idem sjutra sigurno posto nije samo ciknula no prosula se a neka kiša se sprema :)
Kolko mere to zadovoljstvo kostat? ne vise od 180e sa ugradnjom?
Printable View
Sigurno ne. Za C klasu stariju je bilo 180 sa ugradjom. Dvoslojne.
Nabavicu br sutra, da vidis ima li je trenutno.
nocas upalih kola...da se ukljucim u saobracaj, fino stadoh, pogledam tablu, vidim blijedi mi svijetlo table kao i savijetlo klime, na kraj se ugasi.. ugasim ja svijetlo, upalim ga kad poslije odredjenog vremena opet tako.. ali svijetlo od playera se ne gasi niti tamni..
sto moze biti to i kod kojeg elektricara u pg da podjem sjutra?
Jel to VW?
Prekidac za svijetla*
*ako je iz VW grupe.
VW je.. prekidac za svijetla? sto sa njim? mislis da on nije u redu?
Samo treba da se otvori i da se ociste svi kontakti unutra.
Ali ako imas para, onda uzmi novi.
koliko bi me kostao?
znas li mozda kog elektricara koji bi mi na brzinu zavrsio to?
Pa ne znam, da pitas ovog chocheka.
Ne znam koji je model, sigurno Polo, al racunaj oko 30-40 eura.
fabia ocuvani volan od pasata b5.5 trokraki(bez airbaga) i rucica menjaca.imaju li dje?
Imas kod Uzelca, 100 i nesto %.
Ali, bolje ti je da nadjes sjebani volan i sjebanu rucicu i sve to povedes kod Stanke i eto ti sve novo.
passat je u pitanju..
sto njega da pitam?
on prodaje djelove?
To ti je najbolje, najpametnije i najjeftinije.
Sve ce ti izac oko 90 eura.
A niko ti nece prodat volan bez airbaga, a sa airgabom u katastrofalnom stanju kod Uzelca je 250 eura (M volan za e39).
Ima jedan od Audija A4 sa single frame znakom, nov ili mozda ima 10 000 km ali nema jednu jedinu tackicu, sa airbagom - 350 eura.
mozda i muzicku da im otpjevam. pocicu kod nje tetkine najbolje drugarice. ha :)
hvala ti fabia.. nisi ti los co'ek na kraj krajeva ;)
Ma cus, ja sam savrsen do -beskonacno.
fabia nevjerovatno mi se kais cuje znaci pisti poludjeh,sto da radim :(?
stavi slusalice :)
ovaj je abro bio..a podji u neku bolju prodavnicu autodjelova potrazi..ili neku bolju pumpu..nije skupo to
ma ok je :)
nema na cemu...a kao prvu pomoc mos posut vodom... :)
hahahahhaahah ujutro ce opet
Koji je to auto, godiste, motor?
Ima li mehanicki ili samostelajuci natezac?
I meni je poceo da skripi, kad je hladan. Idem sjutra po novi kais.
namazite ih sapunom hahahahahha
e ovo sam cuo ozbiljno ali nesto mi nije padalo na pamet to da radim :D
moze da se podmazhe ali to nije rjesenje, to je samo privremeni lijek :)
morace da se mijenja kaish ili natezach, a najbolje oboje.
ili da se vozis taxijem :)
Ko ono radi chipovanje ovdje (ili mimo foruma) imam par pitanja i eventuanlo deal. Bih mozda da doguram do 300bhp.
Ne razumijem se bas u tematiku, citao na forum malo i znam da mi treba nesto kao stage 1 upgrade od Revo-a.
(i onda tablice 300KS/HP :p)
najblizi revo dealer je negdje u cheskoj chini mi se.
stage 1 ti je samo remap i dignuce te negdje do 280 ks.
za stage 2 ti treba auspuh, downpipe i intercooler pa onda mapa za 300 ks.
sto se tiche foruma, chipovanje ti radi brzi_pas i siguran sam da on ima zanimljivih mapica za tebe.Mozda ne revo, ali ABT/mtm i slicno su odlicni ako ne i bolji. Svaka (dobra) mapa je skoro uvijek ista.
Razlike su ti uglavnom - gdje ti najveci obrtni, koliko je ravna 'krivulja' obrtnog itd.
odradi chip kod brzog i ne treba ti nista vishe veruj mi.
sve preko toga zahtijeva ulaganje u amortizere, kocnice itd jer....da se ne lazemo...:P
sta ce ti trista konja na prednju vuchu na to auto? :) da ga stiskas na pravac? :)
Ali uz cip ide i sve drugo (getriba, lamela, kocnice...).
a ne treba mu sve to samo ako chip stavi jebote..
edition 30 golf (isti motor) ide sa stock 260 do 290 konja sa dsg-om a i rucnim mjenjachem.
nije on fabricki do limita izmuchen pa da se ne moze izvuc 20/30 konja bez muke.
a kocnice mu takodje ne trebaju jer nece trke nego chisto da stiska pravinom pored fakulteta ili kroz ulicu slobode :D
Na Revov sajt pise na 300 da ce dic stage1 pa uzeh njih za primjer.
Znam da za ostale stageove treba da se ulaze/kupuje jos stvari pa rekoh da vidim sta bi jednostavnije moglo da se odradi, jer mi se ne ulaze previse para posto mi je u planu da ga mijenjam ali do tada eto... :p
revo ne moze da garantuje 300 konja, tj MOZDA MOZE ali sa onim njihovim gorivom od 100 oktana... racunaj na turbo-benzince da mozes da izgubish i do 15/20 ks zbog goriva.
na fifth gear impreza wrx sti je pravila razliku od TRIDESET konja zbog goriva.
ma chipuj ga kod brzog_psa i vjeruj mi da ces osjetit samo takvu razliku !!!
ja te provozam u mog kad ga chipujem pa ti vidji valja li :P
btw da je srece pa da mi prodash tvoj turbo/izduvnu/pumpu za gorivo i intercooler :ppP to nam je jedina razlika izmedju motora
Sad cu mu poslat PM za price quote, no ima dosta precih troskova(registracijaaaaaa, i jos peckih stvari sto me nerviraju).
Al sam se nameracio na M3 e46 nesto sad hmm, sjutra cu da vidim koliko bi me ispao.
Sta mislite, vrijedi li mijenjat za njega?
http://www.autoscout24.it/AllImages.aspx?id=159847820#
vako nesto ,samo druge boje
stage 3 leon je brzi od m3 :D :D :D
ma m3 je mnogo bolji auto ali ne treba ti to nista...
Nego ne znam kako oces m3 a frchis se oko registracije kupre od 2.0 kubike?
Nemas pojma koliko ce da ti bude prevod/carina i registracija za m3... i$ !