Pa zato sam rekao da je ostals vlazna staza...
Za neku poplavu i konstantnu kisu tokom cijele trke bi bio najbolji u svakom drugom scenariju ne bi postojao na stazu sa onim gumama.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Printable View
Pa zato sam rekao da je ostals vlazna staza...
Za neku poplavu i konstantnu kisu tokom cijele trke bi bio najbolji u svakom drugom scenariju ne bi postojao na stazu sa onim gumama.
To je tacno, on je isao na rizik, i na dvije opcije, da je stazw bila cijelo vrijeme mokra bio bi dobar, posto jr pocela da se susi odma je zamijenio svoj u nadi da ce do kraja bit suva, i potrefilo mu se dobro, mozda ima meteorologa u tim. :)
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
U svakom slucaju ovima iz jamahe treba sipaka dati. Nisu morali nista da rade vec samo Markeza da gledaju sta radi i shodno tome i oni ali ne, oni su ladili muda za to vrijeme :)
Svaka cast Doviju kako izdrza sve ono na kraju ona ga budala od Markeza ga zamalo pomete u zadnjoj krivini.Jamaha potpuno impotentna u ovoj trci
Какав Дови, невјероваватан.
Јамаха смеће од мотора тренутно.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
au kakva borba za prvo mjesto
bravo dovi
Ovaj markez je blesav totalno . Daje izjavu umire od smijeha :lolblue:
Strasna trka :) dovi legenda! Sumnja sam da ce izdrzat ove meke gume do kraja ali je doktorski odvozio trku :)
Jamaha je izvela motor sa prosle trke, za kisu. :D
A kukuuuuuuuuuuuuu nek se objese svi tamo u timu!
Mene bole brige, navijam za Dukati, zivio Dovi!!
Dovi strašan, ali baš strašan. "najgora stvar koju možete da imate u zadnjem,krugu je Markez iza vas". I trka je biloa baš dobra. JLo, iznenađujuće dobar, našpreduje iz trke u trku. Nova kaciga, Shark i one oči, bude neka sjećanja od preije jedno 20-tak godina ;-)
Zivio Dovi! Markez mi je antipatican, ali mi se svidjela njegova izjava posle trke, kaze da nisam proba ne bih spava nocas. [emoji1]
Neka nego u razgovoru sa dovijem najjaca gestikulacija markeza kao ono nagao se stranu i vjerovatno prica kako sam ti ulettio nisko u onu zadnju krivinu a brate, kakav car.
Sent from my HUAWEI SCL-L04 using Tapatalk
Hoce li pisat' ko sto ovdje?????
Što što je bilo?
Sent from my S7 Edge
Odavno bolje jkvalifikacije nijesu bile. Ono se mora opet gledati.
Само да не љусне киша сјутра, биће фешта
Voditelj SK kralj veli: pol pozicija Markez, drugi deda:mrgreen:
Oleeeeeeeee!
Doviiii!
Uiiiiiiiiiiiip!
Deda treci ne izdrza do kraja nazalost ali Dovi sjajan svaka cast.
Ја не знам што је ово, ништа се ође више не може предвиђети.
Дови као да се поиграва ове године
Mio mi je od kako sam ga gleda u tek3, znaci bas bih volio da osvoji sampionat ove godine, zasluzuje ga 100%
Predobra trka. Uz peh Markeza sezona resetovana.
Duccati moze svaku trku da pobijedi. Vise im ne trebaju dugi pravci.
Udrobi se Rossi opet ispred kuce, ovaj put je polomio potkoljenicu. U najboljem slucaju bi preskocio dvije trke. Samim tim nista od borbe za titulu.
Стварно не могу да вјерујем да се ово дешава
Rosiju je vrijeme da se povuce...
To bi bilo to. :/
Nece tako izaci sigurno...
Ovo ce mu biit sigurno najveci izazov u karijeri, da se vrati posle ovoga...al ce se vratiti i voziti makar jos tu jednu sezonu.
Uspjesno je operisan, ali sigurno propusta makar dvije trke.
Ali nije ovo kraj karijere [emoji4]
Rekao je jutros da jedva ceka da sjedne na motor. Ludak.
:)
2009/2010 je isti prelom imao, za 40 dana se vratio.
Prvi trening za veliku nagradu Japana je tacno za 42 dana...odbrojavamo!
;)
Bogami nije dobro po novina kažu da je završio sezonu
A eto i da se vrati, ove sezone nema sansi nikakvih.
Sledece sezone ce imati jos manje sanse nego sto je imao ove, a evo kako je prosao.
Vala neka nije ima sanse ali ga je vazda milo vidjeti na trci, ima tu jos strasnih vozaca zbog kojih vrijedi pratiti ovaj sport ali Vale je institucija za sebe.
Svaka cast svima, ali ipak je Vale od tog sporta napravio to sto je danas.
A cu veli nije imao sansi ove godine a sledece ce jos manje...kakva procjena i kakvo vizionarstvo, boze boze...
30 до 40 дана, рекао хирург. Тако да ће бити на Мотеги :)
Niko te ne zajebava...osvojio je on vise nego dovoljno, ne mora vise nista.
U mom unoveruzumu, i univerzumu miliona ljudi je vazno da je on tu i da vozi.
Smijesan mi je tvoj komentar u kom ti kazes da ove nije imao neke sanse, a idice ce jos manje...
To su bas bezvezne procjene i utemeljene na nicemu...
Nijesam glup da ne znam da nakon ovoga nema sansi ove sezone, al ponavljam:
jedino sto me zanima kad je on u pitanju da ga gledam i dalje na trkama i to je to.
I ja se slazem da je osvojio dosta, i ja navijam za njega, i ja volim da ga gledam, ali pricamo o njegovom povratku na vrhunski nivo, o osvajanju te 10te titule.
To valjda svi cekamo??
U komentaru kazem da nema sansi sad jer ce propustiti po koju trku a i do sad se mucio i imao malere u sezoni.
Mladi momci su gladni, malo kad im se posenuo odmah su poceli da iskacu i da se vide talenti.
To su procjene utemeljene na gledanju zadnjih par sezona, nazalost.