Stvarno treba preskociti Shark Night :) bio sinoc i potpuno se razocarah. Mora se Tintin pogledati.
Printable View
Stvarno treba preskociti Shark Night :) bio sinoc i potpuno se razocarah. Mora se Tintin pogledati.
Ne slušajte Olivera ništa, ja odavno nisam bio u sali s publikom koja je više uživala.
Uf, banova bi za riječ "smeće" na CdM.
Ne mozemo na cijeli forum, ali ovdje mozemo lagano ;)
Zvanicno ste upozoreni.
sa kakvim ocekivanjima ide ovaj narod u bioskop pa posle svakog filma dodje razocaran?
zajebaše nas za ovaj Contagion. nije bio u 3d....xD
Sjutra počinje "Immortals". Tj. za 12 minuta biće "danas". :D
Ne znam sto se ljudi zale za Tintin u 3D, mozda su ocekivali da je 3D neki virtuelni svijet gdje ce se oni naci i razgledati svuda oko sebe, za cijelih 4.80 eura... Ja iako nisam fan animiranih filmova, odgledah Tintin-a, i mogu reci da je stvarno razlika u odnosu na 2D filmove, stalno je prisutna dubinska ostrina + sitniji predmeti koji bukvalno izlaze iz ekrana, a i film je prilicno dobar, drzi paznju svih 2 sata... Vjerovatno je problem sto ne percipiraju svi podjednako 3D, naravno da su stvari koje nisu u fokusu mutne, kao i na fotografiji u stvarnom zivotu... Sve u svemu, zadovoljan sam 3D dozivljajem, i opet cu rado poci...
PS. Takodje jedan od problema 3D-a kod nas su i titlovi, koji nisu na podjednakoj "daljini" kao i 3D radnja (i naravno, ne mogu ni biti), i onda to malo zamara oci kada treba non stop "refokusirati" izmedju titlova i desavanja na platnu...
http://www.cineplexx.me/sadrzaj/bios...ram.aspx?i=566 vala zisto su se raspojasali milion filmova, i immortals btw
Malo mi nisu jasni s programom... ostaje Tintin na jedan termin, a Conan koji boba ne valja i odavno je izašao i svako ga je skinuo s neta ako je htio - dva.
Ali dobro, Immortals izgledaju perverzno dobro, iako je konverzija.
je li ko gledao immortals ?
evo citam reviews svuda, kazu da je 3D waste of money (manje boja i slab fokus ponekad) i da cak bolje izgleda u 2D
Al jbg kad se nema izbora
u crnu goru da ti ponude da biras SKUPLJU ili JEFTINIJU opciju ? dje si to vidio bez po butika i na tusku pijacu :D
Contagion - sviđa mi se, pravi (klasični) Soderbergov film.
Kad su projekcije Immortals veceras?? Hvala,unaprijed.
I samo jos nesto :D Ovaj popust za studente,karta = 3,80e jel' tako? :)
i mene zanima, sto izabrat, konana,musketare ili nesto trece?
hahah konana preskoci slobodno.
musketari su sasvim solidan nacin da izgubis skoro 2 sata uz solidan 3D. Bolje nego poc na kolace i kokakolicu :D
Malo ( malo vise) bole oci od 3D-a.
odgledah noćas Immortals, predobar,ima mozda 'nekih' sličnosti sa Clash of the Titans, ali je sve ostalo za desteku,efekti,scene,priča,background, te kritike samo neka su zdravo...
to sa očima nisam imao nikakvih problema...
Jesi imao naocare?
Jesam,ako si mene pitao :D
odgledah ih i ja. ne boli me ništa, čak ni vilica od kokica :p film je super, ko voli, a ja volim.
jedina zamjerka je to što su im falile kante, kutije, kako god se zvale, za kokice! morala sam sa kesicama da se nosim!
i ovaj glumac isti emp :mrgreen: u nekim momentima, faca, izraz lica.
eto tako.
Nista oci,ni malo..?Aoh :) Film je predobar..3D efekti se isticu na ovakve filmove :) A ona boginja,vidovita zena..Kuku kako su lijepe.
ništa! jes da svi izgledaju presmiješno sa njima, ali me ne bole :D a proročica...uh...što je toooo?! ja ne viđeh ništa ljepše odavno! prelijepa je! ali sva!
malo spor u pocetku... 3D genijalan, posebno u obracunu bogova i titana (nije spojler).
akcija za medalju, kostimi za oskara, sve u svemu ja sam bas zadovoljan.
ali kakav narod ide u onaj bioskop mene je bukvalno sramota. ali SRAMOTA
A što čoče?..Ajd jan,dodješ taj film da odledaš,boli te ona rabota :) Ali proročica! Kad se skinula svi ćutimo i čekamo,radi jedan lik ispred " Ajde strijelac sad nategni" ahahahahahahahaha...
scena u kavezu je (po meni) borba sa najboljom koreografijom/efektima/itd/i sl. te ja do sad vidjeh.
eeee da je cijeli film onakav :D
i genijalno je kad se spusti Ares prvi put u onaj rudnik i cekic izvadi uh uh :D
ja gleala musketare i preslatki su! Jako mi se dopalo jer sam lijepo izgubila 2 sata, bajkica kao bajkica. Inače, pošto nosim sočiva, da kažem ovima koji se boje od glavobolje i čuda, da nema nikakvih problema, ama baš!
opet ću gledat Madam Baterflaj kad dodje, najavljuju:D
Ja gledah immortals i ne odgledah ga....zbog chega...boga pitaj...cijeli dan sam na noge bio,zaboravih naochare za vid kuci i posle 20 minuta pocheshe ochi da me peckaju,a toploooooooo.. i tako ja zaspem posle prerezanog grla majke i probudim se i vidim da je djevica sina rodila i poslednju scenu.....ODLICHAN FILM!!! :D :D :D
ja sam sinoc gledao immortals i super je bilo, bas sam odusevljen i filmom i 3d tehnologijom :))
Koliko je karta i sta ima za vikend da se pusta...?
raspali se da bog da zbog kokica sa puterom ................. @nomercy mozda pogledas sajt ?