Originally Posted by
Laz
Ne znam, mislio sam da se moze uzet nesto solidno za 10tak hiljada, medjutim izgleda da su to davno prosla vremena.
Sad bih se mozda zakopao do 15, nego opet ne znam konkretno sta da kupim a da me ne boli glava, opet ne patim od brendova.
Koliko se god mi sprdali, bgm jesmo napredovali zadnjih 15 godina, jesu putevi nesto bolji, dobismo i autoput konacno i cuda.
I mislim da je dizel od barem 150konja i 2000 kubika neki balans.Nesto sto moze kruzirat na 120-130 a da ne slusam 1.5 na 3000 obrtaja kao da vozim reli stejdz.
I da ne moram gledat put 800 metara unaprijed ako treba da obidjem nekog a u auto cetvoro ljudi.
Uzeo bi nesto velicine golfa, a vala ne smeta ni da je karavan, godista makar 2013 i mladje
Pogledam Mazdu 3 i 6, kukuu ne skajaktiv to lanci to tegovi to katasrofa komplikovano za popravku, pustaju vodu, akvarijum unutra, majstora slabo ima.
Volvo v40 2.0 dizel, fordov motor, isto izgleda nicemu ne valja, pucaju glave, trose ulje kao naftu.
BMW serije 3, lanci se istezu, pucaju, motor napolje za veliki servis, cure dihtunzi cuda.
Opel Astra( ona 2017+), Insignia = a dje opelaaaa, nista motori ne valjaju
U skode nize klase, odnosno fabiu i octavio se vozih, super je sve to, ali je malo kao u frizider da se vozis...vidi se da je losija i plastika a tek zvucna izolacija naspram vw
mozak mi je ispran, izgleda sto god da kupim prvi put kad izadjem na duze putovanje me ceka neki katastrofalni kvar i ulaganje od 3000e za popravku...tako ispada majke mi