Mislis da oni znaju za to obavjestenje? Ne znaju, jer ne vrse nikakav iole redovan monitoring kanala, pa da vide tu i toliku poruku preko cijelog ekrana. Nego sva sreca sto se to odnosi samo na Regionalnu tv iz NP, gdje se nema sta vidjeti....
Printable View
Sinoc je pola sata isto obavjestenje bilo na areni dok je isao prenos Shalke-Chelsea...
Jos jedan novi kanal - tv pljevlja
......
Quote:
- Proširenje ponude digitalne televizije – radovi
2014-11-28 16:26:22
Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će zbog radova na proširenju ponude digitalne televizije koji su zakazani za 01. 12. 2014. godine u periodu od 00:00h do 06:00h, biti mogući kratkotrajni prekidi u isporuci digitalne televizije.
Nakon završenih radova, molimo vas da memorišete programsku šemu tako što ćete pokrenuti novu pretragu digitalnih kanala na vašem TV prijemniku.
Vaš M-KABL
Znamo unaprijed za kanale :) boka, pljevlja, herceg novi, cinemax 1 i 2 i to je to, pitanje je hoce li jos koji biti, budvu su iskljucili.
Meni internet svako malo zastaje, i zato sam bio prije nekoliko dana da vidim mogu li raskinuti ugovor i preci na m kabl, rekli su da mogu.
Interesantno je da su ispred mene bili jos nekoliko osoba, i svi su hteli da raskinu ugovor bas kao i ja, niko nije bio zadovoljan uslugom.
M kabl je rekao da nemoze da me prikljuci dok ne stane kisa jer jer nemogu prespojiti kablove zbog struke, pa kada to urade (cekam ih vec 2,3 dana) prelazim na m kabl paket kombo 2 i bog da me vidi :). Bolje, jeftinije, brze itd itd...
bice oko 20 novih kanal samo ne znam koji ce biti
Super ako ce toliko biti, eto da nam pretplata bude 15 eura, e da oce sportklub da ukljuce u hd, dosta je vise sd rezolucije.
Kad bi dodali i fight channel, bn tv i fox sports bili bi super najbolji :)
Vazi li ovo samo za Podgoricu ili za citavu Cg?
Koliko korisnika mora sklopit ugovor da bi uveli M -kabal u ulicu ..naselje,zgradu?
Hitno mi je jer dajem 13 evricea za najobicniji modem telenora sa kojim mogu samo da pretrazujem.
Zoves ih, kazes dje zivis i pitas mogu li sprovest kablove do tebe, i oni ce ti rec sta i kako, tako sam ja radio i sad cekam da stanje kisa pa da ga prikljuce...
[куоте = Зекс; 3923580]? Вази ли ово само за Подгорицу или за читаву Цг [/ КУОТЕ] Рекли су ми из корисничког да важи за све и да од 1 креће digitaslna u svim gradovima desu oni
Zna li se sta uvode od kanala? :)
Evo nam stigao flajer u sanduce. Po ovome ce biti dosta promjena i nekih novih paketa. Osim osnovnog ...u prosireni paket ce biti 40 kanala ....tu koliko vidim su i nekoliko HD kanala FOOD NETWORK HD,HISTORY HD, TRAVEL HD,NAT GEOG HD, RUSSIA. TODAY HD OUTDOOR CHANNEL HD,MEZZO HD ,MTV HD...ostali kanali Sci-fi,par djecijih...i ovi domaci sto ste ih spominjali ,Budva,boka,herceg novi,corona,plevlja,sun tv. Cijena osnovni + prosireni 14,90 eur
ostali paketi....arena sport paket...5,03 eur, hbo...5,0 eur , 18+...4,32 eur, cinemax...3 eur, ruski paket....5 eur, FILMBOX paket ....3 eur, Regionalni (rtl hr,rtl+,rtl2, hrt3 i 4 itd.....4 eur
Znao sam da ce poskupiti, ka nasa politika i vjerovatno ce do prvog januara pustiti sve dzabe.
Oni izgleda ne saradjuju sa pinkom, nista ne ubacuju od njihovih kanala.
Zaboravih napisati za kombo pakete. Prosireni paket + 2 Mbs....22,52 eur,
prosireni +8 Mbs...25,97
prosireni +16Mbs....29,57
prosireni+ 32 Mbs....41,27
Znaci mi postojeci korisnici se nista ne pitamo u ovom slucaju, dodace kanale i poskupljenje moramo prihvatiti jel tako?
Au..ne citah postove iznad...:-)
pa dobri su kanali i dobra cena
ima li ko problema sa signalom?
mene ni jedan kanal ne radi evo vec nekih pola sata...
Nema meni hrt 3 i 4 iako sam odradio skeniranje :)
Nije loše proširenje. Dobro je da se dodaje što više HD kanala. Mislim da je cijena za ovaj regionalni paket malo previsoka sobzirom na sadržaj koji nude kanali. Po mom mišljenje realna bi cijena bila od 2 do 2,5 eura. Dobro je što su odvojili ove ruske kanale u poseban paket, tu bi ja stavio cijenu 10 Eura :). Imaju oni para za bacanje dosta.
Arena paket i HBO paket za ovu cijenu zaslužuju HD sliku
Možda jednog dana pokriju i centar glavnog nam grada pa da i ja mogu uživati u njihovoj ponudi
Arena je valjda u hd rezoluciji.
Pojavile su se sve cetiri arene u HD
Očigledno se ne pojavljuju kanali svuda isto, preko morace i dalje arene zakljucane.
A koliko kosta hd paket taj novi?
HD je izgleda besplatan u osnovni su paket
Vidjeh sad. Ako ja imam kombo paket znaci li to da cu dobiti te kanale?
da i9mo nemo dobijas hd kanale
Da li radite kompletnu pretragu kanala ili ono brzo pretrazivanje?
ja tek treba daje uvedem
Prvo što su uradili izgleda, je da su vratili Arenu u SD i 4:3 sa obavještenjem preko cijelog ekrana da imaju neizmirene obaveze.... Čisto s.anje... Evo u međuvremenu makoše obavještenje... Ne znam šta im je onda značilo ono HD što su držali tri dana...
Bas bezveze a bas je hd extra bio. Posto pise da ce sve cetri arene ici u dodatni paket onda moguce da budu u hd rezoluciji, a ne vidim na onom spisku ima li arene1 u osnovni paket?
Odradite pretragu, evo novih kanala, ima i arena u hd