moze li mi neko reci zasto u zadnjih par dana crtani filmovi na HBO nisu sinhroizovani nego samo titlovani, konkretno Automobili 2 premijera je bila sinh. na hrvatski a sad idu reprize koje nisu sinhr. isto je sa jos par crtaca.
Printable View
moze li mi neko reci zasto u zadnjih par dana crtani filmovi na HBO nisu sinhroizovani nego samo titlovani, konkretno Automobili 2 premijera je bila sinh. na hrvatski a sad idu reprize koje nisu sinhr. isto je sa jos par crtaca.
Opet palite ovaj narod sa Sportklubovima,niste odavno :)
Cemu to posprdavanje ermine?
Ne bih da tebi i ostalim mrziteljima svega t-comovskog kvarim zabavu, ali imam info da su VIASAT kanali sve blizi da postanu dio ponude EXTRA TV-a.
A da naravno,kao svaki put do sad. ;)
Zaboravio si da dodaš da ima pravo da gleda TV kad god poželi, kao i da besplatno može da uključi i isključi TV :)
- Kod prelaženja na Extra trio paket potpisuje se novi ugovor na 18 mjeseci.
- U 18 mjeseci kroz cijenu pretplate za Extra Trio T-com naplati korisniku 680 ili 800€, u zavisnosti od paketa.
Da je besplatno, davalo bi se bez uslovljavanja, i onda niko ne bi mogao da prigovori bilo šta. Ovako T-com ima jasnu računicu, i u tih 700-800€ koje će sigurno prihodovati od korisnika koji potpiše ugovor, ukalkuliše i svoj "gubitak" za "poklon" korisniku. Odavno već je u svijetu najbitnije vezati korisnika za sebe, i tu je najveći dobitak od njega. Sve ove akcije služe upravo da se korisnik ugovorom veže i onemogući da otkaže uslugu.
Cini ti se to, da ne kazem nesto grublje, koliko ja vidim extra tv i t-com je uvijek tu za svoje korisnike. Ljudi se bune sto nemaju bolji izbor kanala ali reci mi ti koji kablovski operator ima u svojoj ponudi sportklub i viasat kanale. Nijedan, a vrlo brzo ce ih imati samo korisnici extra tv.
Mani se hejta i UZIVAJ uz extra tv servise. Najnovije sto ce biti je vremenska prognoza na svim vecim aerodromima u CG i u Aziji, a onda ce uslijedit i ostali kontinenti.
Bakyknez, nemoj da se uvredis, ali odbijam da u to poverujem. Cak i da je to istina, ima li bbm snimanje, zakazivanje snimanja, vremensku prognozu, facebook i ostale servise? NEMA, zato mi extra tv korisnici uzivamo u najboljem na trzistu.
ektra tv je baš "EXTRA":victorious:
Ipak ima vise ljudi koji cijene napore t-coma da od Extra tv-a napravi regionalni brend. Svaka cast ljudi i UZIVAJTE u extra servisima!
SAOPŠTENJE
Danas je Agencija za elektronske medije objavila Izvještaj o stanju tržišta usluga distribucije radio i
televizijskih programa do krajnjih korisnika na kraju prvog kvartala 2012. godine (mart 2012.g.).
Saglasno izdatim odobrenjima, pravo da distribuira radio i televizijske programe u odobrenoj zoni
servisa ima sedam operatora i to četiri kablovska i po jedan MMDS, IPTV i DTH operator.
U poređenju sa brojem priključaka na kraju decembra 2011. godine zabilježen je pozitivan trend u
kretanju broja korisnika usluga distribucije radio i TV programa. Broj priključaka je za period od tri mjeseca
uvećan za 545 ili 0,44%.
Sa učešćem od 42,01% IPTV platforma zadržava lidersku poziciju na tržištu usluga distribucije radio i
TV programa do krajnjih korisnika. Za njom slijedi DTH distribucija (28,76%), MMDS (16,28%) i KDS
platforma (12,94%).
Iako se u posmatranom periodu bilježi rast broja priključaka na nivou tržišta od 0,44%, različite
platforme su imale značajne razlike u tržišnoj penetraciji. Kablovski, MMDS i IPTV operatori su zabilježili rast
broja priključaka (kabl 1,47%, MMDS 0,64% i IPTV 3,15%), dok je DTH platforma zabilježila smanjenje
broja priklučaka (DTH -3,79%).
Tražnja za uslugama distribucije radio i TV programa razlikuje se u zavisnosti od toga da li govorimo
o sjevernoj, središnjoj ili primorskoj regiji Crne Gore. Posmatrano u odnosu na broj domaćinstava tražnja je
najveća u primorskoj regiji, čak 82,10%. Slijedi središnja regija sa 66,58%, te sjeverna regija u kojoj
39,49% domaćinstava koristi usluge operatora. Posmatrajući navedene podatke sa aspekta primarne
tehnologije koju domaćinstva u pojedinim regijama koriste za prijem radio i TV programa, dolazi se do
zaključka da je u sjevernoj regiji zemaljski (analogni) prijem radio i TV programa još uvijek dominantan.
U posmatranom periodu prosječna cijena osnovnog paketa je iznosila 9,28€. Posmatrano u odnosu
na ukupan obim pruženih usluga distribucije radio i TV programa do krajnjih korisnika, tj. ukupan broj
prodatih osnovnih i dopunskih paketa, domaćinstvo koje koristi ovaj vid usluga, mjesečno u prosjeku, za njih
izdvaja 10,70€.
Izvještaj je dostupan na veb sajtu Agencije www.ardcg.org.
Sprdali se vi ili ne sve vise i vise ljudi uzima Extra Tv da li kad vec imaju internet pa da imaju i Extra Tv ili???? Svakog mjeseca je sve vise i vise korisnika. Ja nemam Extra TV, a znam da je izbor kanala uzasan
Cudo jedno sve vise korisnika, a tako "uzasan" izbor kanala...
Ruku na srce izbor kanala je dosta prosjecan.Moze to mnogo,mnogo bolje,npr BBM ima bolje kanale.
Hoce li mi neko reci kako i kome da prilozim prigovor za korekciju racuna za mjesec mart i april jer nijesam imao signala,a iskljucen sam zbog neplacanja martovskog racuna,i hoce li mi neko raskinuti konacno ugovor jer u poslovnici ne mogu dok ne platim racun?Aaaaaaaaaaaaaa,prosto vam bilo sto mi zivce iskidaste evo 2 mjeseca!!!
napisi to sve u pisanoj firmi i dostavi u poslovnicu. oni ce ti reci kad da dodjes za ispravku racuna. ne bi trebalo da traje duze od 7 dana. uglavnom ne bi trebalo da ti ne uvaze.
A evo kako je krenulo ovo se bez suda nece rjesavati.Uh da mi je raskinuti ugovor ne bi me srecnijeg bilo na planeti.
ne zamjeram, tvoje misljenje
imas HD risiver kod bbm koji moze snimati....
ali sve te funkcije dzaba koje si pobrojao, kad nemas sto gledati.... svaka cast BBM najbolji kanali
kablovska zato i sluzi da ima dobar izbor kanala, a facebook, vremensku i ostalo imam sve na laptopu
Je li tacno ovo za sport klub na extra tv?
Ulozih danas prigovor pa da vidim sta ce mi odgovoriti poslije praznika.
Kod mene su dani u pitanju kad cu da otkazem,samo cekam da mi umanje ovaj racun.Necete vise od mene jednog centa gledati do kraja zivota,samo nek ste zdravo!A ti Vidocq ne seri vise da te zamolim,posto evo niko nema hrabrosti da ti kaze!
Uvedes Extra TV ali nemas SK, uvedes Total ali nemas Arene...za nas je najbolje kad bi i jedni i drugi imali i jedno i drugo ali mislim da to prije svega ne odgovara SBB-u jer bi ih Extra Tv sa SK kanalima dotukao, i ovako vidimo da je vec prebacio 40% trzista...
Da ne drze monopol na fiksni i internet nikad oni ne bi prebacili ni 20% trzista. Ovako im ove Extra trio akcije sve odradjuju, kad vidite da BBM ili Total nude uvodjenje za euro i slicno i neplacanje pretplate tri mjeseca onda cete vidjet' rast i kod njih.
A da ne pricam o ljudima koji su neobavijesteni, koji misle da Eurosport prenosi F1 i da ce sve pokriti uvodjenjem Pi-Coma
Drzava je uradila sto je uradila, oni su kupili Telekom i naslijedili svu infrastrukturu, zato se ovako i izivljavaju. Crna Gora je malo trziste i normalno je da se SBBu ne isplati da postavlja svoju kao sto je uradio u Srbiji.
Al' se priblizava 1 maj i SK ;)
P.S. Tako sam bar procitao na ovome forumu.
Ne zanima mene sto je SBB-u isplativo a sto nije, zanima me zasto ne emituju SK3 i SK4 i SK5 i preko satelita...
Moj interes je da imam te kanale, a nemam ih, interes pretplatnika T-coma je da imaju SK, interes pretplatnika Total Tv je da imaju Arene, i ne mogu da shvatim da se pretplatnici stavljaju na stranu operatera, ne mogu da shvatim da neko uziva u tome sto nema SK na Extra ili Arena na Totalu...