Quote:
Originally Posted by NETMAN
Je, Schumi sa punim rezervarom je bio brzhi od Kimija sa praznim rezervarom.
Printable View
Quote:
Je, Schumi sa punim rezervarom je bio brzhi od Kimija sa praznim rezervarom.
zavisi kako kome lezi koja staza
Quote:
mislim da je obrnuto ;) schumi sa punim rezervarom postavlja najbrze krugove ;) a kimi to ne moze ni prazan ;) i ne petljam mi se u f1 :)
Quote:
Originally Posted by WOODSTOCK
pusti ti marka......znas da mu svi u tazbinu voze merecedese....Moralo je to imati uticaja na njega :p :D
Jes Shumi je najbrzi, ajde ne pricajte svasta da vas zamolim!!!!!
alo coce ne pricaj napamet
sve zavisi kako je ko raspolozen kako kome koja staza lezi kako kome bolid lezi i tako
a sumaher jes vr' vozac ali ne mora da znaci da je najbrzi jer je najbrzi onaj ko je prvi
a sumaher nije prvi
kad bude prvi bice najbrzi
Quote:
Originally Posted by Chogo
Eto i ja da se u necemu slozim sa tobom
Sudeci po www.ferrari.com pa podjite na news, svi su optimisti pred VN Evrope. Nadaju se prvom mjestu :)
Ma najbolji su.........
Quote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
ma 100% bre!!!!! ;-)
Quote:
Originally Posted by hercules
Ne ozbiljno i ako sam navijac McLarena stvarno bi volio da se Ferrari popravi, jer ce mi postat dosadno da pishem stalno:
GO KIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
GO McLaren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
GO MONTOYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Mislim pocece da gubi smisao :smile:
Pa znash kako, ti to mozhes pisat i danas, i sjutra, i preksjutra ali MC Laren, posebno Montoya nemaju shto da trazhe. Da li vidish da Montoya qrca ne valja. http://www.vidiauto.com/autoforum/im...es/smile06.gif
evo na prvom treningu sumaher je bio drugi i za wurza......mada puno i ne znace rezultati sa treninga....
nego jedno pitanje za sve vas
da li sumljate u motor renoa....da li je on toliko pouzdan jer se uglavnom ne pojavljuju na treninzima u petak....vjerovatno iz razloga sto cuvaju motore a na svakoj drugoj trci i nisu konkurentni kako bi trebalo...primjer imola a onda monako....
Montoja je rekao da ce ove sezone samo probati da se primakne kimiu ali da tek od sledece moze ochekivati da bude bolji!
Morate malo sachekati sjetite se kimia prve sezone tek je na francuskoj neshto bitnije uradio! Montoja ipak vozi dobro i ove godine (dosta je jedan McLaren na prvom mjestu dva nemogu stati :) )!
1 35 Alexander Wurz McLaren-Mercedes 1:31.670
2 1 Michael Schumacher Ferrari 1:32.578
3 38 Ricardo Zonta Toyota 1:32.726
4 10 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes 1:32.873
5 2 Rubens Barrichello Ferrari 1:32.984
6 9 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 1:32.988
7 8 Nick Heidfeld Williams-BMW 1:33.142
8 7 Mark Webber Williams-BMW 1:33.248
9 37 Christian Klien Red Bull Racing 1:33.304
10 17 Ralf Schumacher Toyota 1:34.018
11 16 Jarno Trulli Toyota 1:34.212
12 12 Felipe Massa Sauber-Petronas 1:35.142
13 14 David Coulthard Red Bull Racing 1:35.413
14 11 Jacques Villeneuve Sauber-Petronas 1:35.716
15 15 Vitantonio Liuzzi Red Bull Racing 1:36.129
16 18 Tiago Monteiro Jordan-Toyota 1:37.021
17 21 Christijan Albers Minardi-Cosworth 1:37.406
18 19 Narain Karthikeyan Jordan-Toyota 1:37.474
19 20 Patrick Friesacher Minardi-Cosworth 1:37.538
20 39 Franck Montagny Jordan-Toyota 1:37.725
21 4 Takuma Sato BAR-Honda
22 3 Jenson Button BAR-Honda
23 6 Giancarlo Fisichella Renault
24 5 Fernando Alonso Renault
@ekv:
ada cujesh li,ne vadi se iz mercedesa (mnozina) :)
kako me nervira kad neko kaze da se montoja raspada,ne pricajte tako,on je preticao shumija sto je rijetko ko radio,a koliko se ja sjecam nikad shumi njega nije kidao,ispravite me ako grijeshim.
polako doci ce i on do izrazaja,
sve ste nesto prdjeli pa je pokazao u monako kakav je,nije lako tamo doc sa zadnjeg na 5 mjesto
Grijesis sinak, ovaj silno grijesis, kidao ga je i Schumi masu puta :DQuote:
Greshis Wood, on Schumija nije kidao koliko znam, mozhda grijeshim pa me ispravite.
Vidi Schumija, prvo test vozach za praznim bolidom a Schumi je bio pun, chak je bio brzhi od Toyotinog test vozacha.
Rekao sam da pobjedjuje na GP Europe.
http://www.formula1.com/race/news/3082/738.html
MC Laren nije nista brzi od Toyote, samo nju treba da vozi vozach kao shto je Schumi.
e banja ovim test vozacima..... :) dru one bolide....nemaju sto da ih cuvaju za trku.....i naravno sa jednim takvim bolidom na treninzima mislite da mclaren ili toyota nemaju prednosti.....oni tada mogu da probaju i nesto sto ostali ne smiju ;)
nego imao je sumi nekih problema sa elektronikom....tokom treninga zbog toga i ovo losije vrijeme na drugom....ali sve ce biti ok ;)
Jeste, ali sve je otklonjeno.Quote:
Originally Posted by E_K_V
Dao bih........300 ml krvi samo da bide prvi na GP Europe.
Nijesi ti gledao formulu onda ranije ako to nijesi gledao,jer je bilo nekoliko izuzetno atraktivnih preticanja,dok je njegov tadasnji bolid bio konkerentan.A sto se tiche McLaren-a i Toyoye-jedno su zelje,drugo je realnost:)Nije isto biti konkurentan na treningu i biti to isto na trci,treba bolid i motor da rade kako treba cijelu trku,a vishe je nego ocigledno chiji bolje vrte:)PozdravQuote:
Originally Posted by Fabia_Elegance!
Jeste culi za promjenu pravila u kvalifikacije i sto misliti kako je najbolje da bude?
da se vrati onaj nekadasnji sistem samo jedan trening da n pred trku ili ovo ludilo sto je sad?
U pravu si, ja sam pocheo da ih pratim od proshle godine pa nemam pojma.Quote:
Originally Posted by zocko
A koliko kvarova je imala Toyota ove godine a koliko MC Laren?
Onaj sistem su ukinuli jer je ferrari bio vise nego mocan tada :DQuote:
Originally Posted by bana
A kad bi ga vratili, svi po sat vremena za terning, onda gume ne bi bile od presudnog znacaja a ovako :|
nemojte ljudi da me pravite ludim.montoya ga je kidao prije dvije godine kao je kimi bio drugi a montoya trecine sjecam se staze tacno,neka me neko podsjeti kad je njega shumi pretekao,pratim f1 sigurno 5,6 godina konstantno i kad ne gledam neku trku odmah se rasopitam sta se deshavalo ili pitam nekoga ili novine uzmem, i ne sjecam se da je njega shumi pretekao
a sto se tiche toyote ona ima ekstra bolide ali im fali neko kao montoya ;)
Jes da lupa one bolide u svaki 2 cosak :DQuote:
sad si malo precerao herc
Sa nekim ljudima odje nema priche!!! Mislim ljudi do kad vi mislite da pricate istu prichu!!!!
A stvarno jedva cekam iducu trku da vidimo josh jednom ko je najbolji!!!!!!!
I josh jedno pitanje: Ko je bio bolji na proslu trku onaj "najbolji" vozac, ili onaj sto ne umije nista(Montoya) sa zadnje pozicije sto je krenuo????????
brzi ebi ga nece oni nista da priznaju
sumaher ih zaslijepio
Mislis?:D Onaj kad god je pod nekim pritiskom pravi greske samo takve :)Quote:
Originally Posted by Chogo
ma ovo je vjecna rasprava kao alfa-honda.
to su ukusi i tu nema optrebe da se raspravlja,ali kad vidim da neko lupa gluposti onda moram da reagujem
e pa kad ces tako svak pravi greske pod pritiskom
wood. prica oko alfe i honde je stvarno stvar ukusa, ali sto se tice ove price vise je stvar cinjenica.
Onaj koji je bio najbolji, postao je sedmostruki svjetski prvak a Montoya je postao najveca krava u istoriji F1. Koliko boda ima Montoya? Pa lik vozi najbolji bolid, a gdje su bodovi?
evo nekoliko informacija sa drugih foruma......koliko su tacne ne znam.....
1. rubens se sprema da objavi svoj prelazak iz ferarija u bar za 2006g
2. red bull prelazi na bridzston (to se vec znalo od ranije)
3. massa prelazi u ferrari umjesto barikela
4. toyota razmislja da predje na bridzstonke ;)
evo zavrsene i ove kvalifikacije....jos jedna losa predstava ferrarija...7 i 10 mjesto.....mada sobzirom da je novi sistem kvalifikacija tesko je reci ko se za kakvu taktiku odlucio.....ferrari je pokazao da je jak i sa dosta goriva....tako da moyemo ocekivati dug prvi dio za ferrari....drgao mi je da su ti renoi malo nazad....a bmw me svakako iznenadio....
Quote:
Originally Posted by E_K_V
Ferari je jak kazes a 7 i 10 mjesto??
Bmw je jak brate i Mc Laren takodje,a i svi ostali bolidi su tu nedje...
Evo dodje i ova trka pa nista od vaseg Shumija,fino ja rekoh bice vam ta prica kao meni za Vilneeva od kad je presao u BAR pa sve do sad,ja znam da se vi nadate u taktike sa pit stopovima itd. ali treba da znas da ostali bolidi nisu vise slabi kao sto su proteklih 5 godina bili,cak nasuprot tome su jaci od ferarija za klasu,a i neki vozachi su stasali i stekli iskustvo
Ps. zna li ko kad pocinje Sauber sa Bmw-ovim motorom?