CRP mi je 150 . Ne znam jeli im to spada u hitne slucajeve?
Printable View
CRP mi je 150 . Ne znam jeli im to spada u hitne slucajeve?
Spada i idi odmah.
Vjerovatno upala. Idi u hitnu obavezno, jer ces preko izabranog doc na red za smimak za 2 mjeseca
Sent from my F3111 using Tapatalk
Mislim da uviej treba dramu napraviti i sve se onda može! Jednostavno mi je BOLESNO ako neo radi kao ljekar ii sestra vrati čovjeka koji je bolestan, sa upalom ii temperaturom! Preporučujem, ubuduće, računam da je drug @BlackVelvet već obavio pregled i već se nalazi pod odgovarajućom terapijom i želim mu uspješa oporavak kakva god upala ili problem da ga je snašao, ali za ostale preporuka, tražiš da te primi jer si bolestan, kaže da neće, samo kažeš MIRNO, ok, ako nećete molim vas da mi napišete i potpišete da nijeste mogli da me primite, objašnjenje i razlog...vidjećeš da će te odmah primiti...
Zvoncice, mozda si i u pravu. Ali vjerovatno i da su me primili morao bih cekati da se svi zakazani pacijenti prvo odrade,
ali nisam mogao cekati toliki red jer je cekaonica bila prepuna, a meni je u tom trenutku bas bilo lose.
Obavio sam pregled kod privatnika i vec sam pod odredjenom terapijom. Pluca su mi navodno "cista" a grlo malo crveno. Ali cudim se okle ovoliki CRP na samo "crveno" grlo.
Htio sam samo preventivno uraditi RTG pluca, tako da hvala Gandalf, ujutro cu poci do Filipovica. Hvala i ostalima naravno.
Cim je bilo kakva upala u organizmu CRP se povecava, tako da ti je to od upale grla, ili sto bi ti rekao "crveno ti je grlo"
Nemoguce da toliki CRP moze biti od toga. Podji ti da provjeris to svakako
A koliki bi trebao da bude CRP za upaljeno grlo?
ma crp skače za sve upale ljudi, dobro je kad je sve ok....samo prati i obavezno crp odradi ponovo nakon povlačenja "crvenila grla" on mora pasti čim se upala povuče....ako se ne povuče imaš neko drugo žarište....
što se tiče izabranoga, u pravu si, međutim, koliko sam upoznata oni MORAJu jude koji su bolesni primiti prioritetno...znam da u praksi nije tako i ako čovjek ima novca najbolje je da se uopšte NIKAD ne javljaš svome doktoru nego samo privatno ali onda se pitamo kome dajemo i zašto novac za zdravstveno osiguranje...ako mi vjeruješ več dvije godine nijesam svoj hronini zdravstveni problem kontroliala jer me mrzi i nervira cijela procedura oko zakazivanja i najsmješnije od svega kad ti izabrani kaže "nema termina"...zamislite da već nekoliko mjeseci niejsam uspjela da zakažem jednu kontrolu kod specijaliste jer NEMA TERMINA....tako ti je to kod nas i onda se pojavi ministar i kže da sve funcioniš i da nam je zdravstveni sistem najbolji u regionu?!
jo malo će ljudi početi kod travara da se liječe...časti mi bolje bi nm bilo!
Nemaju termina jer idu da rade privatno. Upravo se desilo prije mejsec, dva takav slucaj, zakao covjek pregled kod specijaliste, cekao skoro mjesec dana, dosao, sestra kaze, doktor je odsutan, bolestan je. On (posto zivi vani, ima para) podje kod privatnika, kad ne lezi vraze, eto mu izabrani doktor otvara vrata od ordinacije i zove ga da udje. Nije nista rekao, samo je zavrsio pregled i otisao. U vecini slucajeva nasi doktori su jedne iskompleksirane fukare koje treba ovrci kakvom toljagom, no bi coek odgovara ka za najboljega.
https://www.kolosej.si/media/movies/2005/4/1/31567.jpg
dje ga je Zoro ? i Torzo?
Gde se overavaju kopije dokumenata sad? Je li isto u onoj zgradi gde je muzej? Ili u novootvorenoj opstini? Ili ko zna... od kad do kad im je radno vreme?
Postoji li ko kod nas da se bavi ovim, jako povoljno mi se čini ako je kvalitetno?
http://www.iron.rs/proizvodi/fudbalski-golovi
Nisam nikako prije stavljao TV na zid..
Kako ide to? Najbolje rjesenje da bude sto blize zidu, tj. da 'strci' sto manje?
Koja su rjesenja u opticaju?
Kupis drzace i montiras. Nije bas zgodno da je previse blizu zida iz dva razloga: prvo, zbog kablova, nekad oces da dodas neki uredjaj ili slicno, drguo zbog ventilacije, to jest cirkulacije vazduha sa zadnje strane. Koliko god to izgledalo da tv ne grije mnogo ipak nije bas tako.
Imas raznih drzaca
Koji su podesivi i mozes da odredis sam koliko je blizu zidu...
do kad rade pošte danas? jel do 16h il?
Sent from my iPhone using Tapatalk
DO 5 valjda.
Ili do 18h :)
Najbolje je da nazoves i pitas prije nego odes.
Kako koja, ova kod zeljeznicke do 14h
Ja sam 99.9% sigiran da rade do 19 kod zeljeznicke... Vjerovatno zato sto sam maloprije bio tamo...
Valjaju li sto ovi Akai bluetooth zvucnici iz TehnoPlus-a?
Zna li neki broj telefona za provjeru mjesta za glasanje
Sent from my F3111 using Tapatalk