ja imam dva seta guma ;) eto da imas 15ice osevapio bi se
Printable View
ja imam dva seta guma ;) eto da imas 15ice osevapio bi se
Vozio sam 4x100 (nekada davno) na 4x98 bez ikakvih problema,a cuo sam da znaju da se otpuste sarafi,ostete navoji na glavcini i sl,ali nikada nisam imao takvih problema.
Napravljen je novi forum CG Alfista,pa predstavljajte masine,druzite se,prodajte djelove-otkud znam :p
http://armne.freeforums.org/
Ukusi su razliciti,i nevezano za tebe-ja imam jedan "seljo-metar" koji nikad ne omane,a on "zapisti" uvijek na osobe kojima se ne svidja Alfa Romeo...
Attachment 99177Attachment 99178Attachment 99179Attachment 99180Attachment 99181Attachment 99182
Da, ali ima i ljudi koji vole Alfe ali su i dalje seljacine, dodushe bash mali procenat...kao ovaj gore na slikama recimo...al njega je vec privuklo alfino upravljanje i tehnicke stvari...ipak je to njemac, oni samo tehniku razumiju ;)
P.S. Nek je sa srecom sajt, svraticu ;)
Hoces da kazes, tj. vec si rekao da je NAJVECI seljacina????
najveci je magarac, najvisi je coek, a ovaj nije visok narocito, pa mora da mislis na magarac kad kazes najveci ?
Ja ne znam za tog najveceg, ali ovaj sa slika vala jes seljacina.
ALfe su dobra auta ali nemaju prodju kod nas i nasim ljudima je to strano...
mene ljudi pitaju ko ti odrzava alfu i misle da je JTD motor na lanac i da je skupa za odrzavanje a servis je isto kao kod VW og TDI-a sto se tice novca,smijem se usuditi da kazem cak i bolji od 1.9 tdi a naravno savremeniji...
dodjoh prije neki dan iz Bg...pase uvijek zacudim koliko se alfi vozi gore, a kod nas se smatra neprijateljem najvecim :)
Prva stvar - kod nas nema dilera za Alfu, i to je glavni problem. A i kad bi bio cijene bi bile previsoke.
evo svoj 5000 post da posvetim alfi :)
http://3.bp.blogspot.com/-Bo2jMjWqQK...mpetizione.jpg
Jel platforma od Chevy Cruze, ili nekog GMC kamioneta?
e neka si EKV...
Dje u DG?
Jesu li oni izlozili Giuliettu na poslednjem sajmu u Budvi?
Sto se tice cijene-opravdana u potpunosti iako je po nekima visoka.
Po dizajnu joj ne mogu prismrdjeti ni Audi ni BMW,a nerealno bi bilo da auta sa onakvim dizajnom i odabirom materijala imaju cijenu kao Honda,Opel,Peugeot i ostali nize-rangirani proizvodjaci.
Jedino sto bi AR trebalo da uradi je da poveca garanciju na nekih 5 godina recimo-nista vise.
Par mojih prijatelja i poznanika vozi 159 i kazu da je brutalno dobar auto u svakom smislu,samo malo tezak.
A posto sam ja staromodan tip,meni je "tesko" = kvalitetno.
Mislim da ne bi Giulietta vise bila kod servisera nego najnoviji ML,i Passat '08 godiste.
wulfy........ imao sam neka iskustva sa BenKov firmom... nisu ni malo dobri....tako da mislim da nece bit nista da valja od toga...
m.s. nije skupa uopste, to je ta cijena i nije nista skuplja od konkurencije...a sto se tice kvaliteta, bash sam gledao neki test dje su gledali samo kvalitet i onaj cuveni osjecaj kvaliteta, za jedan bod joj bjezi golf 7, od ostalih je mnogo bolja... civic je ja mislim 3 mjesta iza a astra ispade najgora uz koreance...
Ako bude to BenKov iz Tivta posrace se u nju,jer znam kako uvoze one kombije,a sto bi tek bilo sa ovim autima i sa servisima...
Isti je vlasnik (mislim) no je registrovana druga firma koja će se baviti samo automobilima. Koliko sam primjetio jedan dio zaposlenih iz Delte je došao tamo. Da, to su ti koji su izlagalu na sajmu u Budvi. Djeluje ozbiljnije nego što je do sada bio slučaj samim tim što mogu samostalno da posluju (prije je sve išlo preko procjene beogradske centrale). Uostalom, vidjećemo. Ja nemam običaj nešto da osudim dok još i ne zaživi. Daću im šansu tako što ću Alfu ili Fiat tamo jednom odvesti tamo na servis pa ćemo vidjet ...
Meni ti isti zaposleni u Deltu nisu mogli da naruce hladnjak za GTV, jer nisam imao saobracajnu kod sebe....pa zapisah broj shasije i motora...i opet ne mogu... i na kraju dolazi pametnjakovic da me pita koji je to model alfe...ja kazem GTV, on mrtav ladan kaze, slushaj momak, znam ja te GTI, GTD oznake, nego koji je MODEL Alfe..jel'145, 155, 156....i ja mu kazem 916... potpuno se pogubio i ljutito mi odgovori da nema te alfe.... e to su strucnjaci ;)
A ovaj benKov...i sad se preko jih narucuje i kupuje, narucen jedan MiTo dizel, na kraju smo mu mi radili dijagnostiku jer oni nemaju fabricku dijagnostiku...a imaju ;)