Mogao je ono bit fin stadion, pravi engleski, da se ne usrase u sjever i jug...
Printable View
Mogao je ono bit fin stadion, pravi engleski, da se ne usrase u sjever i jug...
pa ja kazem da ima vise od 4....i glupo je praviti istocnu NOVU a da bude manje od zapadne, jer kad vec prave, neka naprave tribinu bar od 8000 ljudi....
ovo vam ist dodje kad ljudi prave kucu....200 kvadrata a imaju samo 2 spavace sobe :D znaci odmah bi uzeo bager i srusio kucu....
kad se vec nesto pravi neka se napravi da valja...
ovo je konacno resenje tj izgled stadiona????
ako jeste super je...
ali ja i dalje tvrdim, da je problem kapacitet a ne izgled...
treba misliti na buducnost.....za 5 10 godina, mozda budemo brazil , argentina po PUBLICI....mozda bude malo i 30000 karata....ulagati milione u jednu tribinu, bolje uloziti jos 3 puta i napraviti novi stadion, nacionalni.....sa bar 30000 gledala...ako ne i vise....
ovo ce bit extra :)
ali ovako na papir isto ka stadion Mogrena :)
Džonis,ne mlati da te zamolim.30.000gledalaca?
To jedino RUDAR kad dodje :p
Jel ovo stadion Budućnosti???Ako sam dobro shvatio sliku onda će umesto torza,pabb111,sony...cio onaj red bit šuma???Za ovaj projekat treba minimum godinu dana makar zbog podzemne garaže (ako sam dobro shvatio što će bit ispod navijačkog trga) a i dok se napravi hotel od istočne tribine (meni djeluje kao prilaz nekom hotelu)!!!Djeluje fino ali za toliko novca rok gradnje treba da bude manje makar za pola godine!!!
Pub i one kucice dje je "Cosak" se ruse, takodje se konacno mice ona pumpa i one barake..to znam!!Takodje se mice sve do Bocara..tj skoro da se sve maklo!!!Kao sto rekose nije samo tribina u pitanju nego i sve okolo ali ipak seru oko rokova za izgradnju pa Hajberi se na pravio za godinu a ne ova "prslotina" od tribine!!No, to su nasa posla..prihvati se ponuda pa tek onda jurnjaju za parama, ratama, produzenim rokovima i sl!!PIH!!Cekam da naprave ovaj stadion od 80tih mater im *****, da ako ga naprave vise!!!??!!
Milslim da ce po gabaritu bit skoro ista kao i zapadna ali pri vrhu ce bit ONE VIP loze..pa novinarske pa ove pa one , tako da ce za obican narod ostat nekoga jada za sjedjenje, mozda, jer ce one "bunde", prada cipele, frizure i partijski bedzevi da se presele sa zapada na istok..imace ljepse stolice!!!PIIIIIIIIIII:)
kad će bit karata za švajcarsku?
treba napravit novi stadion sa jedno 15-20 hiljada mjesta van grada recimo ona poljana preko puta mareze i niksicke magistrale ,a ne u strogi centar pravit to nidje na svijetu nema
Ma ovako se najbolje cujemo .Inace ova istocna tribina je odlicna ovakva treba svaka da bude
nisam mislio na rudar, buducnost, mogren, vec pricam o 30000 gledalaca u nekoj buducnosti....da gledaju reprezentaciju....
oces da mi kazes da u pg, ne moze da se napuni stadion od 30000 gledlaca, da dodje, italija, engleska, spanija, brazil????
ne avetaj....
samo pricam kako bih ja, jer ako se vec nesto pravi, NOVO neka se iskoristi sve sto treba da se poveca kapacitet....
jer proce 5 godina...i onda ce nekome pasti na pamet da pravi nacionalni stadion, koji je inace trebao da se gradi na mjestu KASARNE MASLINE...kapaciteta oko 40000 sa atletskom stazom...zasto se odustalo, ne znam...
Nijesam znao đe ovo da stavim pa evo ovđe. Dako naslutim buduće zvijezde naše reprezentacije :).
Tekst iz današnjih "Vijesti":
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FUDBALSKI KLUB “KARIOKE” USPOSTAVIO SARADNJU SA ITALIJANSKIM GIGANTOM, TRENER ZORAN MIJOVIĆ KAŽE:
http://www.vijesti.me/_slike/1285896944.jpg
Podgorički fudbalski klub “Karioke”, koji vode braća Zoran i Nebojša Mijović, nekadašnji fudbaleri Budućnosti, dobio je nedavno poziv italijanskog giganta Milana da u jednoj od najprestižnijih fudbalskih akademija u Evropi prezentira svoje metode rada i svoju fudbalsku školu.
Sportska akademija “Setore Đovanile”, kojom komanduje nekadašnji fudbaler “roso-nera” Filipo Gali, smještena je 100 kilometara jugozapadno od Milana.
- Pošto smo već imali priliku da vidimo kako se radi u savremenim klubovima i zemljama, poput Engleske, Holandije i Njemačke, naša želja je bila da to iskustvo upotpunimo sa Italijom i AC Milanom, jednim od najvećih klubova u Evropi - kaže trener Zoran Mijović.
Zajedno sa njim, na radnoj nedjelji u Milanu boravili su i talentovani fubaleri “Karioka”, 14-godišnji Miloš Vukčević i Zoran Petrović.
- Njih dvojica su na terenu prezentirali kako se radi kod nas. Imali su pet treninga i jednu prijateljsku utakmicu protiv Udina. I po riječima trenera koji su zaduženi za rad sa tim selekcijama, kao i direktora škole Filipa Galija, pokazali su izvanredan kvalitet, tako da je Milan već zainteresovan za njih. Uspostavili smo saradnju koja nam može biti korisna na više načina, u vidu razmjene iskustava, prijateljskih utakmica...
Ime Dejana Savićevića u Milanu vam otvara sva vrata, kaže Zoran Mijović.
- Nevjerovatno s kolikim poštovanjem ljudi izgovaraju njegovo ime, ne samo u klubu. Gali se posebno raspitivao za Dejana, rekao je da mu prenesmo pozdrave.
Fudbalski klub “Karioke” je poznat po talentima, prošle zime je 15-godišnji Nikola Zvrko, o kojem su pisali i engleski mediji, zadovoljio ukuse skauta Mančester sitija.
- Formalnosti oko njegovog odlaska za Mančester se uveliko obavljaju. Mislim da smo i u Milanu pokazali koliko su djeca sa našeg podneblja talentovana - zaključuje Mijović.
koliko nas ide u londonu??
sad procitah da je oko 8000 bugara bilo tamo
EDIT:
Ni James Milner nesmije igrati protiv nas zbog zutih kartona :D to su sada 4 standardna igraca iz utakmice protiv svajcarske sto neigraju protiv nas (rooney, defoe, walcott i milner) a sto je najbolje, da su svi ofenzivni igraci :D
od svajcara samo Lichtsteiner zbod crvenog kartona
Spisak U-21 reprezentacije Crne Gore
1. Velimirović Pavle Petrovac (MNE) 11.04.1990. golman
2. Šćekić Nemanja Čukarički (SRB) 17.12.1991. golman
3. Zonjić Igor Banat (SRB) 16.10.1991. odbrana
4. Šofranac Aleksandar Mladost (MNE) 21.10.1990. odbrana
5. Balić Saša Inter Zaprešić (CRO) 29.01.1990. odbrana
6. Radulović B. Miloš Zeta (MNE) 23.02.1990. odbrana
7. Simunović Andrija Grbalj (MNE) 21.03.1991. odbrana
8. Golubović Radivoje Budućnost (MNE) 22.04.1990. odbrana
9. Radišić Mirko Lovćen (MNE) 01.10.1990. odbrana
10. Vešović Marko Crvena zvezda (SRB) 28.08.1991. vezni red
11. Lončar Velimir Mladost (MNE) 05.05.1990. vezni red
12. Šćekić Aleksandar Lovćen (MNE) 12.12.1991. vezni red
13. Stojanović Vukota Bokelj (MNE) 07.04.1991. vezni red
14. Bogdanović Dejan Lovćen (MNE) 08.08.1991. vezni red
15. Kajević Asmir BSK Borča (SRB) 15.02.1990. vezni red
16. Kaluđerović Andrija Lovćen (MNE) 29.10.1993. vezni red
17. Nikolić Stefan Temišvar (ROM) 16.04.1990. napad
18. Seratlić Ermin Mladost (MNE) 21.08.1990. napad
19. Gruda Sead Gefle (SWE) 27.07.1991. napad
20. Nikač Darko Budućnost (MNE) 15.09.1990. napad
Nova selekcija, oni momci su omatorili. 1990. godiste i mladji ce igrat ovaj ciklus kvalifikacija.
Kapitenska je data Nikolicu, igrao je najvise za reprezentaciju. Jedino znam za Balica i Nikaca sa ovog spiska.
Ma samo neka se ovaj stadion napravi jer je stvarno sramota što se čini i to godinama. A već kad je o stadionima riječ valjalo bi poradit na tome da još naših stadiona dobije dozvolu uefe. Znam da košta ali je šteta. Godinama naši prvaci igraju pod Goricom pred 20 - 25 ljudi (osim Budućnosti, naravno) umjesto u svojim gradovima pred nekoliko hiljada. Šteta jer bi onda vjerovatno koliko toliko rezultati bili bolji. Ti bi stadioni bili dobri i kad igra mlada reprezentacija jer znamo kakva je posjećenost tih utakmica u Podgorici. I, naravno, na Cetinju takođe bi valjalo da bude jedan stadion kapaciteta 5 do maksimum 6 hiljada ljudi. Što je Brano Milačić rekao sramota je da prijestonica nema stadion.
Dobro, ima tu i Vešović od koga svi puno očekujemo. Ovi momci iz Lovćena su svi standardni i prvotimci jer ih forsira trener Milačić. Pavle Velimirović je standardan na golu Petrovca i po ovim pregledima što sam gledao reklo bi se da ih spašava non stop od rezultatskih katastrofa. Trebalo bi da je dobar i samo da tako nastavi. Šteta je što Božo Marković iz Sutjeske nije mlađi ta 2 mjeseca i 5 dana :) jer je trenutno u velikom naletu. Treba naglasiti da su u ovoj generaciji Savić i Tomašević ali oni su nam potrebni A timu što nikako nije hendikep jer je jedina njihova greška što su, iako toliko mladi, dovoljno dobri za A tim. Dodajte njih dvojicu i eto sasvim solidan sastav. Još kad bi Budućnost dala malo prostora mlađima bilo bi dobro ali ona to nije činjela ni prošle godine pa ne vjerujem da će i ove.
Viđećemo. Uzgred, kad ističe Vlaisavljeviću ugovor. Možda ovaj poll da se promijeni, a? :)