Je li registrovan tracking?
Printable View
Je li registrovan tracking?
sto mislite vi,je li ovo prevara?Oglas se zatvorio par sati posto sam trgovao?Jer mi djeluje kao bajka,isto ovo na druge oglase kosta 180-200$
koliko vidim prodavac ima pozitivan feedback 100%
Dan posto sam uplatio pare sam dobio email da je posiljka poslata i dobio sam tracking number...
Al mi za estimated delivery pise unconfirmed,a ne mogu da pratim paket sa tracking number-om,pise da posiljka nije evidentirana...
Salje se preko China post-a...
Slabo pratite temu :p. Da se pojavi na treking treba da prođe neko vrijeme. Ovaj je zatvorio radnju praktično, ima 17 prodatih stvari, ime radnje bzvz našvrljano, feedback-ovi su uglavnom stariji. Vjerovatno proba na foru da proda. Ako se ne pojavi treking za 10 dana otvori case da ti vrate pare.
ako ima 17 prodatih stvari,zasto mi na isti oglas za muziku pise "0 available / 123 sold"
a ovi feedback-ovi su u zadnjih godinu dana,vidim ima i pozitivan feedback za ovu muziku...
Mada evo vidjecemo,i meni djeluje kao bajka
Ma mogu oni sebi da lupaju to kao na ali. Napraviš gomilu naloga i samo šaltaš, vjerovatno su dosad i firmu za to osnovali kakvi su :D
Nisam nikad narucivao sa amazona, sad sam htio nesto, probah 2 stvari i ne salju u CG. Ima li lijeka kakvog za to?
i ima li kakva opcija da mi u pretragu izbaca samo sto se salje u CG? nesto mi je nepregledno ili se nisam navikao :)
Sam Amazon ne salje za CG, mada neki prodavci salju.
Ihaaa, nikad u dom :)
Poslato sa LG-G3
Nisam kupovao odavno sa zapadne obale, 7-8 mjeseci, a tad su mi posiljke stizale za 25 do 30 dana. Danas sam dobio posiljku koju je momak poslao iz LA prije 7 dana. Jesu li se ubrzali ili sam imao srece?
Sent from Tapatalk
Ako je USPS onda ti se sigurno posrećilo.
Ocekivao sam da ce ova Singapuska posta bit malo brza...Vec 24 dana od kupovine...od 13. maja mi stoji ovo :
2015-05-13 16:19Despatched to overseas (Country code: ME)
2015-05-07 19:28Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Nema , provjeravam uvijek na 3-4 sajta za tracking i sve isto od 13. maja...
Onda cekaj da ti se pojavi u nasoj posti jer mi je isto pokazalo i kad mi je posiljka stigla
Btw za 14 dana je meni stigla posiljka singpostom
meni evo sesti dan otkad sam narucio stvar sa ebay-a,jos ne mogu da je pratim sa china postom...Pise mi da je nepostojeci tracking number
A vezano za shipito, ne znam jesam li razumio dobro, registracija košta pet dolara i dodatni euro za svaki paket?
Da, tačno tako.
Evo vidim od skora da su u "besplatna" skladišta osim onog u Nevadi dodali i Kaliforniju. Iz Kalifornije najbrže stižu paketi ali znaju da uzimaju dodatni porez, kalifornijski zakoni :)
Vjerovatno je bilo ovo pitanje milion puta, ali s obzirom da ste ispisali 500 stranica i sa defektnom search opcijom... :) Dakle, da li je istina da je carina na elektroniku (smartphone, konkretno) 0%?
Ako je ko narucivao ksenonke sa Alija, da su mu stigle i bile dobre, neka stavi link zamolicu :)
Od 6k pa navise mi trebaju.