Meni je ona auto sihronizacija jela bateriju nenormalno, iako nisam bio prikacen na net, ona mi je ubijala bateriju, jedan dan max mi je mogla baterija, i to pola od toga u stand by, i kad sam to ugasio, u prosjeku 3 dana traje
Printable View
Meni je ona auto sihronizacija jela bateriju nenormalno, iako nisam bio prikacen na net, ona mi je ubijala bateriju, jedan dan max mi je mogla baterija, i to pola od toga u stand by, i kad sam to ugasio, u prosjeku 3 dana traje
Znam , vidi probaj jos i ovo , Setings > applications > samsung apps - Ugasi tu notifikaciju . Znaci predpostavljam da si sve auto sinhronizacije ugasio i na manual stavio . Probaj jos da ugasis i fast dormancy - *#9900# - 6ta opcija Disable fast dormancy . Cisto da vidis oce li ti vise trajati sa svim tim . Koji ti firmware 2.3.5 ?
Evo ugasih fast dormancy, taman mi nista ne treba, mada je meni dovoljno dan ipo da traje baterija, ne treba mi nista vise :) Nego eto cisto da testiram :)
Pa da cisto da istestiramo :D
Ajde ajde, kao verbalni kad je počeo da me ubijeđuje da njemu traje duže baterija na dhd nego meni na aino, samo nastavite, još malo pa ste me ubijedili...
Ja nemam razloga da lazem, kazem da mi je auto sihronizacija opasno jela bateriju, ali kad sam to ugasio, izdrzala je preko 3 dana, iako mi nije potrebno toliko...
Nema mi sto tebe da ubedjujemo :) Nokija je tebi najbolja i to je to . tako je kako je
http://mos.futurenet.com/techradar/R...e23-420-90.jpg
The not-so-good news is that if you're playing with the Samsung Galaxy S2 all the time as we were (and we mean listening to Spotify, browsing the web via 3G, watching videos frequently, whacking out some maps here and there with GPS, reading books, using Push email and playing games) then you'll be lucky to get 10 hours of battery out of it – and that's with the enhanced 1650mAh battery wedged on board.
Ovi imaju veliki problem sa baterijama, objasni im kako:
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1703209
Može li kako ovo mlatinjanje da se prebaci na hejt temu, nije otvorena samo da se oslobodi iPhone tema nego i ova, zar ne? Hvala. Back to Android discussion.
valja li uzimat ovaj nexus s..nije skup a koliko sam upucen bice i 4.0 za njega..
Valja kako ne valja Google je iza njega :)
A kako mislis nije skup? :)
ako ga uporedis sa sensation,galaxy nexus itd. onda ovaj nije mnogo skup 285eura je nov...a dobijes jos i ice cream sandwich :) mada na ovu krizu je to i previse...
A onda i nije. Mada mozes da nadjes galaxy s za jos manje para...
Nexus s je zvjerina od telefona
pitanje je oce li SGS dobit official ICS...
http://www.youtube.com/watch?v=NBBee...&feature=feedu
eo lijepa vijes' za korisnike milestone dvojke (ako ve ima jos ko) :D
Quote:
News for Eueopean Motorola Milestone 2 owners.
The upgrade to Gingergread will begin tomorrow, we will be rolling out in stages
and so please watch this space for more information. Thanks!
G1 ima 192 MB RAM, 256 MB ROM sa 528 MHz ARM 11 procesor
Ali je "pure" android, i čim radi na njega radiće i na ostale.
Imao sma ja jedan g1 čim je izašao, tada je bio na 1.5 i bio je developer edition (Gmail je tada skoro pa poklanjao developerima phone radi popularizacije androida). Bio je fabričku rootovan i moga osi da se zafrkavaš sa njim.
Ima masu strana pa mi muka da trazim sad jd li pitao ko. Imam Hc Hd2 i zelio bih da ubacim androd u njega. 2.2 ili 2.3.3 strah me da se sam bakcem sa tim pa ima li ko da bi mi to odradio za 10ak e nagrade. :D i moze li se desiti da sto ne radi koci itd itd. Naravno da mi se promjeni i Rom i sve zivo. i odgovore preeko p.m. i imam jis pitanje moze li se odraditi to da me tel na paljenju pita da li zelim android ili wm6.5?
Ljudi samo 1 pitanje , imam Android Revolution 6.1.4 ,pa sam sa xdadevelopers,htio da skinem 6.1.6 ,mora li to da se skida na kompjuter pa na telefon,ili mogu odma sa interneta na telefon preko WIFI - a,jer bi mi bilo tako mnogo lakse :D
Koliko znam moras da flashujes rom sa pc-a . E a sada ako neznas nemoj cackat dok ne procitas kako i sto ide . . .
nisam pratio topic ima mjesec dana, pa da nadoknadim :p
a android ne mora da se hakne da bi mogle da se instaliraju unsigned apps, ili da se one sign-uju?
vidis kako odma pravi odstupnicu "dobio na poklon, neko me mrzi, pa mi uvalili, znaju da ja samo zelim Kitu i nista drugo do Kitu" :excitement:
pokakio se na svu svoju prichu... Ko i ti sto ces... brzo :D
to "za sad" nece jos dugo trajat, mnim... Vec cujem neke glasine...
ma ******, u pravu si! Sto ga ne prodas? oces da ga mijenjas za njoka simbian, odma da ti dam jedan :p
"eeee, brale, znas kakva je moja fica, nije ko ovo ***** tvrda preko rupa, ima i 4 sjedista, a sa rezervoarom mogu do bg i nazad, i jos ne razmisljam o antifrizu i sl!"
trebas: zasto ga jos nisi prodao ili zamijenio? :p
(a sad nastavljam sa citanjem teme, imam jos 5-6 stranica da nadoknadim, da vidim Kenijeve bisere :D )
pogresno si informisan, nece biti tih "dugmadi" ako vec postoje hardverska...
jao, jeste, ono kad sam te ubjedjivao da na DHD traje 16 dana, a ti ne vjerujes? :?
mlatimudjenje, traje 2 dana, ili 1 intenzivnog koriscenja (nadji dje sam tvrdio suprotno, kolega andridashu)
ja je drzim vazda upaljenu, to mi je i poenta andro telefona...
evo kako: da ga koriste kao ti (znaci samo talk, talk, talk, bez djaolje aplikacije, crni background da ti coce sto manje trosi bateriju i djaoljeg widgeta da ne pale ikad). Jel tako? Jeste.
ma sad cu ga ja rijesit bijede, dacu mu simba fon za tu njegovu kantu, i ima da pjeva na topiku o nokijama :lol:
Ti tvoje poklone mijenjaj i prodaj, nisam neizivljena seljacina, a da imas imalo mozga i da si realan mogao bi da odgovoris na moje kritike, a ne mozes jer je Android smece....
hahahahahahahhahahaha, eee trebalo bi vas izmislit da vas nema
a
a jaaaaoooo :lolblue: Znaci ti se mucis i patis zato sto je to poklon, zbog ljubavi prema osobi koja ti ga je darivala, a ne zato sto ti se svidja telefon? Sve si nas ubijedio! :lol: Momci, prestanite da ga dizete na sprdnju, vidite li da decko pati zbog ljubavi, da je spreman cak i od Kite da se odrekne i predje na Android, i da se muci godinama. Love conquers all! :mrgreen:
jbt, sad mi je bas krivo sto mjesec dana nisam dolazio na ovaj topic :D
PS Keni, darling, jesi toj osobi sto ti je kupila tu kantu rekao da ti je uvalila govance raspalo koje boba ne valja, koje se restartuje vise nego sto radi i da je to najgori poklon koji si ikad dobio? Da li ti mrzis tu osobu sad?
Izvini, ko je tebi rekao da sam ja prešao na Android?
Osoba ga je kupila zbog izgleda i zbog boje, ničeg drugog, nego sada je važnije da ja, koji mrzim android imam avion za tebe, ljepši, brži, mnogo bolja camera, jača baterija, dobiće oficijalni ICS, a ti drkaš na android i patiš se sa tom kantom od telefona, a meni smeće od androida služi samo za igrice...
Zamisli sebe kako govoriš osobi koja ti je dala na poklon Nokiju N8 'e izvini ja sam Android fan ja mrzim Nokiju jer mi je Eldar idol pa ću da ga zamjenim za HTC', to sam iskrivljeni um poput tebe može da uradi...
Ako iko može da priča o androidu to smo ja i Šminka jer imamo najbolje android uređaje... Ti da ćutiš...
"najbolje android uredjaje" :lolblue: Ne, odlican ti je taj, bas si ga ishvalio, svi ti zavidimo :lol: Aj sad, pati uz svoj "poklon" i sanjaj Kitu :)
BMW i Kita ne idu zajedno....
Mini i Kita već...
Jedino dje ti imas prava glasa, su stvari oko Kite.
Spaaaaamujete li opeeet...