Originally Posted by
technus
Ja pročitah da RU i UA snage zajedničkim snagama čuvaju Černobilj, neprovjeren izvor.
Ma da, bi oni svi sankcije, samo onako što kažu "ciljane", tj. kako kome odgorvara, pa bi DE sankcije ali koje se ne dotiču plaćanja gasa, hladno jbg, bi i iTalijani sankcije ali koje ne dotiču luksuznu robu, plaćaju oligarsi masno luksuz jbg, bi i Ameri, ali samo nemojte na naftu, bi i Belgijanci, negl dne će sa silnim dijamantima, čije će ljubavnice nosit dijamantske kgrlice ako "svežeš" oligarhe?
U toku kojih borbi tačno?
To se desilo u toku demonstracija posle Mjadanske revolucije, možda i ja griješim o brojkama tačnim, ali ako me sjećanje služi ovi su bježali od naci navijačkih grupa i ostih pristalica i pobjegli u neku zgradu, ovi im bačali MK i ugljenisali ih, a bilo ne i poginulih što su skakali sa visočijih spratova da ne izgore.
Kad već pričamo o nacističkim grupama, napomenimo da je Azov imao bataljon u regularnoj UA vojsci, a imali su i predstavnike u parlamentu, tako da nisu tl neki tamo marginalci sa dna kace, nego ljudi koje je Hkrajinska vojska lad o inkorporirala u svoje redove.