tako je neka banuje neko ove fraglove.
Printable View
Mozete li malo regulisat thread Trazite posao? Vode se neke visoke rasprave nemoguce je pregledat postove vezane za poslove.
Nije bas da nema veze s poslom. A i razmijenili smo ukupno 3-4 kvalitetna posta... Ovo "prijavljivanje" je postalo komicno. Apelujem da administratori odrede jedan dan u nedelji, kad forumasi mogu da dodju ođe i otvore dusu (eufemizam).
Dobro. I ja sam pogresno shvatio. Ali stoji da treba sto manje svracati ođe.
pomaze li ignore za poruke, momak je bas uporan da iskazuje svoju kulturu :cool:
Jel' ti ovo na pm isto poslao nesto, pa ne smijes da otvoris? On ti se sali ovako, no ne praktikuje smajlice.
Forum vam je jedno obicno ******. Svaku trecu poruku mi brisu, u redu ako psujem ili prijetim ili vrijedjam nekoga, ali ako samo iznesem svoje misljenje, nije u redu da brisete ako vam se ne svidja, koji ste ku.rac otvarali forum ako ostavljate samo poruke koje vama pashu. 90% ovih sto pisu su teski kompleksasi koji je vise ovdje 24 sata i cekaju da bace neku mnogo losu foru.
Zakljucak moj je da velika vecina ovog foruma nista ne jebe, zato su ovdje tolike frustracije.
Odoh u Beograd na Partizan-Arsenal da pijem, karam i zajebavam se, svakako ovdje ne bih ni pisao, vidimo se za 10 dana, ako stignem ziv, misevi :)
Tako je, reci nam kralju!
Povedi i nas, sto cemo mi kad ne znamo nista!!!
Apelujem na administraciju da ne banuje "LudnicaKovin", jer odavno nismo imali tako kvalitetnog forumasa. Steta sto on *ebe za cio forum, pa mu vremenom popustio mozak. Kada radi alatka, onda je manji dotok krvi do mozga. Ako mozak konstantno ne dobija dovoljnu kolicinu kiseonika, sasvim je normalno da vremenom i oboli. Savjetujem forumasu "LudnicaKovin" da u BG snimi glavu, i odmah nam javi rezultate, da ne bi brinuli.
Banujte slobodno, meni ni iz dzepa, ni u dzep, nego to onda samo govori o vama. Neistomisljenici na forumu moraju se postovati, po mom nekom sudu, nego ajde.
A ti batice, prvo napravi neki normalan nadimak, pa dodji da prokomentarises nesto, mozda te tad shvatim za ozbiljno, ovako si mi na nivou mongoloida :)
Pozdrav dobri ljudi, malo vas je ovdje!
O tome sam pricao. Potencijal. nebruseni dijamant... Aj, pa nam se zdrav vrati. Za ostalo cemo lako.
Ode.
(aoooooo)
rece neko sa nadimkom LudnicaKovin :)Quote:
napravi neki normalan nadimak,
Hahhahaha EPIC FAIL :lol:
Ne mogu da promijenim pass. Daje mi: "The administrator has banned your email address. To contact the administrator click here". Koja je muka? Pisah na taj link,ali trt...
Pisah i DIDI-ju prije tačno 10 dana - odgovora nema :(
dude lazesh ko kad si mali bio
Zar je moguce da ste okacili ovo obavjestenje oko cg.yu, kao da nije bilo lakse da u bazi odradite bulk promjenu @cg.yu > @t-com.me?
OHH
Sale naucio si novu rijec......Vidis lakse je reci drugima da urade.........Ali sretni smo sto si nas naucio sto bi smo mogli !!!!
Ja ne procitah ovo obavjestenje moze li mi neko reci o cemu se radilo
Poenta je u tome da mnogo korisnika foruma koristi notifikacije sa foruma a kako nijesu promijenili mail adresu nama se vracaju ti mailovi (bounce back...vidi i mi znamo rijeci neke) pa nam to pravi probleme. Pa da ne bi smo gasili sistem notifikacija koji je svim od koristi .....
Bas zato su ovi sto uce nove rijeci trebali da odrade масовно ажурирање u bazi i ljudima olaksaju zivot...
Kada su to vec odavno odradili forumi u okruzenju: http://forum.burek.com/migracija-pro...e-t439028.html /
http://www.elitesecurity.org/t360318-0 ...
Jok ovo nam je lakse :D
No da pojasnim malo vecina ljudi vise ne koristi te adrese nego su presli na druge mail servere(gmail itd....) a mi se na zalost jos nijesmo izvjestili u telepatiji pa to ne mozemo da znamo.
admin je Crnogorac :p
ja evo promijenih :D
Sto bi kutarali oko toga. Ako im tehnicke mogucnosti dozvoljavaju, neka sve pobrisu (valjda malo teze, jer kao pripadaju nekom. Pripadaju formalno, ne i sustinski)... Ma brisite to. No ce na kraju njihova mjesta zauzeti jos ruzniji t-com.me Ta pusta kompanija, coce. Nekad CG unutar YU, pa imali cg.yu, a sad coce uz moje me se slihta jedan "Njemac", i otima novac gradjanima i daje usluge na kasicicu. Mozda treba pobrisat i te t-com.me...
ps. Ovo i ja osjetih potrebu da dam neki konstruktivan savjet.
Neka djavole !!! Dobro je sad...:cool:
Samo neka svako upise svoju mail adresu koju stalno provjerava i sve 5 :dring: