ada ne. samo trobojku poperi nedje i miran si
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
"Nemoguće je ostvariti legalizaciju po ovoj cijeni..."
"Planiramo i blokadu mosta Milenijum iako to ne želimo, ali moramo jer nas drugačije ne vide", kazao je predstavnik mještana Gordan Grdinić
Can't make this shit up. [emoji23]
Ja bi da protestujem sto sam legalno kupio stan umjesto da uskocim u tudji pa da ga legalizujem po manjoj cijeni
Много нам је то, кажу [emoji23]
Veli 2022. bila tržišna cijena po 132 eura kvadrat, a sad je 300 pa ne može da plati. Pa što ga nije legalizovao 2022. po 132 eura? Plus što vele, po koliko će cijenit kvadrat kad budu prodavali kuće? Po cijeni iz 2022, iz godine kad su uzurpirali zemljište ili po današnjim tržišnim cijenama?
Baš me zanima šta je po njima regularna cijena legalizacije ako su navikli da im sve bude džabe.
Nevjerovatan narod. Malo bi nam 10 zatvora bilo za svu bagru koja zaslužuje da odmori od slobode.
Tako je. Ova tema,kao i visemjesecna prdnjava oko kolektora je da se covjek zapita…
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...e-i-gubi-zivot
Drago mi je da su vijesti ovo odradile,bas zadnji put kad sam pominjao ovo na forumu je bilo dva,tri dana prije nego sto su ovo postavili na portalu.
može li holandska
https://upload.wikimedia.org/wikiped...rlands.svg.png
Zasto ne ubiju zelenasa? Imas povjerenje u institucije? Ubij zelenasa tj kamatasa :)
Mozda treba neka akcija za jednog ubijenog zelenasa 3 godine zatvora manje...
Ili ne daj boze akcija policijska zelenas da neki anb ili policajac u civilu pozajmi pare potpise notarski ugovor i da tako rijese problem drustva....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jednostavno, kažeš? I kako bi to izgledalo? Kako bi spriječila trgovinu ljudima, ako uzmemo u obzir da se procjenjuje da oko 80% žena koje se bave prostitucijom su u stvari žrtve trafikinga? Kako ćeš dokazati trafiking ako je prostitucija legalna? I što ćemo sa garantovanim rastom seksualno prenosivih bolesti? Treba legalizovati prostituciju u državi sa uništenim zdravstvom, a uglavnom kod muškaraca bolesti poput hlamidije i gonoreje ne izazivaju nikakve vidljive simptome. Pa na vrh svega toga dodaš drogu, da malo olakšamo prenos HIV-a.
Lako je reći "jednostavno da se legalizuje" kad nećeš da razmišljaš dalje od toga. A ovo nije ni 1% onoga o čemu bi trebalo razmišljati.
Kad se sve to legalizuje bit će pod nadzor od zdravstvene zaštite uslužnih radnika/radnica jer sad imamo i muški rod koji je u te rabote , jel i obezbjeđenu zaštitu u toku pružanja usluga pa možemo da otvorimo i fabriku kondoma.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
jedno polovina policije i anb je upleteno u to, takođe imaš i glavne zelenaše (neke čak i javne ličnosti) koji ovima ispod daju velike sume za tipa 3 do 5%, pa onda ti ispod daju trećima za 7 do 10 posto, pa onda ti treći daju pojedincima za 15 do 30 posto kako koga snađu, tu je onda baš teško ući u trag, a ako crkva kaže da tako treba onda ko smo mi da se žalimo
A ne bi trebalo barem taj procenat u Policiji , isto ih ovaj Šćepo pomalo masakrira nije kao prije samo je pitanje oce li biti snage da se to nastavi... ili da ga ne snime nedje... uvodi covjek opet pozornike...ima volje ima politicku podrsku jos.
PS vecini policajaca glavna opasnost ne prijeti od kriminala nego od kolege...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Odličan potez da neće po kafana da operiraju.
A što se ANB-a tiče to smo evo viĐeli da je komplet urušena institucija koja je postala prdnjava žešća.A takođe smo viđeli zašto je ista postala prdnjava žešća jer ođe stanovništvu se mogu oči namazati jeftinim tračevima to da im daš ka na ljeba da se maže.Talo da ona tvoja đe neke reče redakcija u TV bivša to ti je zrcalo DRŽAVE.
Povrede od batina ili bodljikave žice: Tužilaštvo ispituje šta je zadesilo vozača kamiona iz Poljske u Lješnici
Zašto mi nije teško da povjerujem u ovo...Quote:
Isti izvor navodi da sumnja da se slučaj namjerno zataškava zato što je jedan od učesnika sin policijskog službenika.
Ne bi me čudilo da jes.
No što čini ovaj Rodić.
Nebojša Rodić (Šabac, 1953) srpski je političar i diplomata. Rodić je bivši ministar odbrane Republike Srbije u Vladi Ivice Dačića, direktor BIA i trenutni ambasador Srbije u Crnoj Gori. 1953.