Opusteno samo !!!
...Pa naravno zato tako i pisem !!!
... nesto slicno kao sto izgledaju i reklame...samo kontra...jeli lijepo za vidjeti ???:)
Printable View
Opusteno samo !!!
...Pa naravno zato tako i pisem !!!
... nesto slicno kao sto izgledaju i reklame...samo kontra...jeli lijepo za vidjeti ???:)
zasto pise na vas sajt da za extra tv jedino treba telefonski prikljucak a rekli su mi da ko nema adsl ne moze to da uvede?
Ne treba ti adsl samo pretplatnicki broj fiksnog telefona. Ja nemam adsl a imam extra tv!:p
Tahnicki, terba ti parica u dobroj kondiciji, ma sto im to znacilo, i dvije zice od bakarne parice do STB-a.
Telefon ti ne treba, nego ti uvaljuju pretplatu reda radi ;)
Tj zbog ovih 60 miliona nerasporedjene dobiti ;)
ali je fora sto sam narucio prije par mjeseci i niko me nije kontaktirao. Nasa centrala ne podrzava ADSL pa mozda zato ne moze extra kod mene... kako god samo pitam jer mogu i bez te njesre no mi cudno, svi mi kazu ne treba ti adsl a mislim da ipak grijese.
sale, mozete li malo da posvijetlite sliku na neke programe. in je dosta taman, pink isto tako, vidi se osjetna razlika preko antene. sinoc sam htio da gledam film, nista se nije vidjelo gdje su bile tamne scene
pa to imas na svom tv da podesis, mislim da t-com sa tim veze nema kod mene se cini sve ok
imam, ali je njima po defaultu slika tamnija. nek je stave kao na obicnu tv. sve boje su pono drecavije...
Extra TV ne radi nikakve korekcije signala niti ce. Da, moguce je da je video svjetliji preko analognog prijema, da ne zalazim u tehnicke detalje, ali kroz Extra TV dobijas najbolju mogucu sliku, jer signal ide digitalno od tih TV stanica do tvog TV-a.
Neko je pitao da li je ADSL usov za Extra TV, na www.extratv-cg.com pise:
Pitanje: Da li je za Extra TV potreban ADSL?
Odgovor: Ne. Nije potrebno biti ADSL pretplatnik da bi se prijavili za Extra TV.
Prikljucen extra na video recorder ali posto mi je s...nje video nije se moglo snimit kako treba :ass:
P. S. za helpdesk i ostale nadlezne, nista nije otvarano i sl, samo kablovi ali maherski povezano eheheh. Kako, to ne znam ali zna brat kompjuktoras stari.
zasto iz videoteke/hbo digital nestadoshe par serija?
konkretno Band of brothers (braca po oruzju) ili kako je vec prevedeno..
svaku noc sa djevojkom gledam po jednu epizodu, sinoc krenemo da gledamo 8. kad ono...nista.
Zasto?
Isto tako u hbo digital je bio film House on the lake (provjereno znam, pustao se na hbo i gledali smo ga do pola u videoteci) i nestao je posle par dana !?
I zar ne bi u hbo videoteci trebali da budu sve serije i svi filmovi koji su do sad pushtani.Izbor je ...da ne kazem "nikakav".
Sale !?
Acid, serije i filmovi se mijenjaju, dobiješ obaviještenje otkad dokad će u videoteci biti koja serija ;)
Mada, neko reče da bi bilo bolje da pored svake stoji do kad je u videoteci.
:D:D:D... nemoj sale ...nemoj svega ti razocaracu se...nemoj nikad da kazes NE MOZE...pa makar i novi kanal kopali !!!
da ne brljamo onaj naziv EXTRA poslije toliko ulaganja :D:D:D
I ja sam to tako shvatio da ce svi filmovi koji se prikazuju u tom mjesecu biti dostupni na HBO digitalu, ali vidis nije tako... Iskreno da vam kazem najvise placam HBO, zbog HBO digitala, jer mogu da odgledam film da ne trazim po rasporedu kada ce igrati sledeci put!
Slazem se da su filmovi na HBO dosta bajati, u odnosu na ostale svjetske filmske kanale kao sto su Digital+, Canal+ itd. (jos smo mi daleko od toga). Mislim da ovaj HBO koji mi gledamo je ustvari drugorazredni za nase podrucje, jer sigurno na zapadu, HBO prikazuje najnovije naslove koji su prosli bioskope, jer se tamo niko ne bi pretplatio na ovakav bajat repertoar kao sto mi imamo.
Nije da je totalno los ali... sta vi mislite?
sale!
Sto se tice termina emitovanja mislim da je pod hitno neophodno da pored svakog naslova napisete termin prikazivanja, u slucaju da zelite da promijenite termine azururajte to na vrijeme, mislim da bi bilo fer!;)
Pozdrav forumasima koji uzivaju u extra TV! Jer ostali ovo nece ni citati! :)
Ma dobar je HBO Digital no ti se to samo cini...
U svakom slucaju ne utice.
Ostavi ga sa strane, valjace ti mozda ;)
i to se nikad ne zna, meni je speedtouch crko prije 2 dana a mjesec dana ga koristim samo. E pozlatio se d-link da mi nije on ostao ne znam sta bi.
U zadnje vrijeme imam mnogo smetnji (neke kockice koje trepere) na Avala TV, da li je jos kod nekog tako?
Sredjeno je ovo sa Avalom. :)
Kod mene je Avala uvijek bila slabijeg kvaliteta od ostalih (i na Total i na Extra).
sad ce t-comovci na generalni strajk 16 juna!
"Članovi Sindikata su odlučili da štrajk bude organizovan tokom radnog vremena, u radnim prostorijama, a, kako su naveli, ispoljavaće se pasivnim odnosom prema redovnim radnim obavezama"
Odavno po ovome oni strajkuju:p Salu na stranu ovaj pu su upravu, nisu im 5godina povecavali platu
mislim da mi korisnici necemo nista primijetiti :-D
interesantno a dalje su im plate medju najvecim u cg generalno gledano
Hvala na podrsci, ali ovo nije tema o sindikatu nego o Extra TV. Ne morate da brinete, Extra TV ce da radi, pa sve cuskije sa neba da padaju :)
sale, oli i ti da strajkujes?! :lol:
Oce li skoro koji novi kanal, pod ovo skoro mislim u toku ovog mjeseca???
Straj, strajk! :)
Moraju se ljudi boriti za svoja prava. Samo neka meni rade internet i ExtraTV :)
:D
Sve zaboravljam...Moze li mi neko reci cemu sluzi i sto znaci onaj znak za timer, bar tako izgleda, koji se s vremena na vrijeme pojavljuje desno iznad crvenog kruga koji oznacava HDD?
Pojavljuje nicim izazavano od strane korisnika. Kao da oni u telekomu nesto cacnu i to se pojavi ili makne. Sale?
Pozdrav za ekipu iz T-Coma koja je ovo sredila. Konacno je moguca slika preko cijelog ekrana u 720p i 1080i rezolucijama.Pritisnite dugme lijevo od dugmeta tv/stb i otvara se padajuci menu, izaberite opciju razvuceno ili vec kako volite:dring::bravo: Sto se ne falite Sale? Bravo jos jednom.Vidis da moze...
Gdje se nalazi to dugme tv/stb? Ne znam kako da podesim da i meni 720p bude razvucen.Quote:
Pozdrav za ekipu iz T-Coma koja je ovo sredila. Konacno je moguca slika preko cijelog ekrana u 720p i 1080i rezolucijama.Pritisnite dugme lijevo od dugmeta tv/stb i otvara se padajuci menu, izaberite opciju razvuceno ili vec kako volite:dring::bravo: Sto se ne falite Sale? Bravo jos jednom.Vidis da moze...