Uzrečice.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Printable View
Uzrečice.
Nema greske.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Uh sad si me podsjetio šta me kod ljudi jezivo nervira na naše prostore.
Kad se kunu u familiju da bi "dokazali" da ono što govore je istina.
Ovo "nema greške" je blaža verzija.A kad krenu da se kunu mi je hard kor.
Nista gore nema no kad cujem da zensko izgovara a bez majke, ostrogami, tebeee ukopalaa
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
E baš meni i muško i žensko a najcrnje mi je kad čujem to od nekoga ko nema ni 18 godina.Kako je društvo potrovano tom boleštinom toga sam se grozila još u osnovnu školu u Nikšić nadala sam se da će ta pošast u 21. vijek da nestane no "tradicija".
A tek da ih čuješ kako psuju...
Najgluplje pravilo u avio-industriji ikad: ne smijes da prodjes za bocicom vode al' je mozes kupit' par metara dalje, 5x skuplje od one koju si imao u ruci.
Safety/Security first.
Hard Kor Lažovi.
Ono laže,znam da laže,on zna da znam da laže a ipak Laže.
Faking Lažovi.
do kvon i cmarguz eo godinu dana se ne moze zivjet od njih
Bogamio sam rijetko dje gledao vodu za euro, pogotovo u zadnje vrijeme.
Prije ih je bilo po onim automatima taman po litra za euro ali sad sve manje.
Sad kad nadjem po litra za 2 eura ili 0.75l za 3 smatram da sam super prosao jer je obicno duplo skuplje po onim aerodromskim 'kafeterijama' i glupostima.
Na to mogu dodat' i kompletan "duty free" aerodroma koji je prevara totalna. Vecina stvari je skuplja nego da u grad kupis, sa svim taksama.
Zaboravih i na shpijune,mada ovi prvi su obichno i shpijuni,tako da isto se hvata.
Prije ce pristat da jede danas leb i sol,no na najbolji ruchak da se povede,ali samo da sazna shto vishe chak i nebitnih detalja,i onda da shiri do centrale.
Tako je.
Mislim da grcka ima neki poseban zakon za vodu.
I u lokale, i fensi restorane u Atinu boca vode je 50c od pola litra.
I u atinu sam na dosta mjesta vidio da donose bokal ili bocu obicne vode na sto za dz, ko ne naruci flasiranu.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Bahatost i bezobrazluk Rus/Ukra ljudi koji misle da u imanja moze da se ulazi u setnju i berbu voca. Goveda svi zajedno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
U Istanbulu voda u restoranu je 0,00€ ili Lira kako oćeš
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Ne znam kako dodjosmo sa flasiranom vodom na aerodromu do besplatne case vode u restoranu al' ok.
Da se vratim na aerodroma a povezem sa pomenutim Istanbulom... jedan od skupljih aerodroma gdje recimo pakovanje alve u istom tom gradu mozes da platis 4-5 eura a na aerodromu ces IDENTICNO pakovanje platit' 15e.
Sve je u krv i sve je 3x skuplje nego bilo dje u grad.
https://www.youtube.com/watch?v=eHhZ8fA72Ec
...mada mu ide uz pjesmu, što jeste - jeste.
Nervira me ovo neodlučno vrijeme kad treba da se spakujem. Slojevito. E ako nisu pametni ovi rusi što se uče ladnoći od malih nogu no mi što se nosimo pa mi je ormar zadnjih mjesec ni tamo ni ovamo. Pi.
https://declutterbuzz.com/wp-content...loset-mj-1.png
Zasto?https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...63c8d4751a.jpg
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bikoz vi ar fakin komunalna,and bikoz vi ken.
Na koji je jezik ovo "POLICIA KOMUNALE" !??
Na albanski.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...66ebf1bf2b.jpg
Zbog cega?
Jel' na drugoj strani srpski i bosanski?
Ne znam samo pogledah šta znači i ulećeš na stranicu Opštine Tuzi.:joy:
Nije problem jezik nego pikap od 30, 40 hiljada eura, audi sluzbeni od 57000 eura u opstini podgorica ,bahacenje funkcionera ko ima bolje auto jer ovce placaju no neka...
Ver Audi?
Ne vjerujem da ima zemlje za vise sluzbenih auta po glavi stanovnika.
Danskoj koja ima 20 ministarstava, sličan broj kao i Crna Gora, sada postoji samo 20 službenih automobila. Dakle, jedno vozilo po ministarstvu. Sa druge strane broj službenih automobila u Švedskoj je nula",
A kod nas 4300!
Podaci iz 2022
Kod nas su bas skoro docerali dvije nove skodice.. Nek poraste taj procenat jos
Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk
Jesu one Škode u Miliciju?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3335c3dde9.jpg
Kilava omladina me nervira.
Gazda pumpe eko na stati aerodrom kod okova, stavili za eco dizel jeftiniji pistolj za kamione da ne bi mala auto to sipala, e jevreju
U kucu koja kosta preko milion eura (malo sam rekao) narandzasti kablovi iz zida , plavi kablovi u rek (ftp) .... pa.majku ti placen si bukvalno 5 eura po metru kabla da to razvuces i prevezujes kablove pihhh
Htio gazda da ubije obrena ..... a i ja jer na 15 min posla ostah dva dana puna
Plus struja legrand program na 4 uticnice pomijesali nulu i uzemljenje pa sve ispadaju sklopke ....
Ja razumijem kad se stedi nema para itd ali kad dobijes takav posao dje te ne pitaju koliko kosta pa napravi ga da valja! I da je telemont angazovao opet bi zaradio!!!
Kuvanje, al navikavam se polako.
Probile FB reklame preko AdBlockPlus-a... nisam ih gledao godinama.
Kakav gadluk od debilizama koji se promovise.
Nadam se da ce popravit' ovo 'curenje' uskoro... Ne znam kako ljudi izdrzavaju sa ovim ogavnim reklamama, degenericnim sponzorisanim sadrzajem i politickim kampanjama maloumnih klovnova...