Završeno je to :).
Printable View
Završeno je to :).
Fabia, Nissan almera 1.6 '95-'98, valja li to shto? Kvari li se, jel servis skup ...
Valjaaaaaaaaaaaaaa....
Takvu je uzeo CPU, motor radi ko da je nov.
Pouzdan auto.
Koliko moze da kosta Auris par godina star sa DSG (je li tako?) mjenachem?
Mnogo mi se svidja..
Auris nema DSG, ima CVT sa 7 brzina koji je koma.
Mozda oko 10-12. Sve zavisi.
Imas u Efel, sa malo km.
Ne valja taj mjenjach?
Drug radi u rentacar i imaju samo toyote kaze da je prava stvar
kod koga mi je najbolje da podjem da mi prikljuci woofer i pojacalo i koliko ce me kostat?
mc, nije on los ali je spor ko E220d.
Taj mjenjach je uparen sa benzinjarom i dizlom takodjer?
Koliko ja znam, da.
Ja sam vozio benzinjaru CVT.
MISLIM DA CVT NE VALJA,MISLIM NISU SE DO SAD POKAZALI NISU IMALI KAD: http://www.jatco.co.jp/ENGLISH/PRODUCTS/cvt.html
Koliko vrijedi Passat 1.8 karavan 90.god,siva metalik,dobro ocuvana limarija,sicevi dobro ocuvani,motor mu dobro radi?Istekla mu je registracija prije 3 mjeseca
Pitam jer mi je jedan duzan pare,pa ako ne vrati da mu uzmem auto
1200 eura . .
ja sam moga pasata 1.8 benz+plin sa klimom alarmom servo i jos tih cuda prodao 1700e a auto je bilo bas dobro ocuvano (da ne kazem extra ) i + mu je bio uradjen veliki servis i registrovan je bio 3 dana prije prodaje
Pozdrav forumasi!
Zna li neko koliko trenutno iznose carinske stope na nove automobile?
Nekada je to bilo 3, 5 ili 10% nabavne vrijednosti. Svugdje u regionu su smanjili ove godine zbog sporazuma sa eu, mozda su i kod nas.
U cijenovniku audija A3 koji sam dobio od Rokspeda carine su 0% 1,5% i 2,5%. Jeli to greska ili su stvarno smanjene stope u cg, zna li neko?
Ovo nigdje nije objavljeno, a dobra je vijest ako je tako!
Sto mi moze bit te mi auto trokira, 1.4 motor, u Opel tigru, napominjem da sam prije neki dan zamijenio alternator na nju, trokira kao da gubi dah, kao da mu kasni paljenje, kad ocu iz lera da mu dignem obrtaje
Carina je 5%.
Kvarni, moguce da imas zacepljen filter benzina, zacepljene dizne, slabi kablovi svecica...
Kako vuce? Kako se ponasa?
vidji i razvodnik da se nasteluje..mozda je on..
+ ovo sto fabia rece...ako ti je prekidanje u bilo kakvom rezimu voznje kablove i svjecice zamijeni i miran si :D
Koliko ja znam on nema razvodnik.
Jel bila tema GTI vs M-power i jel zakljucana? :D
ozb jel bila da trazim?
opel tigra 1.4 1994...
zanima me par inforamcija...
cijena?
dodatna oprema(sta sve moze da ima i sta je neki standard)?
potrosnja?
0-100 12sec jeli to tacno?!
obozavam tigru, kako mi je to milo auto...
fabiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa