Što ste stali? Nema spavanja! Sad ću ja opet uključit HAARP ;)
Printable View
Što ste stali? Nema spavanja! Sad ću ja opet uključit HAARP ;)
Malo je kontradiktorno da na ovaj sajt bude 5km a na vijesti piše 18km... mada vjerujem da su ovi odje je bio bolje upućeni :D
Ja ipak vjerujem ovijama bjelosvjetskim strucnjacima :)
Sent from my Samsung Galaxy SIII
Naučnici smatraju da radon gas treba da bude jasan znak za zemljotres i sad se postavlja pitanje kako to miriše jel te :D ... evo odgovora : "they like the smell of lavender vanilla,it makes them "happy" They also like the smell of apple pie" ...
Radon je i bez boje i bez mirisa, ne moze se bez detektora otkriti ;p mene bas zanima ima li idje u nasu drzavu instrument za njegovo otkrivanje, on je radioaktivan
Ima priča da je neki čovjek iz Tivta (koliko me pamćenje služi) pred onaj 79 najavljivao promjene kod ptica jer im je predpostavka smetao taj radon ali da se nisu previše obazirali na to e sad stvarno postoji uredjaj koji se kupi mada je pitanje imamo li mi to ... npr. meterolozi bi trebalo nešto da kažu povodom ovoga a ja nidje nikog nisam nešto čuo po ovim portalima :D ... mislim ne kao nekog vidovnjaka nego sa nekom statistikom i bilo čime :D
Nemamo lopata da cistimo snijeg na zimu a ne nekakvih uredjaja za otkrivanje radioaktivnog gasa...
Povodom cega, povodom radona ili...? :) Ja sam za radon cuo jos prije, mada stvarno ne vezano za zemljotrese, nego npr u nekim kucama u americi pocne da curi taj radon iz podruma itd. ili kad se useljavaju ljudi u neku kucu, oni prvo sve ispitaju sa tim uredjajima ima li raznih gasova i cega li vec, zato kazem da mi je smijesno, jer ne vjerujem ni da imamo taj instrument, a njima je to rutina, ko zna sta jos postoji sto mi ne znamo, evo ovdje ima o radonu u kućama http://www.epa.gov/radon/pubs/hmbyguid.html#1.a.
Da ovo nafta ne navire?
Jel sinoc opet treslo ???
Ja ne osjetih nista. Evo cujem pricu da ce nocas jos bolje da otrese.
Zna li ko kad je prije 79' bio neki jači zemljotres? Mislim da smo u neki period kad bi neka muka trebala da nas nađe. :D
Evo u dnevnom listu Vijesti naslov "Bližimo se snažnim zemljotresima" !
Dako se kakvi vulkan otvori kod Danilovgrada
Ne no cunami sa Zete?
docek zemljotresa veceras u 00:00 svi ste pozvani :)
ulaz slobodan.....
aaaaaaaaaa, fora sa fb... znamo, pjevaju Vlado G. i Rodja...
Isti intezitet, ista lokacija, isto vrijeme... Teorija zavjere :)
zima dolazi...
nocas svi napolje ! :D
Mali dopinos teoriji zavjere:
http://krtica.weebly.com/napad-haarp-om-na-japan.html
Nista nocas oko 00:30 da se otkuca post:"Evo ga" i da se ceka. Ko prvi izbaci.. Vjerovatno ce poginut'.
Kako se zove najpoznatiji Japanski DJ?
DJ Rihter!
Sad mi je reka drug iz Dg da mu se pas cudno sad ponasa , da se sve krije i uznemiren je ;)
pa bila su dva zemljotresa, za ocekivat je da se tako ponasa :)
i po tri manja 2 2 i nesto za njim u pola sata sat ;)
Ja pomislio da ne nagovjestava neki novi :D
Kazu eo na vijesti da je 40ak nekih bilo zapravo :p
Sent from my Samsung Galaxy SIII
ne no milion, 6 u dvije noci , bitnih, ako je bio neki od 1 rihtera to se desava non stop
nocas ce jedan 6+
a sto samo po noći udaraju?
Oće li i noćas tući, jesu li javili?
Nocas i ako ne bude zemljotresa svi na fb neki status izbachite da istropujemo ovaj narod najstrashnije, ja jos ni jedan ne o$etih al ga nocas cekam :)
Najavice na vremenskoj prognozi oce li ga biti :D
Gdje je sad onaj iz vlade što najavljuje zemljotrese?
Agencije prenose da je zbog velikog interesovanja javnosti zemljotres odlučio produžiti balkansku turneju i da će spektakularnim eventom ove večeri ostaviti bez daha vjerne fanove kao one koji to nisu.