nije losa ponuda :) jer se dobije prevoz od aerodrom, karta za utakmicu :) al problem je sto su je danas objavili, a termina za apliciranje za vizu nema vise :) bistro nema sto :)
Printable View
Dobro bi bilo kad bi se tu isprobalo par novih igrača. Možda i Nikola Vujadinović recimo koji konačno igra, istina ne u nekom strašnom klubu i ligi ali igra. A možda i Kecojević, zašto ne? Meni je sasvim u redu da ne igramo prijateljsku sa nekim jakim timom već sa prosječnim. Ne treba mi nešto da se kokotimo već da završavamo posao.
a bolje da proba savica i tomasevica i bojovica koji je klasa zatog nesretnog vujadinovica sa jutjuba. Za njim nema trenutno nikakve potrebe jer je basa zabetoniran a dzudovic, savic se bore za mjesto do dok je bojovic pa i tomasevic sigurno zasluzio/li da igraju prije njega
a bojim se e će opet onog bataka ubačit.ne znam samo što ga koji moj zove.ne bi doša u mogren da što valja i da može klub nać kakav.
To ce bit' prva utakmica dje cemo nekoga da opeglamo sa 4 razlike, minimum! Zaboravili ste jos jednu stvar, na koju Savicevic vjerovatno nije ni mislio - TESTIRANJE NAVIJACA! Kako god da se zavrsi mec sa Svajcarskom, treba svi da dodjemo protiv Azerbejdzana! Skoro mjeces dana zivimo od trenutaka koje su nam fudbaleri podarili i red je da im to vratimo. Kad istrce na teren Gradskog stadiona pod Goricom da se osjecaju kao da im je kljucni mec za EP, kao da igraju protiv Spanije ili Njemacke. I dalje pricamo o Velsanima i Bugarima! Ajde da se organizujemo i napunimo stadion, pa da imamo jos jednu veliku pricu! Ovog puta, NAVIJACKU! Da pokazemo da smo UVIJEK tu i da nas na stadion ne privlaci/dovlaci atraktivnost protivnika, vec ISKLJUCIVO ljubav prema domovini!
Sad planirajte! Isto kao sto mozete gostovanje protiv Engleske.
J**** ja toga koji bude tu protiv Engleske, a preskoci Azerbejdzan.
Cudno je kako ljudi NE MOGU OD POSLA, ili NEMAJU PARA samo kad su manji mecevi! Protiv jacih uvijek nadju neko rjesenje... Zbog ovakvih smo svi na istom glasu.
40 godina kasnije...
Prilaze vam unucad i pitaju vas: 'Djede, djede... Koja ti je utakmica, ovako, najvise urezana u sjecanje? Je li kad smo 2010. zgazili Engleze na Vembliju? Ili ona kad smo kad smo 2042. osvojili SP?'
- Eeeee... .
Aaaah, snovi pusti... :blah:
pa nekima je glupo organizovat navijanje na prijateljske meceve i to je tobos gubljenje vremena i sredstava jer bi prema njihovim rijecima trebalo da se navija samo na utakmicama kvalifikacija (to je bar bilo objasnjenje za poslednju prijateljsku)... al to je u krvi naseg naroda, bar neke vecine, dok se mi ostali opiremo tome :D :D
p.s. uzeti tekmu protiv sjeverne irske za primjer kao poslednju :D :D
Novakovic strijelac za Amkar protiv Spartak Moskve
Mislim da bi dobro odradio posao umjesto Pekovica protiv Svajcaraca,mada isto mislim da ce se Cico prije za Kascelana odlucit....
http://www.youtube.com/watch?v=KfnbG...layer_embedded
pogledajte novakovicev gol;)
nikad vise takav dat nece;)
Premijerligaši WBA i Birmingem zainteresovani za Milana Jovanovića, piše u današnjoj Areni.
Ima tamo finih komada! :D
Zalosno, ali istinito! Mi tu, nazalost, ne mozemo nista! Ja sam iskljucivo mislio na nas, 'obicne' gradjane! ;)
@gatsbyy
"al to je u krvi naseg naroda, bar neke vecine, dok se mi ostali opiremo tome"
Najezim se kad pomislim da u toj vecini ima dosta donatora krvi! :p
Basa strijelac iz penala :)
gledah danas malo Vujadinovića za Aberdin, ispadoše fino on i kolege mu, kod golova Rendžersa za preokret. :)
nakon 2:0, meč je završio 2:3.
http://www.atdhe.net/24848/watch-sporting-vs-nacional
Vukcevic vs Tomasevic :)
Rekoh da postavim i sjajni gol našeg kapitena. Sinoć rekoše na La Domenica Sportiva govoreći o Tottiju da bi Vučinić igrao u bilo kojoj ekipi ali u Romi ne može. Obratite pažnju na komentatora :)
carlo zampa ti je njihov voditelj godinama ima on jacih vrisaka gledaj protiv lacija:)
situacija je ta da je zampa rekao nedje tokom meca da se kladio kao da ce uc mirko i dat gol:)
e sad laze li sofro to ne znam mada mu ne bi bio prvi put
Ne ide najbolje Mateusu ;)Quote:
''Dimitar neće odbiti sastanak sa Mateusom, ali to će biti sve. Neće se vratiti. Doneo je jasnu odluku ranije ove godine'', rekao je Emil Dančev, agent-menadžer sjajnog bugarskog reprezentativca.
Sto im znaci DAJE?
Je su to od nas pokupili "dalje" pa je fora za Mirka? Koliko ja znam zabarski, ta rijec ne postoji.
Ne postoji na italijanskom ni jedna riječ koja ima u sebi slovo j osim ako nije strana riječ. Ne znam ni ja što znači ali pretpostavljam da je na rimskom dijalektu jer to vidim samo na rimskim stadionima "daje lazio" "daje roma".
Ovo što veli kaemSe. Znam za Carla Zampu pa sam namjerno postavio taj video klip a imao sam i druge. Ovo što Šofro veli naravno da ne vjerujem jer on laže čim zine pa bi bio izuzetak da je govorio istinu. Bio sam se pripremio misleći da će In prenositi serie A ove godine da snimam njegove i italijanske emisije samo da to i dokažem videom. Sad samo prebacam kad mu čujem glas da se ne bih nervirao i da bih navijao za Milan s anđelima.
Izvinjavam se na offtopicu.
http://www.spox.com/de/sport/fussbal...rteidiger.htmlQuote:
14.59 Uhr: Bulgariens Premierminister erwartet keine Wunderdinge von Lothar Matthäus: "Ich weiß nicht, was er in Bulgarien machen wird. Das Maximum, was er rausholen kann, ist noch mal zu heiraten." Da hat sich der Loddar aber wieder ne Truppe ausgesucht.
danas je premijer bugarske izjavio da neocekuje neka cuda od Matthäusa: "Ne znam sto ce uciniti u Bugarskoj. Maksimum sto moze izvuc je da se ponovno ozeni."
koji kralj od premijera :clap:
Ni Runjo ne igra protiv nas :)
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/foot...td/9034666.stm