Ne očekujem sigurno da prime onako 2 jeftina gola u prvih 10ak minuta, a posle da ubiju Engleze od igre...
Ne možeš tako... Ne prebačam igračima ništa. Vidi se da bi svaki od njih izginuo onamo za onaj crveni dres, međutim jedno je očigledno - NEMAMO IGRU.
Svi ćete reć sad da je to tako zato što se igrači međusobno ne poznaju, nemaju dovoljno internacionalnih utakmica u nogama, imaju strah, tremu.. bilo šta. Ja ne mislim tako. Pogledajte sastav tima:
Simon Vukčević - Igrač koji je tokom karijere igrao za Partizan, Saturn i sad se nalazi u Sportingu iz Lisabona. Ako je to igrač koji ima tremu, i kojem fali internacionalnih utakmica u nogama, ja ne znam koji to onda nije. Igrao je i za SCG reprezentaciju, sa Partizanom nekoliko puta nastupao protiv evropskih timova... Uz to je još i kapiten, nije problem u njemu.
Ivan Fatić - dovoljno govori to da je momak 88 godište, a da je već nastupao za klubove kao što su Kjevo i Inter (u kojem igra sad). Znači, riječ je o IGRAČU, talentu, a ne nekoj budali. Svi smo vidjeli kako je odigrao.
Marko Ćetković & Slaven Stjepanović - Sam njihov transfer u Partizan ove godine, pokazuje da se radi o talentima. Inače ih ne bi uzeli... (na stranu to što neko drugi tu možda prste miješa, ali broji se ono što je realno)
I na kraju Stevan Jovetić - zar su potrebne riječi? Samo interesovanje Real Madrida ove godine da ga kupi, pa proslijedi Sampdoriji kao pozajmljenog igrača dovoljno govori o tome o kakvom se igraču radi.
Ja stvarno ne mogu više crnjačit s pričom, a možda sam sve ovo mogao objasnit jednom rečenicom, no se sad kasno sjetih...
Nemamo trenera.