Ovdje bi se neke krave mogle zakopat.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Printable View
Čak ne bi morale ni da se kopaju. Mogu onako da se bace na gomilu i dobro je to.
Usput, vode li u obilazak deponije u željezari investitore, nove vlasnike i slično?
Sjetimo se veselja željezarskih parazita kad su ih zakačili na državnu sisu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...35b21c3c04.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nevjerovatna cinjenica trebali su 50 krava Q da zakolju i u mesaru pa fino na trziste... a ovi ih zakopali i time stetovali oko 30 tona govedjeg mesa za gradjane crne gore....
Vrati se dps sve ti je oprosteno...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Јесте ли за ово гласали? Јесу ли ови људи нормални?
Grgurović: Ukopavanje krava kod Studenog potpuno bezbjedno i legalno
https://www.cdm.me/drustvo/grgurovic...dno-i-legalno/
Негдје се морају закопати, зашто не тамо?
Trebale su krave u mesaru ali su nesposobni pa su stetovali 30 tona mesa...
“Ova lokacija, koja je u svojini države Crne Gore, ne nalazi se u blizini vodoizvorišta i ne predstavlja nikakvu prijetnju ni za životnu sredinu niti za zdravlje stanovništva. Na lokaciji nema stalnog stanovništva, što dodatno potvrđuje sigurnost ovog postupka. Uprava za državnu imovinu dala je saglasnost za upotrebu ove parcele, a proces ukopavanja je pod stalnim nadzorom Uprave za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove.
Grgurović: Ukopavanje krava kod Studenog potpuno bezbjedno i legalno - CdM
Знам да волиш ЦГ много ал не може ти бит старевина сва имовина државе ЦГ.
Mislim da je tokom prethododnih 20-30 godina u više navrata na sličan način zakopan daleko veći broj grla (krava, ovaca, svinja...) pa se nije digla ni približno ovakva frka.
Crna Gora nema sanitarnu deponiju i prinuđena je da se na ovaj način rješava uginulih ili ubijenih životinja.
Uzgred, neko bi praveći odlagalište/deponiju za životinje (po standardima koji važe u EU) mogao da napravi i prilično dobar biznis. Vjerujem da bi vrlo lako dobio dobar kredit, dio vjerovatno i kao grant.
Za danas zakazano rušenje bašte lokala “Lovac”; Arapović: Gradu smo platili sve obaveze
Evo desant na naš kvart jutros, ako nema 50 komunalnih policajaca i policajki, doveli pauka, bagera, dva šlepera, proći se ne može ovuda. Televiziju doveli, pakao...
Od kad znam za sebe čini mi se znam i za Lovac, kultna kafana. Čisto sumnjam da je Tomo tu nešto zajebao.
Idu izbori pa je potrebno dizati dževu, što bi ono rekli stari....
Ovog rijetko antipatičnog lika su izgleda priveli....
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...rava/komentari
Samo se nadam da ce mu i opaučiti kaznu neku novčanu....
A jes Tomo nema dugovanja pa ruse jer ga mrze.
Evo volio bih da objave podatak u ovom vijeku koliko je placao godisnje za tu bastu a koliko je trebao po tada vazecim cijenama po kvadratu pa da vidimo koliko je ukrao para svima nama bez obzira na nacionalno ili politicko opredeljenje.
Znači Mandić dupli agent,ono ka pričaj ti njima što im prija ali sad si naš čoek. [emoji3]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a533b0c472.jpg
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ko je pominja nacionalno ili političko opredeljenje, zabolje me i za jedno i za drugo, žao mi samo kafane. Uglavnom, otprilike je ta priča, bagatelno je nešto plaćao godinama i sad je muka. ponavljam, men je žao kafane, šta koji k oće baštu da ruše, uzmi mu lokal ne diraj kafanu. To je valjda lovačkog društva pa su mu digli sad dadžbine drastično, oko toga je muka.
A bogme je barem 5 lada niva otislo u lovacki....
Pa neka mu obracunaju obaveze i naplate. Sto ima on a i drzava od rusenja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa i ja se zapitao zasto mu ruse bastu jedino ako je nelegalna ali nemoguce je da je toliko godina stojala bez dozvole.
To ti je nemoguće? [emoji846]
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije Marko Bato Janko Carević lud. Postavi nekakvu crkvu i krst, pa udrite ako smijete, šejtani.
delete
@osvajaci pg mene vala ikovic i nije antiparican toliko koliko ove glave po bilbordima i tržnom centru raznatovic. Stavili ih isto ka' u koreju. Sprdaju nam se politicari i uhljebi s glavom jer nas nema da bojkotujemo rad politickih partija koje nagrdise ovu zemlju. Ali glasaj narode kad mozga nemas