Ja sam oduvijek u sredini, za neke nisam siguran [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Printable View
Треба испитат и продавца стана који узима 375,000 еура кеш пара. Тај исто муља неке работе 1/1.
Znaš kako ja vidim razliku između Srba i Crnogoraca u Crnoj Gori. Skraćena verzija. [emoji846]Tako što na istoriju ne gledaju na isti način. E to što imaš zadrtih avetinja na obije strane je već druga stvar. I oni su naravno najglasniji. A političari su sve to dobro iskoristili i još više posvađali narod kako bi naravno ostali na vlasti i punili svoje džepove i guzice. A ti narode maši zastavama i diži dva ili tri prsta. I mogao bih sad nabrajati još dosta stvari, ali svi koji hoće to da razumiju oni i razumiju, a ovima drugima teško da se može pomoći. Jer su prije svega glupi. A ubjeđivati glupog u nešto je uzaludan posao od kog sam odustao. I to što je Miro Vicković bio za samostalnu, a ja 2006 (20 godina) nisam, ne znači da čovjek nije bio na mjestu i imao dosta ispravnih stavova. Uzaludna je ovo priča, ali eto kad se već dohvatismo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Evo uhljebiše i Jonicu.
Meritokratija! Osvježilo![emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8c48e61d5d.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vele sudjenje Milu Djukanovicu u predmetu u kojem je TUZIO ASK zbog revolving....
Zar ne treba naslov sudjenje ASK po tuzbi Mila....?
Ne sudi se milu no ask..
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Јел она још увијек код Јока у еСНеПе?
Nije, bila je svoju stranku osnovala
Nestranačka ličnost.
Ekspertkinja
Momo Koprivica je moj favorit, izdrži Momo.
Gledaste li ovaj Načisto?
E kako neko okroji muški dok je krupni kadar bio na ovu novinarku iz Srbije..neđe u prvu trećinu emisije[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Triput sam vraćao i pojačavao.[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Ili Momo(ima i okle prnut) ili ovaj Đilas(nekako mi djeluje da mu godine dozvoljavaju da prne uživo pred mikrofonom).
Ne vjerujem da je Komnenić a ni ova dama...mada...ravnopravnost polova...ko će mu ga znat
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
"Ojdoh u toalet, ali ako ova kobila opet prne recite slobodno da sam ja."
Hahaha,evo ne bi mi teško da nađem.Znači na Magentu je to na 31:45/2:03:31
Znači Đilas malo prije toga spominje Vladu Mandića i ekipu iz ćacilenda,onda ide kadar na ovu novinarku,ona spominje ekipu iz ćacilenda i onda...ojhaaaa[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Znaci ipak je Momo ziv? Ja sam mislio da mu je posle Branove smrti zivot izgubio smisao.
Ljaljaši po televizija izgleda ne prde samo kroz usta.
Seksa se li se ovaj Majer sa Mujovićem kad mu gradska uprava blokira grad dva kišna dana da bi ova splačina uzela pare na neke trke u pokušaju i naplatio 70€ debilima da trče po gradu.
https://www.cdm.me/drustvo/obustavlj...millenium-run/
Ima na YouTube emisija načisto,samo zna li neko kako da nadjem to sto je neko okrojio? :) Dajte da vidimo to :D
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ranju-atentata
Ево га убвачени агент Лазовић :)
Закључати и кључ бацити неђе у Тихи океан.