motor.
http://www.moto.rs/f/t/7/000/000/029/893/36_5.34.jpghttp://www.moto.rs/f/t/7/000/000/029/893/36_12.34.jpghttp://www.moto.rs/f/t/7/000/000/029/893/36_3.34.jpghttp://www.moto.rs/f/t/7/000/000/029/893/36_1.34.jpg
A ne no 0.5L/100 km:hammer:
bucnut plin i eto 100 km za euro i dvades :)
HN - PG i nazad za 3.5e :D
dovedes ovo u roksped na popravku...
Ja ne znam koji klinac stavljaju ove turbake, kad mogu da koriste koncept GM-a koji je po meni najbolji na svijetu.
Malo otto motor koji puni baterije po potrebi, a elektro vuce kao gluva svinja.
turbo su efikasniji
Nisi me shvatio.
Mali motor, 1.0 koji se vrti na 1000-1500 rpm i puni baterije. Nista drugo.
Ne nego Volt/Ampera.
mali dizel ili benz agregat, i meni to djeluje kao najbolji nacin...
Dizel bi bio jos bolji ali problem je sto njegov zvuk ne ide uz hibrida.
Ovaj A3 će znači da troši 4.5 litra na 100km, s obzirom na dosta jak motor, to je dobra potrošnja. Svaki proizvođač lažinja za potrošnju mimum 3 puta, npr c63amg troši navodno 10 litara, realno je 30 litara. Golf gti, navodno 6, u praksi 18litara itd, itd.
a dobro mozda nije tri ali dva jes :D
Koji to gti trosi toliko?
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
ako se vozi kako treba onda svaki :)
E ovako posto sam vozio sirocco 2.0tsi sa 200ks nekih godinu dana potorsnja po gradu, kad se vozi lagano, moze da se drzi na 11l tako da fabricki podatak za gti od 10l nije strasan jos naravno sa boljim gorivom, manjom guzvom i manje semafora. Ako vam je normalna voznja po gradu konstantno bucanje i cijepanje onda i 1.2tdi moze 15 da trosi
moze i M5 da trosi 11 kroz grad ako se vozim nocu na vrh gasa i hvatam zeleni talas :) ali nije to to
Obraza mi takva auta ne mogu ni pola minuta na vrh gasa da vozim, tako da sve to pada u vodu
Sent from my s3
Onda bi tebi m5 trebao 30 da trosi :) cus svaki.. kroz grad treba da se divlja? A svakih 100m pjesacki itd... da ne pricam o ogranicenjima brzine....
A to jeste nego je tesko, makar meni , voziti nesto takvo lagano, nije da sam neizivljen nego nije to to
Sent from my s3
Ja prvi upirah gti-a peticu pa nije preko 15l islo... sad mi 1.9jtd mrtvi trosi 8l...
A stefke eto ti razlika skoro duplo, a još u gti skuplje gorivo :)