Glasni ljudi. Glasan smijeh, glasne svađe, glasne (samo) priče.... Glasno glasno... Kao da su (ti) galamljivi ljudi najbitnije što postoji. Kao da su ti galamljivi ljudi jedino što je bitno.
Printable View
Glasni ljudi. Glasan smijeh, glasne svađe, glasne (samo) priče.... Glasno glasno... Kao da su (ti) galamljivi ljudi najbitnije što postoji. Kao da su ti galamljivi ljudi jedino što je bitno.
Ljudi koji ne luftiraju životni prostor a oči otvore. Nisam čak ni sigurna da li zaslužuju da žive u 4 zida, da ne kažem što teže.
Papirne slamke koje se sada koriste umjesto plasticnih. Uhh raspadnu se poslije 2 min.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zaspim sinoc u 22:30 taman u onaj najljepsi san pocnu ruke da me svrbe, a pomjerit se ne mogu, ustah nekako, namazala ih, pogledam na sat 23h, vratim se da spavam, kad svrbi stopalo, e rekoh neces, ne!
2 aparata za komarce sam upalila i evo jutros u kupatilo jedan.
Kako smo savjesni rekao bi čoek, koliko vodimo računa o ekologiji da smo potrčali da zatvorimo što prije ta poglavlja, a što se tiče lustracije i zakona o porijeklu imovine, imamo kad, to se ne maže na leb... :)
Anyway, snimio prekjuče kad sam išao sa familijom do Aero Calabrie (Šipčanik)
Sram nas bilo
https://streamable.com/kueyk9
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Evo nekoliko sati nemam vode u moju ulicu, blizu centra Bara, sramota. Desava se da nestane, po sat, dva ali evo nedje oko 10 je nestala i jos nije stigla.
@Herkules
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Dobar dan- dobra ti sreca
------
Zdravo zivo
-----------
Mrzno crijevo za vodu iz okova zeleno neko ,citavo se lomi ,uvija pih
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Neizvjesnost.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
overthinking
SmartPhone.
Google.
Amazon.
Video igrice.
Rat kroz twiter.
Rat kroz holivud.
Rat kroz video igrice.
Influenseri.
TikTok.
Ai.
Ai na ju tjub.
Bindžovanje serija.
Reklame.
https://www.youtube.com/watch?v=PgsfVJMWL0E
Masovno, veli, potrošačko društvo, ili uzombirani naaarod.
Etiketiranje/a.
Ona krilatica čojstvo i junaštvo.Znači ide mi na nerv više no išta.
Tačno mi dođe da emigriram.
https://www.youtube.com/watch?v=8kog-tiltfw
Perem ves na 30°C a susim na 40°C ...
Sujeta (je moj omiljeni grijeh).
Kad me neko pita po ovakvom jebopeku je li veli vruće...ciglom u glavu!
Osobe koje ne vjeruju u Boga ali vjeruju u božju kaznu(bolest,nevolje u životu,smrt...)koja je stigla ljude jer su činili loše njima.Kad njima drage ljude stignu iste te nevolje onda to nije božja kazna nego nepravda.
Pa daj odluči se,majka mu stara.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Dođes u neke godine đe sebe ne prepoznaš kakav prag tolerancije imas ...
Svaki put kad mi ljudi na pocetku razgovora kazu kako oni ne dijele ljude po nacionalnosti nego ko je dobar a ko los, obavezno poslije moraju ipak da spomenu kako su ovi drugi nikakvi.
Sent from my SM-S936B using Tapatalk
Nervira me moja sklonost gafovima ali na kraju zna ispasti kao danas pozitivno. [emoji1787] Pogrešno shvatim gdje treba sa nekim da se nađem ali ovo mjesto ispade daleko bolje pa..nema gužve..ladovina sve kul pa ispade bolje i za drugoga.Još će ispasti da je namjerno ali nije nije no objasni to majčin sine.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ono kad te dva momka od 32-33 godine izvedu zaostalog u grad, da se u džek denijels i badvajzer nadgornjavate. A krv su ti najbliža, pa onda nemaju ni onu trunku obzira prema tvojim godinama i statusu, koju bi, da nisu, bar morali imat, pa te gone ko krvnici.
A ti znaš da možeš više od njih, iako ti se ne bi reklo, i da će pasat pod sto najkasnije do dva po ponoći, pa tako naivan prihvatiš. I oni pod sto odu već prije jedan. Pha, mladost ova današnja, nije što je nekad bila. I onda nastaviš do tri, i na svoje noge doma odeš.
Ma se onda oni izjutra ko novi probude, a ti ostaneš da narednih po' neđelje glavu tražiš.
Uh. A i generalno, ako ćemo iskreno, ja sam stvar koja me najviše u svijet nervira:joy:
Mene generalno nervira kad u muškom društvu vidim kad nekoga (nevezano za tebe i tvoju priču) da tjera drugoga aj još jedno možeš ti to ajde a ovaj kukavac vidi se da ne može.Ili još gore kad neko neće da pije oni ga gone ajde/ajde ili ono valja se.Ili kad đeci daju da "lizne" piće kao a viđi ga muško će od tebe biti pa se zore.
Uh,iznervirah se. [emoji1787]
Piće treba da bude užitak.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Svako pretjerivanje je nekulturno i nezdravo. Panenojel?
Ma nek pretjeruje ko oće samo drugoga da ne nagoni rekoh to me nervira.A svako je krojač svoje (ne)sreće nije na meni da sudim.
Znala sam i sama pretjerati ali nikad drugome nisam govorila ajde ajde to je već bezveze.
Ne znam dal mi ostalo u nekom genu (a nije da nije imalo od koga [emoji846]) ili je možda do treninga, gabarita ili već čega, ali što no vele mogu dosta da popijem. I dešavalo se tako da dođu pojedini sa idejom da testiraju to jer su čuli neđe, a meni to uvijek bilo bezveze (da budem blag) jer kad pijem pijem iz drugih razloga, ali su onda znali redovno što kažeš Buva da završe podSto [emoji846]
I šta ću, I dalje živim sa tim bremenom [emoji846]mada oporavak što kažeš ide sve teže i teže kako godine odmiču.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Čuš da testiraju. :joy: Svašta.
Kod nas ima i onaj običaj u nadmetanju oko tura eto i to me kad smo na temu nervira kad mi niknu još dvije krigle a prvu nisam završila ni me se pita.
Znači ni ne pita te samo obrće ture. :)
Čudan smo mi narod.Strancima tako nešto nikad nisam vidjela da pane na pamet.
Kad me kolege pitaju đe si bio na pauzu.
Ajde vala kad vas sve nesto nervira, da i mene nervira, mada nije bas da me nervira.
Komsije holandjani ili iz egipta ili ko zna odakle angazovali radnike iz poljske da im renoviraju stan, i sad su tu dosli radnici poljaci koji izvode bucne radove.
25. Jula kad je to uveliko zabranjeno, evo ispred kuce brusilicom kidaju keramiku a meni otvoreni prozori i ne cujem muziku iz tv-a. Ali mi je nesto smor da ih prijavljujem.
Trendovi.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Što bi Hrvati rekli za jaka pića žestice :joy:
Ka da su mu, veli, vrane popile mozak.
Pojele, valjda.
Na more u kabinu za presvlacenje kad te saceka 5 ulozaka na pijesak ... o svakavih zena ima